Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

B8ybeTA.png
EW3Ircv.png

zgKBwzo.png8L7yhKF.png

LJ8sP2O.png  RTBZZgF.png

gCeMkzd.png5foD0XI.png

YGr21xB.png

YvciARV.png

Manipulation: Z28YZwD.png

Ch4CTQh.png

Logo:

hiaaqCF.png

bmNiS1U.png

FhS4Tto.png

Free avatars, le puteti purta

3WfQyZk.png  nprUvch.png  YCxymX0.gif  I9yG496.png  XvsTDAK.png

g1mBb8G.png  xHcWQPY.png  ohZgSi3.png  ECKU0CG.png

uoX3ULj.png  qlR4Sj0.png  InyO0a0.png  qA1cpHG.png  tomS8DF.png

VHMMZMH.png  XdPYRwN.png

Edited by AdriaN.GFX
  • Upvote 1
Posted

OFF: În legătură cu semnăturile / manipulările şi logo-urile, nu prea sunt apreciate pe această comunitate, deci nu prea are rost să le postezi, sunt aproximativ 3% useri cu, cunoştinţe în photoshop "avansate" pentru a-şi da cu părerea despre creaţiile alea.

ON: În legătură cu creaţile, revenind la topic, sunt destul de bune, având în vedere stilul tău de lucru. Îmi place semnătura cu Captain America dacă nu mă însel, ai poziţionat şi integrat binde render-ul, la cea cu assasin creed îmi place smudge-ul .omg. 

Despre avatare nu cred că e nevoie să-mi dau cu părerea, dar mai aştept şi alte creaţii .omg.

2; Ţi-am furat avataru cu Neal .omg.

• Upvote 1
Posted

Frumos pentru inceput!Presupun ca esti venit de pe alta comunitate.Iti recomand sa urmaresti mai atent membri nostri si chiar sa inveti ceva de la ei.

OFF: În legătură cu semnăturile / manipulările şi logo-urile, nu prea sunt apreciate pe această comunitate, deci nu prea are rost să le postezi, sunt aproximativ 3% useri cu, cunoştinţe în photoshop "avansate" pentru a-şi da cu părerea despre creaţiile alea.

ON: În legătură cu creaţile, revenind la topic, sunt destul de bune, având în vedere stilul tău de lucru. Îmi place semnătura cu Captain America dacă nu mă însel, ai poziţionat şi integrat binde render-ul, la cea cu assasin creed îmi place smudge-ul .omg.

Despre avatare nu cred că e nevoie să-mi dau cu părerea, dar mai aştept şi alte creaţii .omg.

2; Ţi-am furat avataru cu Neal .omg.

Intradevar, dar daca iti place ce faci nu-ti trebuie aprecieri.Daca cauti rezultate din munca ta ai putea sa fi dezamagit si sa crezi ca ce faci tu e o pierdere de timp.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Frumos pentru inceput!Presupun ca esti venit de pe alta comunitate.Iti recomand sa urmaresti mai atent membri nostri si chiar sa inveti ceva de la ei.

Daca tu crezi ca logo-urile / semnaturile pe render sau chiar avatarele sunt pentru incepatori inseamna ca esti pararel.. fara suparare <_<

Lucrari noi.

ZilUlOz.png  o0JEodJ.png  a9SeCGj.png  rXwlX8m.png  Oz3FCfq.png   

UulWnzf.png  lcmwtM8.png  NQgjbYF.png  RTLpy9l.png  AMeamiE.png

w8yGTjz.png  2X2pMrZ.png

Edited by AdriaN.GFX
  • Upvote 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Unele avatare,semnaturi l-am mai vazut undeva nu stiu sigur dar sunt frumoase :))

Asta pentru ca nu le postez doar aici.

v9agfEt.png  YoTjsto.png

Posted

Te stiu de pe alta comunitate, lucrezi bine, experienta se vede, felicitari pentru toate creatiile facute !

• Upvote 1
  • 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp