Jump to content

Recommended Posts

Posted

@@Bodie oare ma intreb cine ti l-o bagat :">

oare Gigel, adica GiGaL, singurul si cel mai frumos mod pe care il am pe masina :)), asta ca sa vb putin de mod, sa nu facem off-topic

Posted

E misto.Da nu imi place,deoarece mie imi plac modurile reale

Mie imi plac mai mult astea care pastreaza aspectul cat de cat original al jocului

Posted

Arata destul de frumos, insa fara o sosea pe masura, degeaba. Eu nu imi mai pot pune fum, foc, sosea, apa, vegetatie, moduri, tinte incat sa para cat mai real. Daca imi pun astea nu pot merge dupa robberi, lag infernal... ce robberi, nu mai pot merge deloc. :)) :-s

Posted

Arata destul de frumos, insa fara o sosea pe masura, degeaba. Eu nu imi mai pot pune fum, foc, sosea, apa, vegetatie, moduri, tinte incat sa para cat mai real. Daca imi pun astea nu pot merge dupa robberi, lag infernal... ce robberi, nu mai pot merge deloc. :)) :-s

:)), eu daca mi-as pune ce zici, nu cred ca o sa am lag, am moduri doar pe infernus, arme si mi-am mai pus pe font, in rest nu ma omor asa sa fiu modat, imi place sa pastrez din aspectul original :)

Posted

Mie imi place cum ai strazile daca poti sa imi lasi si mie link-ul de la modul cu strazile si un tutorial de instalare ar fi suope tare adica imi palce mult de tot si da si modul de infrnus este super tare ai un +1 de la mine :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp