Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Numele tau: SEF.Hakicho

Numele celui provocat: FRAMESZ

Tema: Da. 

Stock: furzp2.jpg

Dimensiuni: 150x300

Timp: Pana maine la ora 14:00

Text: Battle

Cel mai praf sa refuze. :)

Edited by SEF.Hakicho
Posted (edited)

Da ma sigur. Inchideti portofoliul ca esti praf =))))) . 
Ai gasit scuza :))) . 

Un designer bun , face pe orice marime, pe orice stock, prafule. 

2mzw686.jpg . Dati t/c , cu asa femeie, nu are rost. 

Edited by SEF.Hakicho
Posted

hahahahahhahaahahhaha invata sa folosesti un font sau sa faci un avatar calumea ,intra pe youtube si invata nu te mai da mare ca sti sa faci un avatar esti 0 pe langa mine sal .

Posted

Da ma sigur. Inchideti portofoliul ca esti praf =))))) . 

Ai gasit scuza :))) . 

Un designer bun , face pe orice marime, pe orice stock, prafule. 

2mzw686.jpg . Dati t/c , cu asa femeie, nu are rost. 

dacă ăsta e font, eu mă spânzur

• Upvote 1
Posted (edited)

Pai sunt mai bun decat tine si nare rost sa fac "battle " cu tine esti prea slab nu sti ce inseamna cu adevarat sa fi un designar sau sa faci avatare sau altceva esti doar un copil care se crede ca esti marele bun in photoshop te-ai luat dupa multi alti de aici cu avatare "150x300" nu se invata asa photoshop ,doar a face un avatar "150x300" un layer cu blur si un font vai mama lui ,eu zic sa revi la realitate si apucate sa te uiti la tutoriale cum se face un avatar si multe altele .

Edited by FRAMESZ
Posted

Pentru binele celor de pe bugged, da-ti foc =)))))))) . Eu nu's designer ca fac avatare pe 150x300 , dar tu esti designer ca faci avatare pe 150x250? Da frate, are o logica mai mare, decat romana ta ," (si nare rost) " . Auzi la el, copil. Petarda, ti-as putea fi tata , cel putin , 1 dintre cei inca 20 . Asa ca ciocu mic petarda, sa nu te dresez :) . 

Da-ti t/c odata, ca petarda asta tot face off-topic . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp