Jump to content

Recommended Posts

Posted

Au invatat toti sa modifice peduri =))

Asta e combinatie intre a lui Justinian si un ped postat de Student hihih

Posted

Au invatat toti sa modifice peduri =))

Asta e combinatie intre a lui Justinian si un ped postat de Student hihih

nu m-am luat dupa nici-un ped ca m-am saturat de toate alea, am luat un ped si am modificat ce nu mi-a placut cu ce mi-a placut.

cf

Posted (edited)

nu m-am luat dupa nici-un ped ca m-am saturat de toate alea, am luat un ped si am modificat ce nu mi-a placut cu ce mi-a placut.

cf

ai luat un ped si ai luat animatii din alt ped cf =)) din 2 ai facut unu cum ti-a placut tie.

Edited by Bodie
Posted (edited)

ai luat un ped si ai luat animatii din alt ped cf =)) din 2 ai facut unu cum ti-a placut tie.

da, nu stiu sa fac animatii cap coada, of course.

nici student nu a facut un ped de unu singur si nici justinian, poate ei au fost primii care au prezentat pedurile pe comunitate.

pe internet sunt aceleasi peduri de cativa ani, cf.

Edited by AIM-SPIKE
Posted

da, nu stiu sa fac animatii cap coada, of course.

nici student nu a facut un ped de unu singur si nici justinian, poate ei au fost primii care au prezentat pedurile pe comunitate.

pe internet sunt aceleasi peduri de cativa ani, cf.

Pai da, Justinian si Student le-au gasit, nu le-au facut ei.

Posted

Salut, recent am vazut pe internet numai ped-uri nasoale asa ca m-am hotarat sa iau un ped si sa-l modific cum imi place mie. E modificat in jur de 45%, asa ca nu vreau sa aud comentarii "a mai fost postat", sunt sigur ca nu mai e nici-un ped ca asta si daca e, i don't give a shit. Eu l-am modificat, e munca mea, pa.

Link de download: 

- zippyshare

Cum se instaleaza?

Il downloadezi si il bagi in folderul numit anim din folderul tau de Gta San Andreas.

Frumos, felicitări pentru munca depusă ! +1

Posted

Salut, recent am vazut pe internet numai ped-uri nasoale asa ca m-am hotarat sa iau un ped si sa-l modific cum imi place mie. E modificat in jur de 45%, asa ca nu vreau sa aud comentarii "a mai fost postat", sunt sigur ca nu mai e nici-un ped ca asta si daca e, i don't give a shit. Eu l-am modificat, e munca mea, pa.

Link de download: 

- zippyshare

Cum se instaleaza?

Il downloadezi si il bagi in folderul numit anim din folderul tau de Gta San Andreas.

Giugiuc mai Spike frumos pedul il voi folosi ;)

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp