TwaRk Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ce parere ai despre campionul Bard si cum crezi ca se descurca in meciuri clasice sau ranked? Quote
Sikoiladaa Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 slab rau .. in spotlight parea op rau.. dar in meciuri e degeaba.. ori nu stiu aia sa joace.. Quote
Mattxl8 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Nu mi se pare cine stie ce, in teamfgiht nu face mare lucru, un dis-engage ce ar putea face, in rest nu e prea bun, in schimb da counter la ultimata lui Fizz / Vladimir / Zed / Syndra, cea ce e destul de nasol cand joci Zed, si in teamfight dai R pe ADC, dupa Bard da ultimata si automat il salveaza. In rest, nu stiu ce sa zic, nu am vazut decat 3 care jucau Bard, nu l-am incercat. Quote
Robertz0r Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Prea slab acel campion. Nu stiu de ce l-au bagat cei de la riot. Quote
Vexatu Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Este bun, dar trebuie folosit cu cap. :blink: Quote
Rohammer Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Este bun, dar trebuie folosit cu cap. :blink:  E bun in premade ,dar in soloQ e degeaba Quote
Shaco69 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Nu e foarte extraordinar, am jucat la free cu el. Quote
Ambertron Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Prea slab in meta-ul actual si in cele care urmeaza. Quote
weokD Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Trebuia sa se gandeasca mai bine inainte sa-l scoata. e prea slab. Quote
Ch4rLieScene Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nu are cine stie ce CC , + ultimata care doar aia e buna , W care consuma prea multa mana in opinia mea , daca ADC nu se descurca nu ai cum sa pleci dupa clopoteii aia sau ce o fi Quote
Andrewski Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 E fain daca ai un premade si vrei sa-l trollezi. Quote
StatuiaTiki Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 E foarte bun cand ai duo. Si chiar da DMG daca il faci Ap. Quote
Yazuo Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Bard cu full attack speed rupe tot riftul. Quote
RedEye_ Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Jucatorii care vor sa se apuce de Babardel(Bard) au de lucru, trebuie sa ai multa rabdare cu campionul asta ca sa devii bun, eu am incercat sa ma fac OTP de el dar nu am reusit absolut deloc, am renuntat repede la campion fiindca imi luam bataie prea des =)) cat despre campion in general cred ca dupa atatea sezoane e ceva mai bun,rar mai vezi un Babardel in S12 in diviziile mici,mai repede o sa vezi o Katarina sau un Ornn, cei care joaca Babardel sunt jucatori excelenti care fac niste montage-uri chiar faine,tot respectul meu pentru ei dar campionul ala e prea greu de inteles pentru mine,vazusem recent un Babardel in Sezonul asta,omul avea 300k puncte pe Babardel, la inceput am crezut ca e un troll-pick pentru ca se juca pe TOP campionul asta dar s-a dovedit a fi jucatorul care a carat meciul fiindca avea LT ( Lethal Tempo ) broken runa asta :)) Quote
Recommended Posts