Jump to content

Recommended Posts

Posted

Să încep aşa:

După mine am văzut că mulţi intră în diferite facţiunii pe pile sau daca ai lvl 50000+.

După mine eu ca de exemplu am aplicat de peste 5/8 ori la fiecare facţiune şi am primit numai „rejected”.

Frate... de la lvl 7 până la lvl-ul actual 17, nu am fost acceptat în nicio facţiune.Iar cei noi (nu dau nume) de la lvl 7-8 sunt acceptaţi deja ca de exemplu in Paramedic sau la lvl 15 Police Departament, mafii şi numai ştiu eu.

În principiu chiar daca am sa spun un „warn” chiar am unul, până la urma trebuie sa fac şi eu FH măcar unu, sa intru măcar într-o facţiune.Sunt alţii care au chiar două warn-uri şi sunt acceptaţi cu cea mai mare plăcere în facţiune.

Ştiu că, atunci când e să fiu în facţiuni de gen-ul (School Instructors, Police Departament, News Reporters etc) trebuie sa nu am „vreun” warn sau/si să am FH(Faction History).

Eu la acest moment nu am nimic in FH pentru că nu am fost acceptat.

Vreau să întreb, dacă voi face lvl peste 25+ voi fi măcar acceptat în vreo facţiune?

Nu e vorba doar de mine, dar sunt o gramadă de playeri care vor sa intre şi ei în facţiunii, însă primesc „rejected”, măcar când primesc aşa ceva (respins la aplicatie) să se specifice şi motiv-ul pe care nu a putut fi acceptat în facţiunea respectivă, şi ca în viitor să respecte „cerinţa” sau ce a făcut pe viitor să nu fie acceptat în facţiunea/ile x.

Rog seriozitate, şi cei care nu ştiu despre ce vorbesc să nu răspundă.

Mulţumesc.

Cu respect,

Ionuţ

• Upvote 1
Posted

Totul merge pe pile pe server. Rar un lider care sa bage pe cineva necunoscut. De crezi ca atunci cand intra un lider nou da wipe la toti? Da wipe sa isi bage neamurile (prietenii) !!! Nici la avere nu se uita, stai linistit. Pur si simplu trebe sa ai pile la ei. Da, e stresant dar stau si ma gandesc, daca toti de pe serer ar face parte din factiuni, cine ar mai fi civil? Nici asa nu e bine. Aseara am facut o aplicatie in SFPD si astept un raspuns. Am Lvl 26 si 450 de ore jucate. Joc din 16-17 ianuarie. Deci majoritatea timpului mi l-am dedicat serverului. O sa incerc sa intru intr-o factiune pana fac lvl 30. In cazul in care nu am sa intru am sa dau tot ce am la un membru de lvl 1 si nu am sa mai pun piciorul pe acest server in veci. Am un infernus, bullet, nrg toate x2hidd si vreo 500kk cash. Tot am sa donez...e peste limita bunului simt ceea ce se intampla pe server dpdv al factiunilor!!!! Felicitari adminilor pentru liderii foarte capabili si felicitari liderilor care au co-lideri cu cele mai josnice caractere...

Posted

E adevarat, intr-un fel. Multi lideri isi baga doar prietenii in factiuni. Asta nu e un motiv sa faci crize sau sa te lasi de server, fac pariu ca daca esti activ si esti un player cum se cade si iesi cumva in evidenta in fata unui lider o sa ai si tu un loc in aceea factiune.

Posted

La inceput e mai greu putin, pe urma, o sa intri in atatea factiuni de-o sa te plictisesti. Nu trebuie sa faci crize, cu totii am fost asa la inceput. 

Posted (edited)

Totul merge pe pile pe server. Rar un lider care sa bage pe cineva necunoscut. De crezi ca atunci cand intra un lider nou da wipe la toti? Da wipe sa isi bage neamurile (prietenii) !!! Nici la avere nu se uita, stai linistit. Pur si simplu trebe sa ai pile la ei. Da, e stresant dar stau si ma gandesc, daca toti de pe serer ar face parte din factiuni, cine ar mai fi civil? Nici asa nu e bine. Aseara am facut o aplicatie in SFPD si astept un raspuns. Am Lvl 26 si 450 de ore jucate. Joc din 16-17 ianuarie. Deci majoritatea timpului mi l-am dedicat serverului. O sa incerc sa intru intr-o factiune pana fac lvl 30. In cazul in care nu am sa intru am sa dau tot ce am la un membru de lvl 1 si nu am sa mai pun piciorul pe acest server in veci. Am un infernus, bullet, nrg toate x2hidd si vreo 500kk cash. Tot am sa donez...e peste limita bunului simt ceea ce se intampla pe server dpdv al factiunilor!!!! Felicitari adminilor pentru liderii foarte capabili si felicitari liderilor care au co-lideri cu cele mai josnice caractere...

Pe orice server pe care mergi daca nu ai pile esti un nimic. incercati alte servere si veti vedea ca e aceiasi branza in viata reala daca nu ai o pila nu ajung nici unde. voi nu cred ca ati fost lideri sa vedeti cum sta treaba cand bagi pe unu de level 17 fara nici un istoric si sa iti faca o boacana mai grava: sa acorde wanted aiurea sau fara motiv iti face de ras factiunea, decat sa iti faca de ras factiunea mai bine bagi jucatori de level mare si cu istoric.

Edited by Kunter.Si
Posted

Super , topic ! Respect cea ce ai zis mai sus . E adevarata chestia... Am lvl 20 0/3 warn si nu am fost in nici o factiune :) Si am si scris ,,compuneri'' la cerinte.... 

Nu stiu ce o sa ajunga serverele...

La fel e si pe Red ! :(

Posted

Nu e totu pe pile, dar mai conteaza si lvl.. acum na.. incercati sa aplicati cat mai frumos si poate o sa va accepte si pe voi, mai depinde si de aplicati normal ca daca un player gen care a fost intr-o factiune rank 4,5 + normal ca are mai multe sanse.

Posted

Pe orice server pe care mergi daca nu ai pile esti un nimic. incercati alte servere si veti vedea ca e aceiasi branza in viata reala daca nu ai o pila nu ajung nici unde. voi nu cred ca ati fost lideri sa vedeti cum sta treaba cand bagi pe unu de level 17 fara nici un istoric si sa iti faca o boacana mai grava: sa acorde wanted aiurea sau fara motiv iti face de ras factiunea, decat sa iti faca de ras factiunea mai bine bagi jucatori de level mare si cu istoric.

ŞI TU NU EŞTI KUNTER CEL REAL.. AI PRIMIT CONTUL/L-AI CUMPĂRAT!

SAL'Z

Posted (edited)

Topicuri de genu au fost, sunt, si vor fi. Si eu am facut unul, prin decembrie/ianuarie. Whatev', tre sa te obisnuiesti, asta este lumea in care traim.. Pile or nothing.

Mai intrebam eu playerii de lvl 7 pe care-i vedeam prin factiuni: Man, dar tu cum ai intrat acolo? :)  Raspuns: Aplicatia perfecta. 

Ma uit de curiozitate prin aplicatie, ce crezi? " De ce vrei sa intri in aceasta factiune: Fiindca imi place cu ce se ocupa." "Cateva lucruri despre tine? Raspuns: Am 16 ani si sunt din X, imi place sa ma distrez si sa ma joc samp. O sa aflati mai multe despre mine daca voi intra. Salpa" 

Chestia este ca, si ca lider, e cam trist sa bagi pe cineva fara sa-l cunosti mai deloc. Vorba unui user de mai sus: Il bagi in factiune si te trezesti ca da wanted 6 fiindca nu ia vandut unu' masina la pretul pe care-l voia el, etc.

Dar e foarte greu sa iesi in evidenta cand sunt peste 2000-3000 de conturi ( poate si mai multe ).

Inainte nu se intra chiar asa greu. De exemplu, eu, in vara, cand m-am apucat prima data, am aplicat imediat cum am facut lvl 7(iar lvl 7 facut mai mult pe stat afk, etc), si ce crezi? am fost acceptat. Problema este ca, eu eram plecat atunci, si cand am aflat ca am fost acceptat am citit regulamentu' printre randuri, but, am picat testul. Whatev'..

Ideea e ca liderul respectiv nu s-a luat dupa avere/pile, etc, a mers la risc. Acum nu prea mai vezi asa ceva. Probabil au aparut multi copii care au facut diferite gafe si mna. S-a ajuns la concluzia ca-i mai bine daca bagi pe pile.

Atunci cand am facut topil, pe aceeasi tema, am propus sa se mai adauge 2-3 factiuni, insa.. Asta e foarte trist, ca nu ai ce face pe server. Pana la lvl 15 sa spunem ca te distrezi, faci toate joburile, joci barbut, pierzi banii la barbut, mai mergi oleaca pe la paint, mai razi de unu, mai faci putin DM, mai iei si-un warn, dar dupa gata.. Devine foarte plictisitor.

Si cand vezi ca faci reclamatii la care chiar iti bati oleaca capul pentru ca aplicatia sa fie faina si vezi ca esti respins, si unul care abia stie sa scrie si are si lvl-ul minim intra, e putin cam trist.

Ar fi muuuuult mai multe de spus, dar mna, prefer sa ma abtin. Pana la urma, e doar un joc. E urat sa suferi pentru un joc, ca sa nu spun "sa te crizezi".

Ce pot sa-ti spun, bafta in continuare. Poate vei intra intr-o factiune. Eu mai am de asteptat.

Am preferat sa-mi fac un cont nou, premium, crezand ca am sanse mai mari daca am mai multe ore jucate, but, m-am inselat. 

PS: Sunt curios daca a citit cineva tot ce am scris.

Edited by WildKitten
Posted (edited)

Lucreaza tu pe server de la 0, doneaza cat am donat eu, fa-ti "tu" prietenii cum i-am facut eu, creeaza event cu orice ocazie, ajuta-i pe cei cu level mai mic (ba cu bani, ba cu key la masini). Sa trecem de asta. Toti stim ca tu ai cumparat contul. Nu este meritul tau ce este pe cont. Daca toti liderii ii accepta in factiuni doar pe cei cu level mare, doar pe cei cu fh mare, atunci cum poate unu care nu are sansa sa intre intr-o factiune, sa-si demonstreze calitatiile?!?! (eu unul am invatat regulamentul acum o luna si ceva. Noaptea daca ma trezesti si ma intrebi ceva din el, iti pot raspunde corect). Sa faca asta unul care a intrat pe pile. Eu imi dedic foarte mult timp serverului si normal ca sunt frustrat ca nu reusesc sa fiu acceptat intr-o factiune. Nu vreau sa am cat mai multe factiuni la FH. Vreau sa am o factiune cu foarte foarte multe zile. Nu sunt genul: "randunica, muta-ti cuibul". Nu sunt dinamic asa cum sunt altii: "10-16 zile maxim intr-o factiune, demisie, cauta deja alta factiune". Am vazut player acceptat in politie, avea lvl 15, undeva la maxim 80 de ore jucata, nici un fh la activ, absolut nimic. Pai unde e corectitudinea? Exact asta se intampla cu tara noastra. Din cauza asta toti pleaca afara. Si nu ma refer la moldoveanu' care merge la intors mosi si babe in Italia si nici la blonda care lustruieste bastoane in Germania sau strange morcovi cu fundul. Eu ma refer la doctorii, inginerii, oamenii de afaceri (cei care nu fura si sunt curati. Aia care fura stau in tara ca au pile). Uite asa o sa se duca incet si serverul acesta de rapa. Aste e cel mai frustrant. Cand un student termina facultatea in Romania, face masteratul si isi gaseste loc de munca la o brutarie sau in cel mai bun caz, casier la Kaufland. Da el a facut relatii internationale. Nu se poate angaja de exemplu ca Ambasador al Romaniei deoarece Ambasadorul Romaniei in Austria (sa zicem) are 70 de ani. Da are FH-ul bun. Are lvl 70, are 1000 de ani jucati. Atunci cum sa isi demonstreze studentul nostru calitatiile pe care le are. Si e posibil sa fie mai bun ca Ambasador decat Mos Ion Roata la 70 de ani.(Sa nu care cumva sa credeti ca e ceva cu dedicatie sau ca imi permit eu sa jignesc pe cineva). Uite asta se intampla si pe server. Nu ii mai fac traducerea. Cine a inteles a inteles, cine nu a inteles sa mai citeasca de 2-3 ori. 

PS: Un lider adevarat, acorda ocazia fiecarui jucator de a dovedii de ceea ce este in stare sa faca. 

Topicuri de genu au fost, sunt, si vor fi. Si eu am facut unul, prin decembrie/ianuarie. Whatev', tre sa te obisnuiesti, asta este lumea in care traim.. Pile or nothing.

Mai intrebam eu playerii de lvl 7 pe care-i vedeam prin factiuni: Man, dar tu cum ai intrat acolo? :)  Raspuns: Aplicatia perfecta. 

Ma uit de curiozitate prin aplicatie, ce crezi? " De ce vrei sa intri in aceasta factiune: Fiindca imi place cu ce se ocupa." "Cateva lucruri despre tine? Raspuns: Am 16 ani si sunt din X, imi place sa ma distrez si sa ma joc samp. O sa aflati mai multe despre mine daca voi intra. Salpa" 

Chestia este ca, si ca lider, e cam trist sa bagi pe cineva fara sa-l cunosti mai deloc. Vorba unui user de mai sus: Il bagi in factiune si te trezesti ca da wanted 6 fiindca nu ia vandut unu' masina la pretul pe care-l voia el, etc.

Dar e foarte greu sa iesi in evidenta cand sunt peste 2000-3000 de conturi ( poate si mai multe ).

Inainte nu se intra chiar asa greu. De exemplu, eu, in vara, cand m-am apucat prima data, am aplicat imediat cum am facut lvl 7(iar lvl 7 facut mai mult pe stat afk, etc), si ce crezi? am fost acceptat. Problema este ca, eu eram plecat atunci, si cand am aflat ca am fost acceptat am citit regulamentu' printre randuri, but, am picat testul. Whatev'..

Ideea e ca liderul respectiv nu s-a luat dupa avere/pile, etc, a mers la risc. Acum nu prea mai vezi asa ceva. Probabil au aparut multi copii care au facut diferite gafe si mna. S-a ajuns la concluzia ca-i mai bine daca bagi pe pile.

Atunci cand am facut topil, pe aceeasi tema, am propus sa se mai adauge 2-3 factiuni, insa.. Asta e foarte trist, ca nu ai ce face pe server. Pana la lvl 15 sa spunem ca te distrezi, faci toate joburile, joci barbut, pierzi banii la barbut, mai mergi oleaca pe la paint, mai razi de unu, mai faci putin DM, mai iei si-un warn, dar dupa gata.. Devine foarte plictisitor.

Si cand vezi ca faci reclamatii la care chiar iti bati oleaca capul pentru ca aplicatia sa fie faina si vezi ca esti respins, si unul care abia stie sa scrie si are si lvl-ul minim intra, e putin cam trist.

Ar fi muuuuult mai multe de spus, dar mna, prefer sa ma abtin. Pana la urma, e doar un joc. E urat sa suferi pentru un joc, ca sa nu spun "sa te crizezi".

Ce pot sa-ti spun, bafta in continuare. Poate vei intra intr-o factiune. Eu mai am de asteptat.

Am preferat sa-mi fac un cont nou, premium, crezand ca am sanse mai mari daca am mai multe ore jucate, but, m-am inselat. 

PS: Sunt curios daca a citit cineva tot ce am scris.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. 

PS: Am citit tot.

Edited by HaarpCord Valy
Posted

Super , topic ! Respect cea ce ai zis mai sus . E adevarata chestia... Am lvl 20 0/3 warn si nu am fost in nici o factiune :) Si am si scris ,,compuneri'' la cerinte.... 

Nu stiu ce o sa ajunga serverele...

La fel e si pe Red ! :(

Eu nu am pile deloc,nu glumesc, fac aplicatie buna si accept. Dacatu faci crizele astea pe forum sau faci off topic sua te dai mare normal ca ai reject. Zic din experienta, am patit si eu asa,dar dr la lvl 10+ accept incontinu,m-am favut cunoscut cu besturi la paint, am fost cat mai real, nu faceam off topic ca voi, au vazut si liderii ca sunt om bun si ca ma pot descurca. PRIMA factiune trb sa fie la toti news sau mafie, paramedic e ptr avansati
Posted

Eu nu am pile deloc,nu glumesc, fac aplicatie buna si accept. Dacatu faci crizele astea pe forum sau faci off topic sua te dai mare normal ca ai reject. Zic din experienta, am patit si eu asa,dar dr la lvl 10+ accept incontinu,m-am favut cunoscut cu besturi la paint, am fost cat mai real, nu faceam off topic ca voi, au vazut si liderii ca sunt om bun si ca ma pot descurca. PRIMA factiune trb sa fie la toti news sau mafie, paramedic e ptr avansati

Prietene, cu cine crezi ca vorbesti? Pe tine nu te-as vedea in News Reporters la felul in care iti sustii parerea, greselile gramaticale si inversarea cuvintelor in propozitie/fraza. Paramedic nu este o aplicatie pentru avansati. In cazul in care ar fi fost pentru avansati, se putea aplica decat la lvl 15 . Dar este prima factiune care iti poate acorda sansa de a scapa de civilie. Te-ai facut remarcat prin scorurile de la paint? Mdaaa... Liderii sunt non-stop la paint si cauta pe cei care trag cel mai bine. Mai ales liderii din Taxi, School Instructors, Paramedic si News Reporters. Acolo trebe sa sti sa tragi cu un amarat de deagle in cei care: Vin la tine sa ii duci cu taxiul in alta locatie, cei care vin pentru licente, logic este ca trebuie sa tragi in playeri ca sa vina sa le dai heal si mai nou greselile gramaticale nu vor oprii Interviul Live. La o greseala ii tragi un glonte in cap. Rugamintea mea pentru tine este: analizeaza ceva inainte sa faci public. 

Posted

Nu vreau să spuneţi că facem off-topicuri şi numai ştiu eu ce, crize că nu am fost acceptaţi, am făcut acest topic pentru aşi spune şi cei ca mine părerea şi ca Shad0w si Tibi să vadă cum stau treburile când bagi pe cineva pe pile/prietenie în facţiune, iar unul care chiar îşi dă silinţa, ca de exemplu: ajută playeri, are cunoştinţe în cea ce pare, vorbeşte corect gramatical, şi alte calităţi care i-ar permite să intre în vreo facţiune, iar acesta nu intră.

Până la urmă, cum a spus şi @HaarpCord cum vrei ca unul fără FH şi pile, să arate ce cunoştinţe are, cum trage(în legătură cu cei ce intra în mafii), să vadă cum îl duce cap-ul şi altele, cum să ştie respectiv-ul lider, dacă nici măcar nu îi oferă măcar o şansă, bun îl accepţi pentru teste, şi pică, caută altul, măcar să ştie respectiv-ul player că poate nu a învăţat ceva bine, iar data viitoare îşi rescumpara greseala şi îl accepta in facţiune.

Pentru început se aplică în facţiunii în care poţi face şi tu FH, sau care cu adevărat îţi place şi vrei să rămâi o perioadă de timp (Paramedic,Taxi), dar însă chiar şi aici tot pe pile se intră.

Înainte se intra mai uşor în facţiunii, doar cu un pic de Noroc, dar acum stau până la lvl 30 Civil? Frate mă plictisesc, să zicem cum a spus şi @WildKitten, stau până pe la lvl maxim 20, mai fac joburi până la lvl 10 le fac pe toate, îmi strâng bani, mai pierd/câştig la barbut câte ceva, mai fac câteva afaceri cu maşini, mai îmi fac alţi prietenii noi, mai dorm [/sleep], mai si mai.. până ajung la lvl 20, şi după încerc şi eu să aplic şi primesc rejected, prima oara bun, a 2-a la fel, până a 50-a oară şi iar rejected, pai bine ma, nici nu mi-au dat o şansă să dovedesc ce pot, de unde să ştie lider-ul respectiv, că a pierdut o ocazie mare cu mine în facţiunea X? (nu mă dau exemplu pe mine).

Dacă nu se rezolvă asta, ştiu sigur că mulţi vor face topic-uri de genul acesta.

• Upvote 1
Posted

Nu vreau să spuneţi că facem off-topicuri şi numai ştiu eu ce, crize că nu am fost acceptaţi, am făcut acest topic pentru aşi spune şi cei ca mine părerea şi ca Shad0w si Tibi să vadă cum stau treburile când bagi pe cineva pe pile/prietenie în facţiune, iar unul care chiar îşi dă silinţa, ca de exemplu: ajută playeri, are cunoştinţe în cea ce pare, vorbeşte corect gramatical, şi alte calităţi care i-ar permite să intre în vreo facţiune, iar acesta nu intră.

Până la urmă, cum a spus şi @HaarpCord cum vrei ca unul fără FH şi pile, să arate ce cunoştinţe are, cum trage(în legătură cu cei ce intra în mafii), să vadă cum îl duce cap-ul şi altele, cum să ştie respectiv-ul lider, dacă nici măcar nu îi oferă măcar o şansă, bun îl accepţi pentru teste, şi pică, caută altul, măcar să ştie respectiv-ul player că poate nu a învăţat ceva bine, iar data viitoare îşi rescumpara greseala şi îl accepta in facţiune.

Pentru început se aplică în facţiunii în care poţi face şi tu FH, sau care cu adevărat îţi place şi vrei să rămâi o perioadă de timp (Paramedic,Taxi), dar însă chiar şi aici tot pe pile se intră.

Înainte se intra mai uşor în facţiunii, doar cu un pic de Noroc, dar acum stau până la lvl 30 Civil? Frate mă plictisesc, să zicem cum a spus şi @WildKitten, stau până pe la lvl maxim 20, mai fac joburi până la lvl 10 le fac pe toate, îmi strâng bani, mai pierd/câştig la barbut câte ceva, mai fac câteva afaceri cu maşini, mai îmi fac alţi prietenii noi, mai dorm [/sleep], mai si mai.. până ajung la lvl 20, şi după încerc şi eu să aplic şi primesc rejected, prima oara bun, a 2-a la fel, până a 50-a oară şi iar rejected, pai bine ma, nici nu mi-au dat o şansă să dovedesc ce pot, de unde să ştie lider-ul respectiv, că a pierdut o ocazie mare cu mine în facţiunea X? (nu mă dau exemplu pe mine).

Dacă nu se rezolvă asta, ştiu sigur că mulţi vor face topic-uri de genul acesta.

Suntem cu totii constienti ca Tibi si Shad0w stiu ceea ce se intampla. Pana la urma cand toti se plictisesc de atata "Your application for x faction has been rejected by x" o sa se lase de acest server si o sa caute ceva mai serios. Eu am salvate raspunsurile la toate intrebarile de la aplicatii si dau copy paste din word. M-am saturat sa stau 20-30 de minute sa fac o aplicatie. De 4 ori am dovedit celor din LVPD ca au acceptat aplicatii copiate de la alti playeri care au fost acceptati in LSPD. Le-a dat reject si tura tura urmatoare au facut alta aplicatie si au fost acceptati. Nu era Cristina lider. Macar atunci din respect puteau sa zica: "ma idiotule, nu mai fa aplicatie ca nu te acceptam. Nu vezi ca aici se intra pe pile?" Eu unul mai stau pe server pana la lvl 30. Bani am, masini am, casa am luat azi, imi mai trebe cativa banuti de un bizz. M-am saturat sa fac joburi din plictiseala. Noroc ca mi-a facut o prietena foarte buna zilele trecute si mai fac cu ea cate un fish ca ne intelegem bine. Cum am zis si mai sus, ajung la lvl 30, nu am factiune, donez totul unui player de lvl mic. Poate ala o sa aiba noroc. Imi pare rau ca m-am apucat sa joc pe aces server, imi pare rau de timpul pe care l-am pierdut din ianuarie pana acum, imi pare rau ca am muncit ca un nebun sa imi fac o avere frumoasa pe server. Imi pare rau ca totul se rezuma la pile. Felicitari liderilor. De curiozitate, atunci cand intrii pe panel iti scrie acolo cateva date ale serverului. Cica 365.855 conturi inregistrate. Multi au conturi multiple. Dar foarte multi nu mai joaca din cauza liderilor din factiuni, care (asa cum am mai zis) isi baga doar neamurile si prietenii. Da dragi lideri, sunt constient ca nu ma veti accepta dupa ce ati vazut ceea ce am scris. Poate va dati seama de ce faceti si ii acceptati pe altii. Nu mai scriu din frustrare aici. Mi-am dat seama cel fel de oameni sunteti si nu are rost sa ma mai zbat pentru asta. Acum scriu de fun pe forum. Era un lider in Hitmans, care din cate am vazut cerea bani ca sa accepte aplicatiile. Odata si odata asta o sa ajungeti sa faceti si voi. Mai ales atunci cand nimeni nu va mai aplica in factiunile voastre. Ceea ce ma mai intereseaza, este varsta liderilor si a co-liderilor. Stiu ca un co-lider are 14, nu dau nume si factiune. In fine. Sa va fie rusine. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

• Upvote 1
Posted

http://forum.bugged.ro/topic/98190-cat-de-aiurea/

Asta-i un topic mai vechi de al meu. Puteti da o geana, e cam aceeasi chestie. :) 

Logic ca nu m-am putut abtine sa nu decupez cateva aplicatii respinse. Nu imi apar toate.
5fU0sJb.png

Daca te vei uita pe topicul acela, vei vedea la al 2-lea comentariu a meu ca si eu am facut o poza asemanatoare, bine, eu aveam mai putine respingeri, but..

Esti frustrat boy ?

Frustarea e mare. Urasc cand vad suferinte d-astea " Salkf P@ " ..

Posted

Prietene, cu cine crezi ca vorbesti? Pe tine nu te-as vedea in News Reporters la felul in care iti sustii parerea, greselile gramaticale si inversarea cuvintelor in propozitie/fraza. Paramedic nu este o aplicatie pentru avansati. In cazul in care ar fi fost pentru avansati, se putea aplica decat la lvl 15 . Dar este prima factiune care iti poate acorda sansa de a scapa de civilie. Te-ai facut remarcat prin scorurile de la paint? Mdaaa... Liderii sunt non-stop la paint si cauta pe cei care trag cel mai bine. Mai ales liderii din Taxi, School Instructors, Paramedic si News Reporters. Acolo trebe sa sti sa tragi cu un amarat de deagle in cei care: Vin la tine sa ii duci cu taxiul in alta locatie, cei care vin pentru licente, logic este ca trebuie sa tragi in playeri ca sa vina sa le dai heal si mai nou greselile gramaticale nu vor oprii Interviul Live. La o greseala ii tragi un glonte in cap. Rugamintea mea pentru tine este: analizeaza ceva inainte sa faci public.

Tu iti dai seama ca daca esti obosit si scri de pe tel scri gresit? Am fost news 14 zile rank 2
Posted

@HaarpCord încearcă te rog, să foloseşti o mărime mai mică la scris, faci pagina destul de lungă şi ar fi bine să editezi imaginea, să ştergi adresa de email.

Posted (edited)

Suntem cu totii constienti ca Tibi si Shad0w stiu ceea ce se intampla. Pana la urma cand toti se plictisesc de atata "Your application for x faction has been rejected by x" o sa se lase de acest server si o sa caute ceva mai serios. Eu am salvate raspunsurile la toate intrebarile de la aplicatii si dau copy paste din word. M-am saturat sa stau 20-30 de minute sa fac o aplicatie. De 4 ori am dovedit celor din LVPD ca au acceptat aplicatii copiate de la alti playeri care au fost acceptati in LSPD. Le-a dat reject si tura tura urmatoare au facut alta aplicatie si au fost acceptati. Nu era Cristina lider. Macar atunci din respect puteau sa zica: "ma idiotule, nu mai fa aplicatie ca nu te acceptam. Nu vezi ca aici se intra pe pile?" Eu unul mai stau pe server pana la lvl 30. Bani am, masini am, casa am luat azi, imi mai trebe cativa banuti de un bizz. M-am saturat sa fac joburi din plictiseala. Noroc ca mi-a facut o prietena foarte buna zilele trecute si mai fac cu ea cate un fish ca ne intelegem bine. Cum am zis si mai sus, ajung la lvl 30, nu am factiune, donez totul unui player de lvl mic. Poate ala o sa aiba noroc. Imi pare rau ca m-am apucat sa joc pe aces server, imi pare rau de timpul pe care l-am pierdut din ianuarie pana acum, imi pare rau ca am muncit ca un nebun sa imi fac o avere frumoasa pe server. Imi pare rau ca totul se rezuma la pile. Felicitari liderilor. De curiozitate, atunci cand intrii pe panel iti scrie acolo cateva date ale serverului. Cica 365.855 conturi inregistrate. Multi au conturi multiple. Dar foarte multi nu mai joaca din cauza liderilor din factiuni, care (asa cum am mai zis) isi baga doar neamurile si prietenii. Da dragi lideri, sunt constient ca nu ma veti accepta dupa ce ati vazut ceea ce am scris. Poate va dati seama de ce faceti si ii acceptati pe altii. Nu mai scriu din frustrare aici. Mi-am dat seama cel fel de oameni sunteti si nu are rost sa ma mai zbat pentru asta. Acum scriu de fun pe forum. Era un lider in Hitmans, care din cate am vazut cerea bani ca sa accepte aplicatiile. Odata si odata asta o sa ajungeti sa faceti si voi. Mai ales atunci cand nimeni nu va mai aplica in factiunile voastre. Ceea ce ma mai intereseaza, este varsta liderilor si a co-liderilor. Stiu ca un co-lider are 14, nu dau nume si factiune. In fine. Sa va fie rusine. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Prietene tu crezi ca scriam ata daca nu stiam cum e treaba de lider? stiu ca multi credeti ca e vandut. dar acum e la mine dupa ce a fost spart contul de nu stiu cate ori si o ajuns la mine dupa atea spargeri, am muncit de la 0 stai calm. am trecut prin multe si eu, nu joc de cati va ani pe server joc de cand erau 200 on. aproape 2 ani din 2013. cand vei ajunge lider sa vorbesti pana atunci nu mai critica lideri. multi scrieti aici fara sa stiti cum e sa fi lider cum e sa ai unu care intra la tine si dupa 2 zile da [/qg] multi newbie fac asa dupa ce se vad mari intr-o factiune sunt mai multe faze care se intampla din cauza unui newbie si cine te tine pe server? dute frate pe alt server. esti in romania prietene dute date cu capu de pereti si nu te mai crede in germania sau nush ce tara oriunde vei merge in viata reala vei avea nevoie de o pila. poti sa imi zici tu cat de retard as fi ca nu e asa si in viata reala. pe bugged se dau multe sanse poate spune asta oricine care joaca de la inceput. dar voi nu vedeti asta bugged prin asta sa remarcat prin sansele oferit si prin serozitatea lor.

Edited by Kunter.Si
Posted

Prietene, asta se intampla doar in Romania. Intr-un an merg in 2 tari starine: Iarna in Italia/Austria sau franta la ski si vara la mare in Croatia/Spania/Grecia (depinde). Am avut timp sa vizitez destule tari. Nu e cu pile oriunde ai merge. Asta e in capul tau deoarece esti constient ca vei ajunge la munca in Germania si ai tu acolo 2-3 prieteni care au vechime (deci eu pile). Ei bine, asta te-ar ajuta pe tine. Dar in momentul in care te recomanda cineva (cum se fac angajarile in 85% din statele din SUA)  este altceva. Acolo nu mai merge pe pile. Da Romanu e prost. De aia avem gropi ca sa dam in ele la cat suntem de prosti si de inapoiati. Mai draga prietene lasand contul tau in alt coltisor, atunci cand ai inceput sa joci tu, se intra extraordinar de usor in factiuni. Eu mi-am facut cont in august parca, anul trecut. Am ajuns la lvl si m-am lasat pt ca se faceau greu banii. Am jucat pe un server din alta tara, cu 1000/1000 si am fost lider LVPD la lvl 28. Ei bine, am stat, m-am gandit si am ajuns la decizia ca daca la rusi pe poate, se poate si la noi. Asa ca prin ianuarie la jumatatea lunii, mi-am pus ambitia si am inceput sa joc pe blue.bugged.ro. Am tras, am avut moment in care am dezinstalat gta sa, sa iei la lvl 6 teapa de 20kk e ceva. Da uite ca ambitia m-a adus sa am un prapadit de infernus de colectie si un NRG la fel, (ieri am vandut bulletul) sa am o casuta a mea, si imediat sunt stransi si banii pentru bizz. Ma gandesc ca atunci cand voi avea de toata ce am sa mai fac? Am 4 sloturi la masini, le fac full, mai iau inca 4, o sa am 8, imi iau 8 maisni. si tot asa? Pt ca din plictiseala nu ai ce sa faci. Asa daca esti intr-o factiune, mai faci cate ceva sa nu o iei razna. Si nu am zis ca vreau sa fiu lider undeva :)) doamne fereste. Cum am mai zis, imi doresc o factiune, in care sa imi fac foarte multe zile. Dar si pe acest server totul merge ca in tara noastra. 

Posted

Kunter, ai intrat vre-o date pe un server european, chiar si rus? eu unul da, acolo daca intrebi pe /n cat cost masina x in ds cat prinde... acel admin nu iti va raspunde nici-o data verifica singur. Am intrat pe un server, din brazilia, am ajuns la lv 11 am aplicat si am fost acceptat, in ciuda faptului ca nu m-am facut cunoscut pe server prin nimic, pe alte servere, se adauga playeri newbie pentru a avea si ei o sansa la un viitor bun. Chiar te rog sa intri pe alte servere din afara romaniei sa vezi ca nu totul sta asa.

Posted (edited)

Iti recomand sa aplici in Taxi SF / LV sau in School Instructors LV/SF, fiindca in paramedic sunt mereu peste 400 splicatii si e cam greu sa te accepte tocmai pe tine. In Taxi LS mai mereu e full si daca e sa deschida aplicatiile, accepta pe cineva cu FH si level mare(vorba lui Kunter). Sau poti aplica in mafii, si incearca sa stai +20 days acolo si sa faci rank.

De exemplu eu, am intrat in Grove Street si am stat rank 5 si 44 days, apoi mi s-a oferit sansa de a intra in San Fierro Police Department si tot asa, am stat rank 5 si 112 days. De acum intru unde vreau ca mi-am format acest FH.

Edited by BooM.