gigal bosu tau sekret Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 @@Bodie oare ma intreb cine ti l-o bagat :">
Bodie Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 @@Bodie oare ma intreb cine ti l-o bagat :"> oare Gigel, adica GiGaL, singurul si cel mai frumos mod pe care il am pe masina :)), asta ca sa vb putin de mod, sa nu facem off-topic
stefan321 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 E misto.Da nu imi place,deoarece mie imi plac modurile reale
Bodie Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 E misto.Da nu imi place,deoarece mie imi plac modurile reale Mie imi plac mai mult astea care pastreaza aspectul cat de cat original al jocului
Andale Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Arata destul de frumos, insa fara o sosea pe masura, degeaba. Eu nu imi mai pot pune fum, foc, sosea, apa, vegetatie, moduri, tinte incat sa para cat mai real. Daca imi pun astea nu pot merge dupa robberi, lag infernal... ce robberi, nu mai pot merge deloc. :)) :-s
Bodie Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Arata destul de frumos, insa fara o sosea pe masura, degeaba. Eu nu imi mai pot pune fum, foc, sosea, apa, vegetatie, moduri, tinte incat sa para cat mai real. Daca imi pun astea nu pot merge dupa robberi, lag infernal... ce robberi, nu mai pot merge deloc. :)) :-s :)), eu daca mi-as pune ce zici, nu cred ca o sa am lag, am moduri doar pe infernus, arme si mi-am mai pus pe font, in rest nu ma omor asa sa fiu modat, imi place sa pastrez din aspectul original :)
NewbHunter Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Urat, reflexiile alea sar in ochi rau, deci in concluzie, e urat.RAU.
General. Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Nu imi prea place... e prea incarcat pentru un inferus.
benzodiazephine Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Frumos, dar vad ca e cam bug-uit. Ce bug ?
Cllau.Capone Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ce bug ? Mi se pare că bara de jos faţă şi spate străluceşte cam ciudat, şi are un contur alb.
MikyBG Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Farurile din spate nu o mers bine cu acest skin de inf. !
Miki Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Mie imi place cum ai strazile daca poti sa imi lasi si mie link-ul de la modul cu strazile si un tutorial de instalare ar fi suope tare adica imi palce mult de tot si da si modul de infrnus este super tare ai un +1 de la mine :D
Recommended Posts