Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Richard.

Serverul pe care ai jucat?: BLUE.BUGGED.RO.

De ce ai ales sa te retragi?: Baieti, tin sa va anunt pe toti prietenii mei, ca am descarcat un keylogger, prin care mi s-a aflat toate datele mele de la PC.

Yahoo, facebook, messenger, samp si de toate, si mi-a fost furat contu, nu stiu cum am reusit, dar nah, asta e.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Pai :)), ce sa ma faca, sa-mi recuperez contu, dar ceea ce este imposibil.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, cei care vrei sa tinem legatura: cont red.bugged.ro: RaydeN.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: RESPECT MAXIM PENTRU: CYBEROPTICS, GABYS, BACKER, VORTEX07, ZOKO, ASHUR, DIESEL, LUCHIAN, YAKAMURA, Zoko, BLUEMIX, ARTHUR, CROCOP, SILESENN. Holler., si toti ceilalti care mi-ati fost alaturi.

Ai altceva de adaugat?: Cel care mi-a spart contul este: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZeXe

Mult succes, va pwp dulce rau de tot pe toti.

O mini poveste:

Multumesc lui Holler pentru ca mi-a acordat o sansa in taxi la un level fraged, 6.

Multumesc lui Zoko ca nu mi-a dat WIPE la rank 5, si mi-a acordat sansa sa am functia de tester si sa fac 89 de zile in factiune.

Multumesc lui Cyberoptics ca mi-a acordat o sansa pentru co-leader, sper ca nu te-am dezamagit.

Multumesc pentru timpul pierdut cu mine urmatorilor: Gabys, Backer, Cyberoptics, SILESENN.,

Lui Luchian ca m-a propus ca helper de nenumarate ori!

Bafta!

Inca odata, acesta este seful: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZeXecare m-a spart.

Posted

Sper sa iti recuperezi totul, unul dintre cei mai buni prieteni :* te pup fratele meu, si pe fratele tau sa-l saluti.

Good luck vorbim pe red & skype.

Nu am cum, au schimbat bajetii emailu :))

Te pwp dulce m3n.

Cius codatule.

Cius codatule? Asta-i buna, stai linistit ca pe red joc, pe blue m-au spart, dar pe red joc si tot va sparg muhahahahha =)).

Posted

Bafta macelare :*

Ne auzim maine.

Pacat, aveai un cont frumos.

Deagle mare pacat, am muncit timp de 1 an degeaba si acum in cateva secunde s-a spulberat totul.

Mi-am dat tot interesul in Taxi LS la rank 5, totusi nab asa cum eram, am fost activ, si am luat la level 17 sau 16 co-lider in Taxi SF.

Lucru nu prea atat de usor de realizat, si acum pierd tot, in acest moment aveam 130 de zile in National Guard.

Posted

Bafta, chiar aveai un cont frumos.

Mersi man, sincer mai bine luam ban permanent decat sa joaca un newbie pe cont.

Pacat, mare pacat.

Posted

Mersi man, sincer mai bine luam ban permanent decat sa joaca un newbie pe cont.

Pacat, mare pacat.

Corect man :(, asa se intampla sunt obsedati de SA:MP, si invata sa sparga conturi si dupa vad dastia cu FH bun etc etc, bafta ppe red :( :*.

Posted

Corect man :(, asa se intampla sunt obsedati de SA:MP, si invata sa sparga conturi si dupa vad dastia cu FH bun etc etc, bafta ppe red :( :*.

Pe red o duc bine, bester :)))

Posted

Bafta bro, poate te ajuta Shad0w.

M3n, crede-ma ca acum Shad0w nu mai e interesat de playeri ca la inceput, are 1000/1000 pe ambele servere, il doare undeva, ce sa mai ajute, chiar daca am muncit atat degeaba ..

Posted

Frumos FH / cont... Pacat ca adminii nu se mai ocupa de asta, dar nu stiu de ce... Asta e chiar o prostie, multi s-au lasat din aceasta cauza... Pacat...

Posted

Bafta Richard!

Adi, te pwp dulce man, sper sa iei lider / helper.

Frumos FH / cont... Pacat ca adminii nu se mai ocupa de asta, dar nu stiu de ce... Asta e chiar o prostie, multi s-au lasat din aceasta cauza... Pacat...

Pai da bos, is 1000/1000 nu mai sunt 300-400 de playeri sa-si dea interesul.

Asta e, 1 an de munca si de activitate degeaba.

Multumesc pentru urare!

Posted

Adi, te pwp dulce man, sper sa iei lider / helper.

Pai da bos, is 1000/1000 nu mai sunt 300-400 de playeri sa-si dea interesul.

Asta e, 1 an de munca si de activitate degeaba.

Multumesc pentru urare!

Totusi, daca s-ar pune macar putin, sa verifice log's, IP-urile, le-ar putea recupera imediat.... Chiar nu inteleg asta... E ca si cum ai fi jucat degeaba pe sv. 900 de ore din viata pierdute. In alea 900 ore, puteai sa muti muntii din loc (vorba vine)... Ce sa zic, asta e.

Posted

Totusi, daca s-ar pune macar putin, sa verifice log's, IP-urile, le-ar putea recupera imediat.... Chiar nu inteleg asta... E ca si cum ai fi jucat degeaba pe sv. 900 de ore din viata pierdute. In alea 900 ore, puteai sa muti muntii din loc (vorba vine)... Ce sa zic, asta e.

Apreciez comentariul tau, chiar ai multa dreptate.

900 de ore pierdute aiurea.

Iti multumesc pentru sustinere, dar, asta e.

Asa a fost sa fie.