Emi Emisor Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Nick :emiAk47 Nivel :6 Vechime pe server:52 ore Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]:am 2/3 warn .. nicodata ban. Link cu faction history:/ Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]:nu,clanul obsession e nebuuun dar e si prietenos. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:nu. Ce alte jocuri mai joci?:cs,metin etc. CONTACT: emi.iancu2 .. mai am o aplicatie Quote
Bobby_pTm Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Nick : Bobby_pTm. Nivel : 10 Vechime pe server: Iulie 2014. Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Niciodata. Link cu faction history: Nu am mai avut nici o factiune. Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Cu nimeni. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:Da in btK,[bkay],PAC,Ruleaza,Fcsb.(Nu sunt sigur daca am mai fost in alte clanuri). Ce alte jocuri mai joci?: CSGO,FIFA 14,Warframe,Heartstone,etc. CONTACT: STEAM:Bobby_pTm SKYPE:Bobby_pTm MESS:Bobby_pTm Quote
SoWTF Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 SebyPTM,Delux,Arubi,Masodion acceptaţi! O să fiţi contactaţi cât de curând. Quote
Razvyz Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Nick : Razvyz Nivel : 19 Vechime pe server: Joc din 4-05-2014 Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Da, 3/3 warns. Link cu faction history: Nu am. Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: Da am mai fust si in alte clanuri. Ce alte jocuri mai joci?:Eh, multe:Minecraft, Samp, Dota2, CS:GO, Metin2 ro, Transformice, CS 1.6. CONTACT: PM pe forum sau sms/call 30302 in joc. Quote
MisterAlin Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Nick :MisterAlin Nivel :12 dar am destule RP pentru level 13. Vechime pe server:2 ani si putin. Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Nu am fost banat niciodata. Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/MisterAlin Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: Da , ART , ExE si mai multe dar nu imi vin in minte. Ce alte jocuri mai joci?: Counter-Strike Global Offensive, Metin, League of Legends , FIFA 14, Minecraft. CONTACT: Skype : id: theoes91 (Alin) Quote
NEAGUPAUL777 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) Nick : Neagu7 Nivel : 19 Vechime pe server: Din octombrie 2013 pe alt cont. Pe acest cont joc de 1 an. Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Da, pentru 3/3 warn cand eram incepator. Link cu faction history: Nu am factiune nu mai pun degeaba. Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: In foarte multe : [ART], Bk., STR., S.O.A, [PSYHO], [AK47], ONSX., TEG, [NY], [Hs] si in alte clanuri care acum au ajuns foarte mici. Ce alte jocuri mai joci?: Minecraft, CS, Fifa, CONTACT: Prin skype : paul.neagu7 si facebook Paul Neagu (poza cu Cristiano Ronalado). Edited April 4, 2015 by NEAGUPAUL777 Quote
KenZ0rrr. Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Nick : KenZ0r. Nivel : 7 Vechime pe server: 6 luni Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Da am luat azi din cauza acumularii 3/3 warns Link cu faction history: Nu am avut Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu am Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: [T.B.F] Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike 1.6 , Minecraft , Smite CONTACT: mihai_xzz@yahoo.com Nick : KenZ0r. Nivel : 7 Vechime pe server: 6 luni Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Da am pe alt cont Link cu faction history: Nu am avut Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu am Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: [T.B.F] Ce alte jocuri mai joci?: Counter Strike 1.6 , Minecraft , Smite CONTACT: mihai_xzz@yahoo.com Quote
LG4 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Nick :LoG4 Nivel :3 Vechime pe server:2 saptamani Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]:Nu am fost banat vreodata Link cu faction history:nu sunt in nici o factiune Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]:Nu am nici un conflict cu un membru din ObsessioN Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:Nu am fost in nici un clan Ce alte jocuri mai joci?:LOL,Metin2 Alaska,SAMP, etc..... CONTACT:nick.niku97 Quote
YoAlex44 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) Nick : YoAlex44 Nivel :14 Vechime pe server: 5 luni. Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]:Nu, nu am avut. Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/YoAlex44 Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu nu am avut cel mai pasnic si tare clan. :D Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: Da am mai fost in clanul: .Corleone, XXX, si mai multe dar numai tin minte =)) Ce alte jocuri mai joci?: Metin2, Minecraft, Fifa... mai multe . CONTACT: skype: alexsarageaua44 si in joc sunt on call me 11880 Edited April 6, 2015 by YoAlex44 Quote
x_Daniel Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Nick : Vlad_Foiu Nivel :18 Vechime pe server:+170ore. Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]:Nu Link cu faction history:Nu am. http://bluepanel.bugged.ro/profile/Vlad_Foiu Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]:Nu. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:Am fost intr-un numar mare de clanuri.Puteti sa va uitati la mine pe forum in Clan History. Ce alte jocuri mai joci?:Sa-mp,Minecraft,Spore,Cs,NFS,GTA,MTA,etc. CONTACT: Skype: turbotoxic1Mess: turbotoxic1@yahoo.comSA-MP Nr: 34554 Qoute Sau PM Edited April 10, 2015 by Vlad Foiu Quote
alexsialtele Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nick : AlexandruTirnaru Nivel :10 Vechime pe server: 1 an Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: contul meu a fost aflat Link cu faction history: Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:in zone Time Ce alte jocuri mai joci?:minecraft CONTACT: Skype :tirnarualexandru Quote
URPGRoberT. Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Nick :.Sergiu Nivel :31 Vechime pe server:1 ani si ceva Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]:Nu am fost banat. Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Sergiu Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]:Nu am avut. Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]:Nu am mai avut clanuri. Ce alte jocuri mai joci?:Fifa,Metin,Lol Quote
Petre S. Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nick : puncT.x Nivel : 6 Vechime pe server: Multa Ai avut vreodată ban? [Dacă da, de ce?]: Nu . Link cu faction history: - Ai vreun conflict sau ai avut cu un actual membru ObsessioN?[Dacă da, de ce?]: Nu . Ai mai fost în alte clanuri?[Dacă da, în care?]: Nu, dar sunt sigur ca voi face treaba buna. Ce alte jocuri mai joci?: CS 1.6 , CS:GO , MT2 , LOL CONTACT: petre_mada27@yahoo.com / petre.trouble27 (skype) / petres27 (steam) Quote
Recommended Posts