Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pai daca asta e adevarul. Ce vrei sa zic? Nu ma ascund.

Asa or sa zica si liderii: "Pai daca asta e adevarul. Ce vrei sa zic? Nu te accept". :))
Posted

Asa or sa zica si liderii: "Pai daca asta e adevarul. Ce vrei sa zic? Nu te accept". :))

Asta e. O sa se ajunga si cand o sa se mai schimbe liderii. Nu cred ca toata lumea e la fel ;) 

Posted

Defiecare dată dacă aţi observat şi sigur aţi observat, cei ce primesc acceptat, îşi dau /qg după o zii.Pentru a-şi mări FH-ul să îi accepte în alte facţiunii care se intră de regulă mai greu.

Posted

Wtf, nu-ti convie du-te pe alt server.

Imi e bine si civil :D Macar am rank 7 :D :* multumesc ca te bagi ca chilotu-n cur :D

Posted

Se intra si pe pile,dar se mai intra si pe spatele tau dar greu,stiu eu cat am stat sa intru intr-o factiune,a durat o vesnicie:)))))

Posted (edited)

Level 17 FH :

The Rifa (R2)

Los Aztecas (R1)

Ballas (R1)

SALKF:

Joaca-te fa-ti prieteni(pile) si intra, altfel e greu.

Nici pe mine nu ma accepta nimeni.

Am intrat in Rifa si de atunci sunt mereu acceptat.

Edited by Alddy
Posted

Vreau să mai precizez, atunci când aplicii la o facţiune, deobicei (cam rareori), primeşte rejected după 2 minute după ce ai făcut respectiva reclamaţie.Mai ales că ai avut de spus ceva în legătură cu anumite cerinţe (De ce vrei să faci parte din facţiune ; o caracterizare despre tine ; cu ce se ocupa facţiunea x .. etc), am citit într-un topic, că mai demult in SF Bikers, lider-ul aproape că şi-a băgat tot clanul în mafie, deci de aici prea devine penibil.

Din câte văd, am creat acest SUBIECt pe 14 Martie, iar până acum nu văd ca ownerii/adminii să fi făcut ceva în legătură , cu tot ce am vorbit noi aici în 3 pagini, respectiv în topicul lui @HaarpCord Valy.

Posted

Să încep aşa:

După mine am văzut că mulţi intră în diferite facţiunii pe pile sau daca ai lvl 50000+.

După mine eu ca de exemplu am aplicat de peste 5/8 ori la fiecare facţiune şi am primit numai „rejected”.

Frate... de la lvl 7 până la lvl-ul actual 17, nu am fost acceptat în nicio facţiune.Iar cei noi (nu dau nume) de la lvl 7-8 sunt acceptaţi deja ca de exemplu in Paramedic sau la lvl 15 Police Departament, mafii şi numai ştiu eu.

În principiu chiar daca am sa spun un „warn” chiar am unul, până la urma trebuie sa fac şi eu FH măcar unu, sa intru măcar într-o facţiune.Sunt alţii care au chiar două warn-uri şi sunt acceptaţi cu cea mai mare plăcere în facţiune.

Ştiu că, atunci când e să fiu în facţiuni de gen-ul (School Instructors, Police Departament, News Reporters etc) trebuie sa nu am „vreun” warn sau/si să am FH(Faction History).

Eu la acest moment nu am nimic in FH pentru că nu am fost acceptat.

Vreau să întreb, dacă voi face lvl peste 25+ voi fi măcar acceptat în vreo facţiune?

Nu e vorba doar de mine, dar sunt o gramadă de playeri care vor sa intre şi ei în facţiunii, însă primesc „rejected”, măcar când primesc aşa ceva (respins la aplicatie) să se specifice şi motiv-ul pe care nu a putut fi acceptat în facţiunea respectivă, şi ca în viitor să respecte „cerinţa” sau ce a făcut pe viitor să nu fie acceptat în facţiunea/ile x.

Rog seriozitate, şi cei care nu ştiu despre ce vorbesc să nu răspundă.

Mulţumesc.

Cu respect,

Ionuţ

Sa incep asa. Ti-ai pierdut orele pe acest server. E un server cu pile si incep sa-l cred pe HardCorp ca se intra doar cu paysafe si cu pile in factiuni. 

Posted

Eu am intrat fără pile, dar am fost respins peste tot aproape 1 an de zile. Eram necunoscut. M-am supărat şi am renunţat la server.

