WAS Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Level nab 10000. Frumos, +1. Prima parte nu am inteles. Mersi oricum. Apreciez.
Official JustiN. Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Asta e hard pe langa titanic. Wa, asa am zis si eu. Da nu mi-a dat. Tu ai folosit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], eu nu am folosit nimic. E diferenta.
WAS Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 +1 gg Mersi. Tu ai folosit [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum], eu nu am folosit nimic. E diferenta. Da nici nu m-a luat la controale. Nu mai fura de la Satana m3n:))). Eu cred ca satana fura de la mine :))). Ceva original, bravo. +1 Mersi. Apreciez. Fain MS Paint =)) +1, si fainosag. :)))).
aLd.Space Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Lool , frumos . Dar imaginiile sunt din Windows 7 Paint?
WAS Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Lool , frumos . Dar imaginiile sunt din Windows 7 Paint? Da.
Razvan Ytb Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Subiectul video-ului: M-am gandit sa va fac un video in care sa prezint cum a fost viata mea in tip ce am jucat samp. O scurta prezentare: Ve-ti vedea in video. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=BxYHYeWhr-c&feature=youtu.be Nu masi supara daca ati da Continua cu povestea ca sunt curios :))
pLaKe01 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Tare faza cu "templul de calugari shaolin" =))))))
WAS Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Subiectul video-ului: M-am gandit sa va fac un video in care sa prezint cum a fost viata mea in tip ce am jucat samp. O scurta prezentare: Ve-ti vedea in video. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=BxYHYeWhr-c&feature=youtu.be Nu masi supara daca ati da Continua cu povestea ca sunt curios :)) O sa continui cand voi avea inspiratie. Tare faza cu "templul de calugari shaolin" =)))))) :)))))).
Aristotel. Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 E frumos clipul, dar mai bine nu se intampla.:))
Recommended Posts