vTuDoR Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 csf jtiu sa fac numa avatare si semnaturi.. .:: ceva nou ::. astept pareri mah Quote
brolyK47 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 la web design te pricepi oarecum, dar nu-i prea stralucit, sincer in rest la avatare si semnaturi, esti groaznic blur prea intunecat, acelasi font pe fiecare lucrare, border destul de slab, sincer, nu poti sa bagi altul? Quote
vTuDoR Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 (edited) la web design te pricepi oarecum, dar nu-i prea stralucit, sincer in rest la avatare si semnaturi, esti groaznic blur prea intunecat, acelasi font pe fiecare lucrare, border destul de slab, sincer, nu poti sa bagi altul? nu am pus border pe avatare/semnaturi, cel putin la ultimele, bv puteai sa zici ce nu e bn la webdesign bai expertule care ejti acelasi font pe fiecare lucrare? pune-ti ochelari is groaznic la avatare si semnaturi? dc we? nu e bluru intunecat, e altcv da ce sa stii tu pt ca is praf imi purtai un avt? :)) Edited March 19, 2017 by vTuDoR Quote
brolyK47 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 (edited) nu am pus border pe avatare/semnaturi, cel putin la ultimele, bv puteai sa zici ce nu e bn la webdesign bai expertule care ejti acelasi font pe fiecare lucrare? pune-ti ochelari is groaznic la avatare si semnaturi? dc we? nu e bluru intunecat, e altcv da ce sa stii tu ala mi l-a facut un tip de pe o alta comunitate + ca am 2-3 avatare cu Kazi Ploae facute pe aceeasi tema de dark m-am referit la texte ca le-am vazut pe alea postate de tine in aprilie, nu m-am uitat la ultimul avatar care-l strica text-ul pe care l-ai pus mergea altul in loc iar la border, nuj unde vezi tu ca n-ai pus ca eu il vad clar si blurul e intunecat sau ma rog, ai pus darken prea mult Edited March 19, 2017 by Riga Kripto Quote
vTuDoR Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 ala mi l-a facut un tip de pe o alta comunitate cum sa til faca altcnv daca eu l-am facut? Quote
brolyK47 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 cum sa til faca altcnv daca eu l-am facut? iti si zic numele daca chiar vrei, dar comunitate n-o pot spune ca se considera reclama Quote
Hutchinson Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 iti si zic numele daca chiar vrei, dar comunitate n-o pot spune ca se considera reclama ce te certi atat ma? DAI PACE. cum sa til faca altcnv daca eu l-am facut? nu te mai crede asa de bun, cand faci web design trebuie sa te si gandesti la cel care va pune acele elemente pe respectivul forum/panel/site sa le poata integra si sa functioneze, nu sa le pui aiurea. Quote
brolyK47 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 cum sa til faca altcnv daca eu l-am facut? ce te certi atat ma? DAI PACE. nu te mai crede asa de bun, cand faci web design trebuie sa te si gandesti la cel care va pune acele elemente pe respectivul forum/panel/site sa le poata integra si sa functioneze, nu sa le pui aiurea. Daca tot vrei Tudore sa vezi, uite aici de la cine le am Ca el a facut si avatarele astea E o comunitate de Design si mai are portofolii si pe rivala si pe bugged si pe mai toate forumurile Beleste ochii la astea http://imgur.com/a/26C1B http://imgur.com/a/9MLly Quote
vTuDoR Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 ce te certi atat ma? DAI PACE. nu te mai crede asa de bun, cand faci web design trebuie sa te si gandesti la cel care va pune acele elemente pe respectivul forum/panel/site sa le poata integra si sa functioneze, nu sa le pui aiurea. iar mananci rahatnu ma cred bun doar lam intrebat dc nu e bun k? pa 1 Quote
Hutchinson Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 iar mananci rahat nu ma cred bun doar lam intrebat dc nu e bun k? pa m-am dus in vizita pe la turci si am cumparat rahat, usor cu talentele si suferintele Quote
Weakness Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 @, pe partea de web design ar fi ok să te inspiri din alte surse, textul trebuie altfel încadrat în pagină, precum și font-ul trebuie schimbat. Poți să te uiți aici pentru partea de text. Mai bine mergi pe un fundal alb decât unul închis. Quote
vTuDoR Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 @, pe partea de web design ar fi ok să te inspiri din alte surse, textul trebuie altfel încadrat în pagină, precum și font-ul trebuie schimbat. Poți să te uiți aici pentru partea de text. Mai bine mergi pe un fundal alb decât unul închis. ms o sa tin cont Quote
vTuDoR Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 (edited) new Edited March 25, 2017 by vTuDoR Quote
brolyK47 Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 la text ai cele mai mari probleme incearca sa nu-l mai pui, arata ca dracu, mai ales pe avatarul cu Cosofret, sincer in rest, blurul e ok, la fel si redimensionarea mergea alt text pe avatarul cu "None" si ar fi fost bomba keep working! ;) Quote
vTuDoR Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 la text ai cele mai mari probleme incearca sa nu-l mai pui, arata ca dracu, mai ales pe avatarul cu Cosofret, sincer in rest, blurul e ok, la fel si redimensionarea mergea alt text pe avatarul cu "None" si ar fi fost bomba keep working! ;) bn, o sa tin cont Quote
vTuDoR Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 textul ala e singura problema bn, o sa tin cont Quote
Bykent Gaming Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) blurul si textul sunt slabe, in concluzie mai ai de mancat. Edited March 25, 2017 by ByKenT Quote
vTuDoR Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Bravo mane, continua ms blurul si textul sunt slabe, in concluzie mai ai de mancat. aha, bn, o sa tin cont 1 Quote
Hutchinson Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 new se vad pixelii la semnatura. m-ai dezamagit Quote
Recommended Posts