Jump to content

Problema cu SAMP

Go to solution Solved by Razvan Ytb,

Recommended Posts

Posted

Nu este zii sa nu mi-se blocheze deodata samp-ul. Ca de exemplu, ma plimb cu o masina si mi-se blocheaza deodata (cam cum te blocheaza cand faci print, doar ca nu mi-se mai deblocheaza), cateodata tine cate 5secunde, alteori pot sa ies din 'bara' alteori trebuie sa dau restart la calculator.

Nu stiu de la ce este problema, doar cand sunt intr-o masina (nrg,avion,heli,masina,bike etc) mi-se blocheaza, alteori cand sunt pe jos, nu am nicio treaba.

P.S: Nu folosesc mod-uri pe masina sa afecteze cu ceva.

Cine ma poate ajuta, ii raman dator!

Am incercat sa reinstalez si degeaba, tot asa imi face.

• Solution
Posted

Salut, in primul rand, reinstaleaza-ti gta-ul, iar dupa aceea, te duci la iconita de la samp, dai click dreapta pe ea te duci la compatibilitate si selectezi windows 98/me. Acum poti sa iti bagi moduri linistit, nu se va mai bloca. Dar iti recomand sa iti iei macar 1gb ram in+

• Upvote 1
Posted

@Cristi r11 , @GeoDox. , aţi citit tot ce am scris eu măcar? Am spus că am reinstalat şi degeaba.

@SoMuchGREEN , am pc-ul bun, nu e nevoie să îl reinstalez, ştiu asta din propria experienţă şi dupa părerile altor personane, şi l-am reinstalat de „n”-ori, şi degeaba.

@Almost , am pc-ul bun cum am spus, nu e nevoie, am 6 pe ram, ce imi trebuie mai mult? Şi am încercat şi mi-a mai dat de 2 ori, dar văd că numai îmi dă chiar aşa, şi nu e CRASH.

Posted

Nu este zii sa nu mi-se blocheze deodata samp-ul. Ca de exemplu, ma plimb cu o masina si mi-se blocheaza deodata (cam cum te blocheaza cand faci print, doar ca nu mi-se mai deblocheaza), cateodata tine cate 5secunde, alteori pot sa ies din 'bara' alteori trebuie sa dau restart la calculator.

Nu stiu de la ce este problema, doar cand sunt intr-o masina (nrg,avion,heli,masina,bike etc) mi-se blocheaza, alteori cand sunt pe jos, nu am nicio treaba.

Iei alt gta simplu

Posted (edited)

Sunt mai multe variante:

1. Schimbi crackk-ul.

2. Se poate bloca de la un bug sau ceva, incearca alta instalare.

3. In cel mai rau caz reinstaleaza windows.

Edited by Edward1337
Posted

1. Reinstaleaza gta-ul cu un alt torrent!

2. Reinstaleaza windows-ul!

3. Mai strege componentele calculatorului, deoarece poate s-a pus praf mult!

Posted

@Cristi r11 , @GeoDox. , aţi citit tot ce am scris eu măcar? Am spus că am reinstalat şi degeaba.

@SoMuchGREEN , am pc-ul bun, nu e nevoie să îl reinstalez, ştiu asta din propria experienţă şi dupa părerile altor personane, şi l-am reinstalat de „n”-ori, şi degeaba.

@Almost , am pc-ul bun cum am spus, nu e nevoie, am 6 pe ram, ce imi trebuie mai mult? Şi am încercat şi mi-a mai dat de 2 ori, dar văd că numai îmi dă chiar aşa, şi nu e CRASH.

Dai run as administrator si daca nu merge asa dai la compatibilitate sa fie windows 98 sau xp.

Posted (edited)

1. Reinstaleaza gta-ul cu un alt torrent!

2. Reinstaleaza windows-ul!

3. Mai strege componentele calculatorului, deoarece poate s-a pus praf mult!

Nu are logică nimic din ce ai spus mai sus.

ON: Momentan nu a mai făcut figuri, revin cu un BUMP dacă încă mi-se mai blochează.

Mulţumesc pentru răspunsuri.

Cer să rămână unlock topic-ul, mulţumesc.

Edited by X0uNdE
Posted

Optins > display setup > advanced >

• Draw distance 0 lini
  • Frame limiter off
  • Vizual fx quality low
  • Rezolutie: 800x600
Posted

Probabil ai virusi care iti ingreuneaza gameplay-ul, iti recomand sa descarci un antivirus cat de cat bun si sa scanezi tot pc-ul.

• 3 weeks later...
Posted

@, Cum ai rezolvat ca am si eu aceeasi problema?

Reinstaleaza GTA-ul si sterge din My Documents folderul cu denumirea: Gta San Andreas User Files, dupa instaleaza iar jocul.

Posted

@, Cum ai rezolvat ca am si eu aceeasi problema?

Salut, in primul rand, reinstaleaza-ti gta-ul, iar dupa aceea, te duci la iconita de la samp, dai click dreapta pe ea te duci la compatibilitate si selectezi windows 98/me. Acum poti sa iti bagi moduri linistit, nu se va mai bloca. Dar iti recomand sa iti iei macar 1gb ram in+

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp