Fetitza Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Pacat de cont... Aveai un FH frumos, GG! Mersi.. Quote
Fetitza Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Baftă, ne vedem pe red. Dam macel din mafii :)) Quote
HEiSENKOV Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Baftalos pwp1k dulk3 man ai fost de treaba <3 poate o sa ma reapuc si eu de red mergem dam magie intr-o mafie. Pacat de contul tau era fain. Edited March 13, 2015 by .HEiSENBERG Quote
Cyberoptics. Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Imi pare foarte rau pentru tine, asta e, acesta e server-ul buGGed, toti incearca sa te fure / sparga / sa iti faca rau, unii au devenit obsedati de asta, nu am mai vazut asa oameni, ii doresc celui care a facut asta sa se gandeasca bine, sa nu creada ca va scapa asa usor de noi, o sa il gasesc, o sa ii fac eu felul, ei nu inteleg ce e munca adevarat sa iti faci un FH de la 0, sa intri in factiuni, sa petreci momente frumoase, sa conduci si coordonezi o factiune, de unde sa stie, daca e plin de nabi. Asa ca ar face bine sa ii dea contu, ca se poate rasplati la fel, acestia cred ca poate sa ajunga cineva pe server, sunt mai multi care fac d'astea, se observa clar caracterul fiecarui, unul e Richard, asa ca sa nu credeti ca ve-ti ajunge cineva, tot niste ratati o sa fiti toata viata, niste tepari, niste oameni prost crescuti, invatati sa se fure intre ei. Intr-un fel e rau ca nu se mai raspund de conturi sparte, acum au loc mai multe spargeri. O sa ne mai vedem noi, e normal din nimeni vrea sa ajunga mare smecher prin keylogger sau alte prostii, cu tot gasca voastra de acolo, @Robert_Teroristul. Asta e, merge in continuare, capul sus, o sa aflu eu care drq e si o sa ii para rau. Good luck my frends ! Edited March 13, 2015 by Cyberoptics. 1 Quote
Allonzo Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 M3n, crede-ma ca acum Shad0w nu mai e interesat de playeri ca la inceput, are 1000/1000 pe ambele servere, il doare undeva, ce sa mai ajute, chiar daca am muncit atat degeaba .. "M3n" ? E clar, succes pe red si mna, mai invata romana sau gramatica. Quote
Fetitza Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Baftalos pwp1k dulk3 man ai fost de treaba <3 poate o sa ma reapuc si eu de red mergem dam magie intr-o mafie. Pacat de contul tau era fain. Mersi, lafel. Imi pare foarte rau pentru tine, asta e, acesta e server-ul buGGed, toti incearca sa te fure / sparga / sa iti faca rau, unii au devenit obsedati de asta, nu am mai vazut asa oameni, ii doresc celui care a facut asta sa se gandeasca bine, sa nu creada ca va scapa asa usor de noi, o sa il gasesc, o sa ii fac eu felul, ei nu inteleg ce e munca adevarat sa iti faci un FH de la 0, sa intri in factiuni, sa petreci momente frumoase, sa conduci si coordonezi o factiune, de unde sa stie, daca e plin de nabi. Asa ca ar face bine sa ii dea contu, ca se poate rasplati la fel, acestia cred ca poate sa ajunga cineva pe server, sunt mai multi care fac d'astea, se observa clar caracterul fiecarui, unul e Richard, asa ca sa nu credeti ca ve-ti ajunge cineva, tot niste ratati o sa fiti toata viata, niste tepari, niste oameni prost crescuti, invatati sa se fure intre ei. Intr-un fel e rau ca nu se mai raspund de conturi sparte, acum au loc mai multe spargeri. O sa ne mai vedem noi, e normal din nimeni vrea sa ajunga mare smecher prin keylogger sau alte prostii, cu tot gasca voastra de acolo, @Robert_Teroristul. Asta e, merge in continuare, capul sus, o sa aflu eu care drq e si o sa ii para rau. Good luck my frends ! Cyberoptics, in primul rand vreau sa-ti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai acordat sansa sa-ti fiu mana ta dreapta, mi-am facut treaba si m-am dedicat 100% in a fi co-lider Taxi San Fierro, stiu ne-am mai si certat amandoi, dar ne-am impacat :)), imi pare foarte rau pentru acest cont care l-am pierdut. Sincer, am pierdut 930 de H in viata mea, ce sa zic, in aceste ore puteam face multe, chiar si sa mut munti din loc. Iti multumesc inca odata pentru sansa acordata, si tot sper ca o sa-mi recuperez contul. Bafta, succes cu noul server! Baftă în continuare, pe red. .omg. Syntex, multumesc pentru "urare" si chiar vreau sa-mi cer scuze ca m-am purtat relativ prost cu tine, imi cer scuze si sper sa-mi accepti scuzele. Mult succes cu noul server! 1 Quote
ELectronn Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Bafta, multi practica acest ''sport'' pe Bugged acela de a sparge conturi cu keylogger.. Quote
Jetix Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nu te stiu chiar bine, dar imi pare rau pentru tine, succes pe red sper cumva sa te ajute Shad0w daca e posibil, nu meriti sa fii ignorat ar trebui sa te ajute, si vreau sa-i zic acelui om care ti-a spart contul, ca nu o sa ajunga departe cu asa ceva, Bafta mai departe in viata si pe red. Quote
Fetitza Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Bafta, multi practica acest ''sport'' pe Bugged acela de a sparge conturi cu keylogger.. Mersi. Nu te stiu chiar bine, dar imi pare rau pentru tine, succes pe red sper cumva sa te ajute Shad0w daca e posibil, nu meriti sa fii ignorat ar trebui sa te ajute, si vreau sa-i zic acelui om care ti-a spart contul, ca nu o sa ajunga departe cu asa ceva, Bafta mai departe in viata si pe red. Nu mie mie ca mi-am pierdut contul, dar cea mai grava problema care ma deranjeaza este ca el, joaca pe contul meu, si o sa-mi strice, daca nu l-a stricat deja tot respectul pe care l-am capatat eu pe server intr-un an. Bafta! Quote
MinistruLL55.. Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Nickname: Richard. Serverul pe care ai jucat?: BLUE.BUGGED.RO. De ce ai ales sa te retragi?: Baieti, tin sa va anunt pe toti prietenii mei, ca am descarcat un keylogger, prin care mi s-a aflat toate datele mele de la PC. Yahoo, facebook, messenger, samp si de toate, si mi-a fost furat contu, nu stiu cum am reusit, dar nah, asta e. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Pai :)), ce sa ma faca, sa-mi recuperez contu, dar ceea ce este imposibil. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, cei care vrei sa tinem legatura: cont red.bugged.ro: RaydeN. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: RESPECT MAXIM PENTRU: CYBEROPTICS, GABYS, BACKER, VORTEX07, ZOKO, ASHUR, DIESEL, LUCHIAN, YAKAMURA, Zoko, BLUEMIX, ARTHUR, CROCOP, SILESENN. Holler., si toti ceilalti care mi-ati fost alaturi. Ai altceva de adaugat?: Cel care mi-a spart contul este: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZeXe Mult succes, va pwp dulce rau de tot pe toti. O mini poveste: Multumesc lui Holler pentru ca mi-a acordat o sansa in taxi la un level fraged, 6. Multumesc lui Zoko ca nu mi-a dat WIPE la rank 5, si mi-a acordat sansa sa am functia de tester si sa fac 89 de zile in factiune. Multumesc lui Cyberoptics ca mi-a acordat o sansa pentru co-leader, sper ca nu te-am dezamagit. Multumesc pentru timpul pierdut cu mine urmatorilor: Gabys, Backer, Cyberoptics, SILESENN., Lui Luchian ca m-a propus ca helper de nenumarate ori! Bafta! Inca odata, acesta este seful: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZeXecare m-a spart. Antivirusu doarme???? CHECK http://forum.bugged.ro/topic/120290-tutorialcum-sa-iti-protejezi-contul-de-keylogger/ ptr protectie Quote
Fetitza Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Bafta man, ai fost si vei ramane idolul meu. Bafta! Quote
Faina. Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Bafta M3n, dai bene. Ne auzim pe RED, R0YAL[]. Quote
Fetitza Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Bafta M3n, dai bene. Ne auzim pe RED, R0YAL[]. Bine. Quote
Turk1szh. Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Pacat Richard, ai fost un baiat super pentru mine, ne'am inteles foarte bine, te pupa fratele tau, ne auzim pe parcurs. Quote
Krugger.Capone Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Frate, imi pare rau pt ce s-a intamplat. Daca nu ai antivirus si descarci toate .exe-urile.. Quote
Fetitza Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Frate, imi pare rau pt ce s-a intamplat. Daca nu ai antivirus si descarci toate .exe-urile.. Asta e.. Quote
opincav Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Schimbati emailul daca nu deschdie un ticket si daca nu bafta ne vedem pe red opincav si blue .SLEMZ Edited March 15, 2015 by opincav Quote
Fetitza Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Schimbati emailul daca nu deschdie un ticket si daca nu bafta ne vedem pe red opincav si blue .SLEMZ Ne vedem pe red.. Quote
Recommended Posts