Verxtan Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Nu am intrat de câţiva ani pe SAMP şi am uitat ce cont aveam..îmi tot cere o parolă, atât pe blue cât şi pe red bugged...Neştiindu-mi nici nickname-ul, nu îmi pot afla parola.Puţin ajutor? Mulţumesc! :D Quote
Kapushon Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Pff,pai cum sa te ajute ? daca tu nu dai nici o informatie ! Oricum nu te ajute nimeni. Contu tau, resposabilitate ta. Edited March 17, 2015 by Kapushon Quote
RaresR Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Iti poti face alt cont. Daca nu stii nici macar nickname-ul, degeaba.. Quote
Verxtan Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Pff,pai cum sa te ajute ? daca tu nu dai nici o informatie ! Oricum nu te ajute nimeni. Contu tau, resposabilitate ta. Păi ce informaţie crezi că le pot da când eu am uitat contul în totalitate? Parola aia o cere pe ambele servere..le pot da doar emailul, atâta tot. Iti poti face alt cont. Daca nu stii nici macar nickname-ul, degeaba.. Aş putea..dar nu va continua să îmi ceară parola aceea? Păi ce informaţie crezi că le pot da când eu am uitat contul în totalitate? Parola aia o cere pe ambele servere..le pot da doar emailul, atâta tot. Ai putea să îmi dai un site pt înregistrare? Că găsesc câteva şi nu ştiu sigur care e cel bun. Quote
RaresR Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Daca iti faci alt cont, iti setezi alta parola, deci o sa stii parola. Quote
x_Daniel Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Daca folosești un mail de mai multi ani încearcă sa recuperezi contul prin emailul care il folosești. Posibil de când nu ai mai jucat sa fi fost Wipe. Quote
MinistruLL55.. Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Daca folosești un mail de mai multi ani încearcă sa recuperezi contul prin emailul care il folosești.Posibil de când nu ai mai jucat sa fi fost Wipe. Nu a fost niciun wipe pe bugged,si nu va fi Quote
GEODOX 47 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) Nu au cum sa il recuperezi, macar de stiai nick-ul si iti puteai afla parola prin email, astfel nu prea vad sanse. Cat despre wipe, nu a fost si nici nu va fi. Doar daca faci alt cont si nu, nu iti cere tot aceasi parola cand faci alt cont, cand iti faci contul iti alegi un nick si o parola care vrei, doar sa le tii minte. Bafta! Edited March 19, 2015 by GeoDoX. Quote
RAIN. Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Dacă nu îţi mai aduci aminte nickname-ul, nu îţi recupera contul. În schimb, dacă ai uitat parola şi deţineai email pe cont poţi da un recover pe panel-ul serverului respectiv şi îţi vei recupera parola. Quote
Recommended Posts