Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare baieti.

As vrea sa va prezint modurile folosite de mine. Deci, sa trecem la treaba.

Video cu toate modurile:

In video sunt niste secvente + prezentarea propriu-zisa a modurilor.

Alt video, in care o sa vedeti cum arata jocul ziua:

Link-uri de download si informatii aditionale:

Pentru ca modurile sa functioneze, aveti nevoie de:

1. Cleo 4, eu folosesc versiunea aceasta: CLICK.

2. Samp R1 0.3z, aveti link de download aici: CLICK.

3. Sampfuncs, eu folosesc v5, dar este bun si 3.2: CLICK.

4.(optional) Majoritatea pc-urilor au nevoie de d3dx9_43.dll pentru rularea unor moduri. Il puteti descarca de aici, dupa care il copiati in folderul principal al jocului.

Pentru a evita toata bataia de cap si a ne complica cu 'Alci IMG editor', 'Spark' sau alte programe, am considerat ca cel mai potrivit lucru este acela de a instala 'modloader'.

Modloader nu functioneaza fara cleo. Deci, dupa ce ati instalat cleo, descarcati arhiva cu modloader de aici. Dezarhivati, iar folderul 'modloader' si fisierul 'modloader.asi' din componenta arhivei le copiati in folderul principal al jocului.

In acest moment, orice mod ati vrea sa adaugati, fie ca este vorba de hud, ped, python, fie ca este vorba de texturi din gta3.img, le puteti introduce in folderul 'modloader' (pe care tocmai l-ati copiat in folderul principal).

De preferat ar fi sa organizati modurile in foldere, pentru a le gasi mai repede atunci cand vreti sa le scoateti / sa le inlocuiti. Un exemplu: click aici.

Sa trecem la modurile propriuzise, insotite de link.

Moduri ce se adauga in 'cleo':

Dmg informer: CLICK.  

Ceas: CLICK (cel care face sa apara numele si ceasul pe mijloc, jos). !!Ambele fisiere se muta in 'cleo'!!

Pentru a schimba numele afisat, se procedeaza astfel:

Ambele fisiere cu animatii: CLICK (pentru folosire: space+1-9 si z+1-9)

skin.cs: CLICK (pentru folosire se tasteaza comanda [/skin id]. Id-urile skinurilor le puteti gasi aici.)

Moduri ce se adauga in 'modloader':

Fonts: CLICK.

Gta V map: CLICK.

Hud: CLICK.

Arme: CLICK.

Ped.ifp: CLICK.

Python: CLICK.

Skin 2Pac - ThugLife: CLICK (il redenumiti conform skin-ului pe care vreti sa il inlocuiti). Lista cu numele skin-urilor o gasiti tot aici.

La capitolul vegetatie sunt 3 variante:

1. Aveti pc bunicel, deci o instalati pe cea HD: CLICK PENTRU DOWNLOAD. (Tot in modloader ajunge si acest folder)

2. Stiti ca pc-ul nu prea face fata, deci o lasati pe cea default.

3. Deja aveti ceva lag.. Ce-ar fi sa scapati definitiv de vegetatie? Poate topicul lui Justin. va va ajuta: CLICK.

-------------------

Moduri ce se adauga in folderul principal:

Samp.dll (modifica font-ul scrisului din chat): CLICK.

Sampgui & mouse: CLICK.

--------------------

Si ultimul, dar nu si cel din urma, Timecyc-ul, ce face ca totul sa fie mai placut: CLICK.

Mod de instalare: Ce se afla in 'data' copiati in 'data', ce se afla in 'models' copiati in 'models', iar 'gta_sa' este executabilul jocului single player, pe care il inlocuiti cu cel din folderul principal.

--------------------

(!)Modurile nu sunt facute de mine, doar folosite. Nu vreau sa vad comentarii cum ca au mai fost postate, etc. Chiar nu am chef sa ma cert cu nimeni.

Hud-ul este 'asamblat' de mine,  tinta  fiind a lui Justin.. Eu doar am colorat-o, facand-o portocalie.

Daca cumva nu merge vre-un link / am pus o arhiva gresita in link, anuntati-ma printr-un reply aici.

---------------

Daca va plac modurile, as aprecia daca ati da click pe butonul acela verde.

Vreau si eu GTA 5 map.

• 5 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp