Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nume artist: Florin salam si Mr. Juve,  BoDo si Play AJ, Mr. Juve si BoDo, Florin Salam, Eduard de la Roma & Adrian Minune,  Ionut Cercel, Cristi Dules, Elis Armeanca, Mr. Juve si Cristinel, Florin Salam si Bogdan de la Oradea, Dani printul banatului & Dani Mocanu, Florin Cercel.

• Link melodie: (playlist): https://www.youtube.com/playlist?list=PLscimm5pk5SHxP7OXRwRPZb9ofRrEPnDD

Alte precizări: Este un playlist facut de mine, cu melodiile care le ascult aproape zilnic.

• Upvote 3
Posted

• Nume artist: Florin salam si Mr. Juve,  BoDo si Play AJ, Mr. Juve si BoDo, Florin Salam, Eduard de la Roma & Adrian Minune,  Ionut Cercel, Cristi Dules, Elis Armeanca, Mr. Juve si Cristinel, Florin Salam si Bogdan de la Oradea, Dani printul banatului & Dani Mocanu, Florin Cercel.
  • Link melodie: (playlist): https://www.youtube.com/playlist?list=PLscimm5pk5SHxP7OXRwRPZb9ofRrEPnDD
  • Alte precizări: Este un playlist facut de mine, cu melodiile care le ascult aproape zilnic.

Smecher, acu' ascult ceva frumos nu panaramee :*, mersi.

Posted

frumos.

Fain.

Frumos m3n  .omg..

Smecher, acu' ascult ceva frumos nu panaramee :*, mersi.

Multumesc tuturor :D

Apreciez.

• Upvote 1
Posted

maneliști, doar maneliști peste tot

Si ?  Ai vreo problema daca genul asta de muzica ne place?

Comentezi si tu ca sa te ai in treaba, sa faci +1 comentariu, daca nu iti plac manelele, nu mai comenta.

• Upvote 1
Posted

Si ?  Ai vreo problema daca genul asta de muzica ne place?

Comentezi si tu ca sa te ai in treaba, sa faci +1 comentariu, daca nu iti plac manelele, nu mai comenta.

să mă am în treabă? frate, nici n-ai venit bine pe bugged că deja ești pupincurist

Posted

să mă am în treabă? frate, nici n-ai venit bine pe bugged că deja ești pupincurist

Ba saracie, daca vrei sa stii am avut cont-uri pe care tu nu le-ai avut, nu mai comenta aici ba copile

Si, pupincurist esti tu.

E treaba mea ce gen de muzica ascult, da?

Tu ramai cu muzica populara, copile.

Si da, sa te ai in treaba, pentru ce ai comenta aici? Eu am postat playlist-ul asta doar pentru cei ce asculta acest gen de muzica (manele)

Deci, sa nu mai comentezi, spor.

Posted

Ba saracie, daca vrei sa stii am avut cont-uri pe care tu nu le-ai avut, nu mai comenta aici ba copile

Si, pupincurist esti tu.

E treaba mea ce gen de muzica ascult, da?

Tu ramai cu muzica populara, copile.

Si da, sa te ai in treaba, pentru ce ai comenta aici? Eu am postat playlist-ul asta doar pentru cei ce asculta acest gen de muzica (manele)

Deci, sa nu mai comentezi, spor.

mai bine mă abțin, zi-mi un cont care l-ai avut TU (nu l-ai luat de la ALTU), în 2013, văd că ai member since de nici o lună.

n-ascult populară, dar totuși e mai bine decât manele

Posted

mai bine mă abțin, zi-mi un cont care l-ai avut TU (nu l-ai luat de la ALTU), în 2013, văd că ai member since de nici o lună.

n-ascult populară, dar totuși e mai bine decât manele

Poftim aici: http://imgur.com/a/rv2sV

Si, ca sa nu zici ca sunt retard, in bara de downloads nu e Grand Theft auto 3, e gta3.img.

Bafta, nu mai comenta. 

Posted

Totusi, conteaza ca in prezent am o avere mai mare ca tine si joc de mai putin timp  .omg.

Gata,gata fara off-topic. Nu mai comenta, exista PM!

avere pe sa-mp = stai 24/24 ca să faci niște bani la trucker

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...