Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu faceti misto de fratii nubalai!

Citez " nu jigniti fratii nubalai, nu batjocurati, ca nici nu ne vedeti si va treziti cu FW"

Posted

Probabil ca o sa fiu sanctionat pentru ce-ti zic, insa esti un jeg, nu meriti sa joci pe bugged, din pacate mucosi de astia ca tine strica farmecul jocului.

In ce categorie faci parte? Copilul frustrat care sta cu o paine in stomac toata ziua si nu are prieteni pentru ca esti prea ratat si esti catalogat ca o scursura, practic ti umbra pamantului. Am 1000 de ore jucate si am vazut multi tampiti ca tine care sunteti smardoi in spatele PC-ului, din fericire eu nu am avut tangente cu post-hunterii, insa cunosc multe cazuri. Din pacate ca tine sunt multi copii si oameni in ziua de azi, niste frustrati si niste inadaptati care in loc sa munceasca pentru un ban intinde mana cersind ca un gunoi cand ar putea sa munceasca. 

Concluzie: De geaba ceri spaga si iti iei un infernus ca tot un ratat ramai, nimeni nu te va baga in seama, tine minte un infernus isi permite oricine, insa prieteni adevarati nu-si permite oricine. Mi-e mi-ai facut o data post ca am pus fare 1 de Craciun, asa de disperat erai.

Am mai vazut cazuri in care multi au strans o avere in joc, tot asa din smecherii si in final nu s-au ales cu nimic, deoarece le-au fost banii confiscati.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp