Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am aplicat de „n” ori , şi am primit respins frate, nu se acordă nici o şansă măcar.Şi dacă aş intra într-o facţiune aş sta mai multe de 20/25 days.

Posted

Oamemilor nu e chiar asa, adevarul e ca si eu ma plângeam ca nu sunt acceptat dar dupa m-am gandit asa

Esti lider, si iti trebuie inca 5 in factiune, alegeti voi 5 playeri din 100 de aplicatii.

Posted

Da frate, cum să nu.Din 100 de aplicaţii, nu se găseşte niciunul care să te accepte?

Uite aici, am formulat o aplicaţie foarte frumoasă, am petrecut câteva minute bune, să scriu aşa ceva, fără copy+paste de la alta (sau vreo idee de la alta), şi mi-a dat rejected, Click, şi alţii care scriu 2 rânduri la fiecare întrebare, îi acceptă.

Deci prea e bătaie de joc dacă pot spune aşa.

Posted

Totul merge pe pile pe server. Rar un lider care sa bage pe cineva necunoscut. De crezi ca atunci cand intra un lider nou da wipe la toti? Da wipe sa isi bage neamurile (prietenii) !!! Nici la avere nu se uita, stai linistit. Pur si simplu trebe sa ai pile la ei. Da, e stresant dar stau si ma gandesc, daca toti de pe serer ar face parte din factiuni, cine ar mai fi civil? Nici asa nu e bine. Aseara am facut o aplicatie in SFPD si astept un raspuns. Am Lvl 26 si 450 de ore jucate. Joc din 16-17 ianuarie. Deci majoritatea timpului mi l-am dedicat serverului. O sa incerc sa intru intr-o factiune pana fac lvl 30. In cazul in care nu am sa intru am sa dau tot ce am la un membru de lvl 1 si nu am sa mai pun piciorul pe acest server in veci. Am un infernus, bullet, nrg toate x2hidd si vreo 500kk cash. Tot am sa donez...e peste limita bunului simt ceea ce se intampla pe server dpdv al factiunilor!!!! Felicitari adminilor pentru liderii foarte capabili si felicitari liderilor care au co-lideri cu cele mai josnice caractere...

Nu se numesc "pile" se numeste prietenie, daca tu ai lua lider la o factiune, ti-ai baga necunoscuti sau prieteni ? El isi baga prieteni pentru ca-i stie ce le poate mintea, nu baga toti playerii care nu stiu sa scrie pe chat-ul factiunii.

Exact cum a zis Shad0w : "Daca tu ai lua lider, ti-ai baga prietenii sau alti playeri in factiune?"

Posted (edited)

Sincer, aş face „fifti-fifti” aş băga şi prieteni, şi necunoscuţi.

Dar sincer, alţi bag şi playeri de lvl 10, care abia s-au apucat de server şi le acceptă cererea, şi alţi care au lvl peste 19 (la fel ca mine), le dau rejected.Sincer acum.

Mulţi spun „poate ţi se va ivii şi ţie norocul, să fie acceptat într-o facţiune”, cât se va ivii? De la lvl 7 tot aplic (am lvl 19) şi nu am primit nici şansa să fiu în „teste”, măcar să vadă dacă mă duce cap-ul sau nu.

Nu vreau să spuneţi că e vorba despre mine în toată asta, dar prin mine, mă refer la toţi cei care sunt la fel ca mine, şi primesc chiar în „prostie” rejected.

De unde ştii ca de exemplu, îţi bagii un prieten în facţiune de lvl 20-21, care acesta a 2-a zi da /qg, şi vine altu care chiar are capacitatea de a fi în respectiva facţiune, primeşte rejected, şi după pe celălalt îl bagă iar în facţiune, şi dă /qg (ştie că e prieten cu liderul şi poate face FH astfel, să îl bage şi în alte facţiunii), după mine asta este neseriozitate.

Vă mulţumesc la toţi care aţi „observat” acest topic, prin urmarere, rog un moderator să închidă acest topic.

Mulţumesc.

Edited by X0uNdE
Posted (edited)

Bai fratilor, voi daca ati fi lideri sunt sigur ca va-ti baga mai mult prietenii in factiune, de ce? Pentruca aveti mai mare incredere in ei sa nu faca prostii, sa nu va bateti capul ca o sa greseasca si ii sanctionati gresit, dupa pierdeti functie din cauza acelor greseli. Pe capul unui lider nu sta doar recrutarea membrilor, sunt multe chestii pe care nu le intelegeti.

Incercai defiecare data sa faceti aplicatii bune, sa verificati fiecare greseala gramaticala.

Edited by L0K3D.
Posted

Bai fratilor, voi daca ati fi lideri sunt sigur ca va-ti baga mai mult prietenii in factiune, de ce? Pentruca aveti mai mare incredere in ei sa nu faca prostii, sa nu va bateti capul ca o sa greseasca si ii sanctionati gresit, dupa pierdeti functie din cauza acelor greseli. Pe capul unui lider nu sta doar recrutarea membrilor, sunt multe chestii pe care nu le intelegeti.

Incercai defiecare data sa faceti aplicatii bune, sa verificati fiecare greseala gramaticala.

Nu am vrut să dau nume, dar poftim:

http://bluepanel.bugged.ro/profile/CN1

http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ciuby

Spune-mi acum ceva. Asta chiar e băiate de joc în primul rând ;)

Posted (edited)

Mare respect pentru creator, multi care o sa citeasaca aceste mesaje sau  acest topic o sa spuna ca noi suntem doar cativa nemultumiti care isi incearca norocul poate ne baga si pe noi intr-o fanctiune . Dar adevarul e ca altii au pile se cunosc cu toata lumea de pe server [doar cei importanti] si intra in orice fanctiune cunosc 3-4 oameni de genu asta . Am vazut oameni de level 7 ,8 10 in fanctiuni de gen  taxi  ,paramedic. Sau lv 10 rank 5 in paramedic =PILE ...Nu se mai poate asa ceva .

Edited by Cristoffer00
Posted

In mod clar serverul este la fel ca tara noastra. Nu degeaba Tibi a luat o mica pauza. Si cand ii mai vezi pe lideri ca ii injura pe cei din conducerea tarii. Ba! Uite la Ponta, si-a bagat cumnatu in PSD si a ajuns deputat de nuj ce judet. Da ma si uite si la Basescu. Si-a bagat fata in parlamentul european. Da lideru ala nu se uita la el? Ca si-a bagat toata 'p' gasca in factiune si 2-3 neamuri. Lasa-i pe aia ce nu ai pile sa faca fish, dai in pastele lor de. Civil rank 7 sa ramana. Si ma mai mir de ce am un warn. Am explodat de furie si normal ca nu m-am putut abtine sa nu jignesc "usor" pe un domnd de lvl 15 din LSPD cu 68 de ore jucate. Eu la lvl 28 imdiat 29 cu imediat 600 de ore jucate, iau reject. Si ala, ca il are pe varu lui prin conducere, normal ca a intrat. Ca de, jucam pe bugged. Aceasi situatie  este si pe red si pe blue. Nu se face treaba asa. Playerii ar trebuii sa se selecteze random, in functie de aplicatia fiecaruia. Sa mor de nu stau cate 20-30 de minute sa fac o aplicatie. Acum nici nu ma mai chinui. Copy paste. Ce rost mai are sa-mi pierd timpul sa gandesc mereu la lucruri care degeaba le zici ca nu te ajuta. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Nu o sa am respect pentru lideri pana nu o sa se remedieze situatia creata pe server. Respect pentru admini. Ei intradevar nu sunt pe pile si dau dovada de tot ce e mai bun. Doar ca unii gandesc diferit. O prietena a luat teapa si un admin a dat dovezi insuficiente. A recreat postul si alt admin l-a banat 7 zile. Destul ca paguba de 150 de lei a ramas. Ala si-a cumparat unban din pscurile alea. Si a fost dita mai gaboru. Ma tot intreb de ce nu i s-a resetat totul de la 0. In fine, am si deviat putin. creste murea, afara ploua.

• Upvote 1
Posted

Acestia sunt membrii care au intrat pe pile in sfpd (m-am axast pe cei cu rank 1 si 2)

http://bluepanel.bugged.ro/profile/Daavid

http://bluepanel.bugged.ro/profile/.KeNNy.

http://bluepanel.bugged.ro/profile/edypoe13

http://bluepanel.bugged.ro/profile/CuLlerR

http://bluepanel.bugged.ro/profile/R0bben[](cel mai josnic cu 68 de ore jucate)

Si pentru frustarea mea, am luat reject la lvl 28 si app 600 de ore jucate

• Upvote 1
Posted

Am şi eu, încă o întrebare.

Dacă scrie clar, că îţi trebuie lvl 7 pentru a aplica la facţiunea X, de ce naiba se acceptă doar pe cei cu lvl 40+ sau cei care au pile? nu înţeleg chestia asta.Dacă e aşa, să se bage frate, la lvl 40 să putem aplica la facţiunea X.

Deci nici nu s-a silit cineva vreun admin măcar să citească topic-ul acesta, că neh, fiecare scrie câte 5-6 rânduri, mi e lene sa citesc atât.

Posted

Nu doresc sa mai pun linkuri dar cineva de level 12 a copiat aplicatia mea si a fost acceptat in acea factiune. Iar eu care am gandit aplicatia am luat reject. Ma repet, level 29 aproape 600 de ore jucate.

Posted

Daca tu esti post-hunter cum ai vrea sa fi acceptat? ia stai si gandeste-te putin:).

Ne-ai luminat cu răspunsul tău.

Posted (edited)

Nu ma refeream la tine X0uNdE, ma refeream la HaarpCord.

Vreau să spun prin ce ai spus mai devreme, că dacă eşt Post-Hunter, asta înseamnă că nu vei fii acceptat niciodată în nicio facţiune? Nu, aici ai greşit foarte mult.

Înfine.

După mine, ce a trebuit spus s-a spus, dacă mai e ceva, da-ţi reply şi spuneţi.

Mulţumesc de părerile altor persoane,indiferent de a mea.

Edited by X0uNdE
  • Upvote 1
Posted (edited)

Daca tu esti post-hunter cum ai vrea sa fi acceptat? ia stai si gandeste-te putin:).

Oke, aduci si aici dovezi ca mi-ai dat kill cand aveam drept de predare. Trebuia sa dai /so id si in cazul in care fugeam imi dadeai /su runner sau daca dadeam /q imi faceai post ca ca am dat /q la somatii si primeam warn. Tu cu amicul tau HAKAN, cand m-ati vazut, m-ati ciuruit. Ma repet, aveam w6 cu drept de predare? Ce e asa greu? Post huter? Arata-mi tu mie ce post am mai facut inafara de al tau. Ma refer complaint la factiune. Am creat posturi pt limbaj vulgar celor care m-au injurat (civili) Merg acum in masina sa iau laptopul ca in el am dovezile. BRB :*

Uite aici domnule #Mitzza!!! Dovezi clare. Esti in PD si zici ca sti regulamentul. Eu nu sunt in PD si sunt sigur ca il stiu de 10 ori mai bine decat tine. De fiecare data cand am facut aplicatie intr-un departament al politiei, am citit regulamentul de 5 ori. Si am peste 40 de aplicatii la activ. Noaptea cand dorm, sa ma trezesti si sa ma intrebi ceva, iti raspund si iti raspund bine. Daca nu am avut sansa sa-l pun in prcatica, asta este. Doar cei cu pile intra in factiuni. Asta e prostia pe server.

puJNhqk.png

4F0b4aR.png

cIhoA31.png

GOeHggC.png

Q5m0ln7.png

Jzg5Wwy.png

Edited by HaarpCord Valy
Posted

Deci eu de când am făcut level 5(jucam când era perioada când puteai face aplicaţie paramedic, level 5 sau taxi nu mai ştiu) am început să fac aplicaţii, reject, reject reject. Am mai crescut în level şi am făcut la alte facţiuni la fel, reject reject reject. La level 24 şi vre-o 500 ore jucate am fost acceptat pentru prima oară într-o facţiune, deci contează şi orele jucate. Dar ţin să menţionez că: SnKLaur şi Aramis oferă o şansă celor cu level mic, cei ce au level mai mic să facă aplicaţie la SF Paramedic. Altă menţiune: trebuie să aveţi şi multe ore jucate, fără [/sleep] sau afk, nu ve-ţi fii acceptaţi!

Succes la intrarea într-o facţiune!

Dragul meu prieten, daca stai sleep/afk nu iti cresc orele jucate. O ora jucata e cand ai minim 31 de minute jucate intr-o ora. Poti sta pe sleep si 2 ani ca nu iti creste nici o ora. Doar RP creste pentru level up. Si felicitari lui Laur care mie mi-a dat reject si lu ala de lvl 7-8 cu aplicatia mea i-a dat accept. Sa se mai uite si la ora in care am facut eu aplicatia. 

Aseara am vorbit cu cineva care chiar le stie si mi-a zis clar ca in unele factiuni se intra doar pe pile si in NG se intra pe paysafecard. La fel cum un fost admin si-a vandut contul pe un pachet de tigari si un suc (20 de lei) Asa se intra si in NG, dai paysafeu' si esti acceptat in secunda 2. Nu il dai, stai pe dreapta. Da, stiu ca fac acuzatii grave. Daca nu auzeam din 3 surse diferite, nu mai ziceam nimic. Stiu un lider care da tepe pe facebook si un fost lider care isi vinde contul pe 200 de lei, fiind frustrat ca nu mai este lider din cauza unor greseli multiple. Serverul nu va mai fi niciodata ceea ce a fost acum 1 an jumate 2 ani. Posibil sa se schimbe ceva la el daca se va schimba stafful. Asta ramane la decizia lui Shad0w si a lui Tibi. Dar cat timp ei scot bani din urma serverului (ma refer la donatile noastre pe care le facem cel putin lunar) nu cred ca vor schimba stafful asa usor. Plus ca e greu sa gasesti un admin in care sa poti avea incredere si oricine este corup. Imi e jena de Kandel care are cel putin 20 de /quitgroup la factiuni dupa cateva zile. Imi pare rau daca o sa fiu sanctionat pentru cele mentionate mai sus dar trebuia sa ma descarc. Doar eu stiu cat am tras sa imi fac ceea ce am acum. Si acum cand am tot  ceea ce imi doream de la lvl 1 nu pot intra intr-o factiune. Si asa civil rank 7, m-am cam plictisit. Pur si simplu nu mai am ce sa fac. Am payday destul de marea ceea ce ma face sa nu mai am nevoie de un job (mai fac fish cu o prietena, din plictiseala) 

Posted

E adevarat, intr-un fel. Multi lideri isi baga doar prietenii in factiuni. Asta nu e un motiv sa faci crize sau sa te lasi de server, fac pariu ca daca esti activ si esti un player cum se cade si iesi cumva in evidenta in fata unui lider o sa ai si tu un loc in aceea factiune.

Ai mare dreptate BROKEN.

Posted

După părerea mea, cred că facţiuniile de pe server-ul Red, sunt mai organizate ca ale noastre, şi nu se acceptă doar pe pile.

Posted

După părerea mea, cred că facţiuniile de pe server-ul Red, sunt mai organizate ca ale noastre, şi nu se acceptă doar pe pile.

Asta crezi tu!!! =)))) Tot stafful de pe bugged e corupt. Pana si pe serverul de teste am luat reject cu lvl 15 mi se pare =))))

Posted

Asta crezi tu!!! =)))) Tot stafful de pe bugged e corupt. Pana si pe serverul de teste am luat reject cu lvl 15 mi se pare =))))

Daca tu zici pe tot forumul ca "stafful e corupt" cum vrei sa te accepte? Stii ca si liderii se mai uita pe aici, nu?
Posted

Daca tu zici pe tot forumul ca "stafful e corupt" cum vrei sa te accepte? Stii ca si liderii se mai uita pe aici, nu?

Pai daca asta e adevarul. Ce vrei sa zic? Nu ma ascund.