Fielddone2 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 (edited) Deci, sa va explic, stateam linistit pe Facebook si dintr-o data, mi-a dat un baiat cerere, ce a urmat, aflati din pozele urmatoare:http://imgur.com/a/boTT2#5 ATENTIE, CONTINUT 18+, NU RECOMAND VEDEREA POZELOR CELOR CARE AU PROBLEME CU INIMA, VORBESC SERIOS, BAIATUL ASTA A FOST INCERCAT DE VIATA LA MAXIM. Daca aveti o viata asemanatoare cu a lui, puteti da un +1. Multumesc. Edited March 18, 2015 by Fielddone Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Lasa frate asa, tu citeste acolo, sa vezi ce razi, m-am prapadit aici la PC cum imi povestea el toata viata, cu toate ca ne cunosteam de 5-6 minute =)))))))). Quote
ZmariusZ Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nu inteleg ce e cu pozele alea frate ... nici nu stiu cu care sa incep. .. care e ordinea ? @Fielddone Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Gaseste ordinea, ca mi-e sila sa le aranjez, totusi e amuzant ce spune baiatu ala, nu mai conteaza ordinea, eu totusi il cred. Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Wtf Exact aceeasi reactie am avut-o, pe langa rasul de 5 minute in continuu =)))). Daca vreti sa gasiti ordinea pozelor, dati de la prima poza din album. Quote
RaresR Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 "Ma corespondam cu unul din pasnici ca ii stiam pe unu" =)))))))))))) fraza asta mi-a pus capac :))) Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Stiu frate, am ras in continuu cand am vazut ce poate sa-mi scrie cu toate ca nici nu ne cunoastem =)). Nici la panarama nu scriu din astea, mai ales cu gramatica aia. Quote
RaresR Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Stiu frate, am ras in continuu cand am vazut ce poate sa-mi scrie cu toate ca nici nu ne cunoastem =)). Nici la panarama nu scriu din astea, mai ales cu gramatica aia. La gramatica n-am ce comenta, nu se poate comenta la ce fel scrie =))) Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Familie de gayz0ri. Frame, daca ma auzi pe skype, nu mai auzi nimic de rasu meu, nu ma pot opri =)))))))))))))))). Quote
seBinho.666 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Frame, daca ma auzi pe skype, nu mai auzi nimic de rasu meu, nu ma pot opri =)))))))))))))))). Baaaaaaaa, nu mai pune atatea status update ca iti dau unfriend te dq. Quote
Fielddone2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Baaaaaaaa, nu mai pune atatea status update ca iti dau unfriend te dq. Taci ca te injur pe skype =))). Quote
Recommended Posts