M-am întors pe server, iar într-un final am fost acceptat şi am demonstrat de ce sunt în stare. Apoi am devenit cunoscut printre mafioţi şi nu mi-au mai fost respinse aplicaţiile, ba mai mult, eram solicitat mai peste tot.

Este adevărat că nu lipseşte corupţia pe server, mi-au fost banate 2 conturi pe forum pentru că am spus adevăul referitor la această problemă şi probabil urmează şi ăsta.

Mai este adevărat şi că liderii doresc performanţă, nu credeţi că e logic să accepte playerii experimentaţi şi despre care au habar în detrimentul celor începători şi anonimi?

Bun, un sfat ar fi următorul: Caută o mafie cu 0 turfs, cu membrii începători, mafie care nu doreşte performantă. Cu siguranţă veţi avea şanse să fiţi acceptaţi, într-un final. O să dureze ceva, dar dacă vă doriţi insistaţi. :)

Despre paşnice nu ştiu mult, n-am încercat, dar tot bănuiesc că aici e cea mai mare corupţie. În paşnice se acceptă prietenii şi cumetrii. Garantez asta.

Posted

Ba m0r , vad 2 topicuri pe zi pe tema asta ce naiba , ce aveti ma civililor ? La voi totu' e pe pile , crezi ca lideru' se uita la 200 aplicatii dupa ii baga pe aia cu cel mai mare level sau ce? se uita la cateva, vede care e mai ok si ii baga pe aia dupa suferiti in ultimu' hal. Incetati ba cu topicurile astea facute aiurea.

Posted

Ba m0r , vad 2 topicuri pe zi pe tema asta ce naiba , ce aveti ma civililor ? La voi totu' e pe pile , crezi ca lideru' se uita la 200 aplicatii dupa ii baga pe aia cu cel mai mare level sau ce? se uita la cateva, vede care e mai ok si ii baga pe aia dupa suferiti in ultimu' hal. Incetati ba cu topicurile astea facute aiurea.

Domnule c-shoter. http://bluepanel.bugged.ro/profile/pasha. Speram sa ai un ban permanent. Frumos se vede profilul tau. Mai ales ca ai fost si co-lider. Daca tu asa procedai la mafia ta asta nu inseamna ca toti liderii asa fac. Uita-te de cand dateaza topicul acesta. Vezi tu 2 topicuri pe zi, esti Burebista Jr, ai calarit calul Troian. Praf de mers te rugam. Nu are nimeni nevoie de comentariile si limbajul nesimtitilor din mafii. Succes!

• Upvote 1
Posted (edited)

Totusi, de ce va plangeti ? Pentru un joc amarat ? 

Normal ca X-ulescu nu va accepta pentru ca va plangeti 1 an intreg ca nu sunteti acceptati, mai mult sunt cei cu experienta acceptati, ca te trezesti cu unu care i se face post ca baga pe nu stiu cati kk in factiune in numele vostru, si asa va "murdareste" ala trecutul.

Eu zic sa va asteptati randul.

Edited by BasIc
Posted

Am level 10 si sunt in NR. P.S: Am fost si in Paramedic la level 7. $@L KF

Taci ma suferinto, nu mai suferi atat, ai avut alte conturi banate si te dai mare ca la level 10 esti in NR, iti arat ca si eu incep pe alt cont de la 0 si cand fac level intru in PD :|

Posted

Domnule c-shoter. http://bluepanel.bugged.ro/profile/pasha. Speram sa ai un ban permanent. Frumos se vede profilul tau. Mai ales ca ai fost si co-lider. Daca tu asa procedai la mafia ta asta nu inseamna ca toti liderii asa fac. Uita-te de cand dateaza topicul acesta. Vezi tu 2 topicuri pe zi, esti Burebista Jr, ai calarit calul Troian. Praf de mers te rugam. Nu are nimeni nevoie de comentariile si limbajul nesimtitilor din mafii. Succes!

Ba omule la fiecare topic legat de aplicatii apari tu si ne zici morala ' pile pile ' si ca ai tu X level si X ore , cui ii pasa? S-au plictisit liderii de tine si ti-au dat o sansa , asa ca gura mica si s@L. Domnu' imparat pentru tine ba pasnicule.

Posted (edited)

Ba omule la fiecare topic legat de aplicatii apari tu si ne zici morala ' pile pile ' si ca ai tu X level si X ore , cui ii pasa? S-au plictisit liderii de tine si ti-au dat o sansa , asa ca gura mica si s@L. Domnu' imparat pentru tine ba pasnicule.

Esti cea mai naiva persoana de pe bugged. Cine te crezi ma tu. Esti mare tank din spatele unui monitor si a unei tastaturi. S-a plictisit si mama ta de tine, de aia te-a dat la orfelinat. Ca esti un tzanc de 14 ani cu acces la internet. Calm down. Nimeni nu te-a invitat la o discutie. Te bagi ca musca-n lapte. Nu e treaba ta ce fac eu sau ce face x/y/z. Nu te mai baga in seama jignind lumea ca nu iesi in evidenta. 

Si nu inteleg de ce ai la Signature scorurile alea cand ai fost banat de n ori pentru disconnect on admin request, cheats (TW), c-bug/c-shot.  Degeaba te dai mare cu asa ceva cand la tine pana si un windows nou vine cu R.3 |\| K0  integrat.

Edited by HaarpCord Valy
Posted

Esti cea mai naiva persoana de pe bugged. Cine te crezi ma tu. Esti mare tank din spatele unui monitor si a unei tastaturi. S-a plictisit si mama ta de tine, de aia te-a dat la orfelinat. Ca esti un tzanc de 14 ani cu acces la internet. Calm down. Nimeni nu te-a invitat la o discutie. Te bagi ca musca-n lapte. Nu e treaba ta ce fac eu sau ce face x/y/z. Nu te mai baga in seama jignind lumea ca nu iesi in evidenta. 

Si nu inteleg de ce ai la Signature scorurile alea cand ai fost banat de n ori pentru disconnect on admin request, cheats (TW), c-bug/c-shot.  Degeaba te dai mare cu asa ceva cand la tine pana si un windows nou vine cu R.3 |\| K0  integrat.

banat pentru cheats ? ma confuzi amice, am jucat si joc curat,  m-am plictisit sa te vad in fiecare post cum te plangi tu ca ai x level x ore , atat ba. inceteaza naiba crezi ca ne pasa ?

Posted

banat pentru cheats ? ma confuzi amice, am jucat si joc curat,  m-am plictisit sa te vad in fiecare post cum te plangi tu ca ai x level x ore , atat ba. inceteaza naiba crezi ca ne pasa ?

Pasha, numai face off-topic de pomană, du-te şi latră la altă masă nu la mine în topic.

Posted

De ce vorbesti la pers. a 3-a ma' bestialule? Poate intelegi in engleza:  I'm sorry if you are the legend of bugged, if me and the topic creator, disturbed you and the other players, take a ticket. But you are the single player who cry about my declarations, my post and my topics. If u want to be a good member on forum, don't judge other players. If u are a lawyer excuse me for the inconvenience. Take care and don't comment more on this topic. 

Posted

Pasha, numai face off-topic de pomană, du-te şi latră la altă masă nu la mine în topic.

m0r =]] vine un civil anonim si-mi zice mie ce-mi zice =]]] m0r =]]]]]]]]]]]

De ce vorbesti la pers. a 3-a ma' bestialule? Poate intelegi in engleza:  I'm sorry if you are the legend of bugged, if me and the topic creator, disturbed you and the other players, take a ticket. But you are the single player who cry about my declarations, my post and my topics. If u want to be a good member on forum, don't judge other players. If u are a lawyer excuse me for the inconvenience. Take care and don't comment more on this topic. 

fa-mi un favor si nu da quote , ma plictisesti anonimule.

Posted

fa-mi un favor si nu da quote , ma plictisesti anonimule.

Un cretin mai mare decat tine nu cred ca mai exista in lumea asta. 

Posted (edited)

Un cretin mai mare decat tine nu cred ca mai exista in lumea asta. 

n-am de ce sa-ti mai zic , anonim. poate o sa-ti vad numele pe server dupa ce pupi si tu putin sa iei un lider la paramedic , tot anonim ramai.

Edited by Teo
next: warn
Posted (edited)

Şi ce dacă sunt bă civil? Stai calm mulţi fani ca tine m-au pupat în fund de multe ori, şi m-am învăţat minte să numai dau atenţie acestora ca tine.

Şi numai fă OFF-Topic.

Edited by X0uNdE