Popular Post Smell Posted March 21, 2015 Popular Post Posted March 21, 2015 (edited) Salut, dupa titlu va puteti da seama ca numele meu este Smell, iar astazi am decis, mai mult din plictiseala, sa va prezint modurile mele, ce pot spune, sper sa va placa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Aici aveti prezentarea modurilor: Sectiunea de download: ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Skin - Pentru instalare va trebuie Spark si trebuie sa alegeti skinul care vreti sa fie inlocuit, aveti aici toate skinurile : All Skins. Dupa ce ati gasit skin-ul dorit doar schimbati denumirea celor doua fisiere din arhiva cu cel de la ''Skin Model Name''. 2. Arme - Acestea se baga cu ajutorul programului Spark in gta3.img. 3. Rifle.ifp - Acesta se baga in gta3.img cu ajutorul programului Spark. 4. Efecte - Se ''arunca'' in folderul ''models''. 5. Fonts - Se baga in folderul ''models''. 6. Ped - Se baga in folderul ''anim''. 7. Ceas - Pentru acest mod va trebuie Cleo, dupa ce l-ati instalat puneti tot ce este in arhiva ''Ceas'' in folderul ''Cleo''. Daca doriti sa schimbati text-ul de sub ceas trebuie sa intrati in ''ceas'' si sa puneti textul vostru acolo unde scrie ''NICK'' 8. Radar patrat marit - Fisierele se arunca in folderul principal. 9. Map.cs - Aici aveti doua etape. 1. Tot ce este in folderul cleo din arhiva il bagati in folderul ''cleo'' si ceea ce este acolo ''Model --- txd'' intrati in ''models'' si acolo aveti un folder ''txd''. Dupa ce intrati in joc apasati pe ''M'' si o sa va apara harta. 10. Samp.dll - Il aruncati in folderul principal. ( Acest mod schimba culoare hp-ului in verde). 11. Tinta - Se pune in folderul ''models'' ---------------------------------------------------------------------------------------- Edited March 21, 2015 by Smell 43
YoNNuTz. Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 (edited) Tinta n-o dai? Edited March 21, 2015 by Bizzy
Smell Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Tinta n-o dai? Multumesc ca mi-ai amintit, am dat edit si am pus-o.
zewforlife Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Foarte frumoase modurile, frumos aranjat acest topic.
AlexAlexo Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Majoritatea au fost postate de mine.. Frumoase, ce pot sa zic.
Smell Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Gg, cu ce filmezi? Am filmat cu fraps. Majoritatea au fost postate de mine.. Frumoase, ce pot sa zic. ALeXXu eu nu stau sa vad ce moduri are fiecare, eu mi-am ales aceste moduri intr-o perioada mai lunga de timp, iar astazi am decis sa vi le prezint. Frumoase g3g3. +1 de la frat3l3 tau :]] Mersi. Frumoase moduri Thanks. Gege, frumos. +1. Multumesc mult :). Frumoase modurile. In special skinul. Mersi. Foarte frumoase modurile, frumos aranjat acest topic. Mersi. Frumoase. Multumesc. Frumoase moduri, +1 bro <3. Mersi. Frumoase +1 :D. Mersi :)
AndreiMAGNAT Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Faine moduri. pacat ca nu ai lasat si partea in care am salutat YouTube in prezentare :))
Smell Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Faine moduri. pacat ca nu ai lasat si partea in care am salutat YouTube in prezentare :)) Frumoase moduri. Frumoase. Multumesc tuturor :*.
Smell Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Eu fac tot video-ul, SalPa. Daca tu zici :))
Djz0nE Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Nu imi merge sa fac radarul patrat sa fie mare ca la tine. Am bagat in folderul principal dar tot nu merge.
Recommended Posts