Smell Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Sincer, nu imi plac. Multumesc pentru feedback.
Smell Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Frumoase, mersi mult! Frumoase, +1. Multumesc si eu.
iTupeu Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Salut, dupa titlu va puteti da seama ca numele meu este Smell, iar astazi am decis, mai mult din plictiseala, sa va prezint modurile mele, ce pot spune, sper sa va placa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Aici aveti prezentarea modurilor: Sectiunea de download: ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Skin - Pentru instalare va trebuie Spark si trebuie sa alegeti skinul care vreti sa fie inlocuit, aveti aici toate skinurile : All Skins. Dupa ce ati gasit skin-ul dorit doar schimbati denumirea celor doua fisiere din arhiva cu cel de la ''Skin Model Name''. 2. Arme - Acestea se baga cu ajutorul programului Spark in gta3.img. 3. Rifle.ifp - Acesta se baga in gta3.img cu ajutorul programului Spark. 4. Efecte - Se ''arunca'' in folderul ''models''. 5. Fonts - Se baga in folderul ''models''. 6. Ped - Se baga in folderul ''anim''. 7. Ceas - Pentru acest mod va trebuie Cleo, dupa ce l-ati instalat puneti tot ce este in arhiva ''Ceas'' in folderul ''Cleo''. Daca doriti sa schimbati text-ul de sub ceas trebuie sa intrati in ''ceas'' si sa puneti textul vostru acolo unde scrie ''NICK'' 8. Radar patrat marit - Fisierele se arunca in folderul principal. 9. Map.cs - Aici aveti doua etape. 1. Tot ce este in folderul cleo din arhiva il bagati in folderul ''cleo'' si ceea ce este acolo ''Model --- txd'' intrati in ''models'' si acolo aveti un folder ''txd''. Dupa ce intrati in joc apasati pe ''M'' si o sa va apara harta. 10. Samp.dll - Il aruncati in folderul principal. ( Acest mod schimba culoare hp-ului in verde). 11. Tinta - Se pune in folderul ''models'' ---------------------------------------------------------------------------------------- Bună treabă.
Smell Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Frumoase moduri, ai +1 ! frumi, bv Frumi :* Frumoase moduri ! Mersi mult,
Adness xD Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Salut, dupa titlu va puteti da seama ca numele meu este Smell, iar astazi am decis, mai mult din plictiseala, sa va prezint modurile mele, ce pot spune, sper sa va placa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Aici aveti prezentarea modurilor: Sectiunea de download: ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Skin - Pentru instalare va trebuie Spark si trebuie sa alegeti skinul care vreti sa fie inlocuit, aveti aici toate skinurile : All Skins. Dupa ce ati gasit skin-ul dorit doar schimbati denumirea celor doua fisiere din arhiva cu cel de la ''Skin Model Name''. 2. Arme - Acestea se baga cu ajutorul programului Spark in gta3.img. 3. Rifle.ifp - Acesta se baga in gta3.img cu ajutorul programului Spark. 4. Efecte - Se ''arunca'' in folderul ''models''. 5. Fonts - Se baga in folderul ''models''. 6. Ped - Se baga in folderul ''anim''. 7. Ceas - Pentru acest mod va trebuie Cleo, dupa ce l-ati instalat puneti tot ce este in arhiva ''Ceas'' in folderul ''Cleo''. Daca doriti sa schimbati text-ul de sub ceas trebuie sa intrati in ''ceas'' si sa puneti textul vostru acolo unde scrie ''NICK'' 8. Radar patrat marit - Fisierele se arunca in folderul principal. 9. Map.cs - Aici aveti doua etape. 1. Tot ce este in folderul cleo din arhiva il bagati in folderul ''cleo'' si ceea ce este acolo ''Model --- txd'' intrati in ''models'' si acolo aveti un folder ''txd''. Dupa ce intrati in joc apasati pe ''M'' si o sa va apara harta. 10. Samp.dll - Il aruncati in folderul principal. ( Acest mod schimba culoare hp-ului in verde). 11. Tinta - Se pune in folderul ''models'' ---------------------------------------------------------------------------------------- Sampgui + mouse te rog? +1 app
Smell Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Sampgui + mouse te rog? +1 app Nu mai am nici una dintre ele fiindca am reinstalat windows-ul de multe ori, scuze. Mersi pentru feedback. Gg Mersi.
Smell Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Foarte tari modurile, bravo. :D +1 Frumoase. frumoase Apreciez, multumesc.
alex si atat Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Salut, dupa titlu va puteti da seama ca numele meu este Smell, iar astazi am decis, mai mult din plictiseala, sa va prezint modurile mele, ce pot spune, sper sa va placa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Aici aveti prezentarea modurilor: Sectiunea de download: ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Skin - Pentru instalare va trebuie Spark si trebuie sa alegeti skinul care vreti sa fie inlocuit, aveti aici toate skinurile : All Skins. Dupa ce ati gasit skin-ul dorit doar schimbati denumirea celor doua fisiere din arhiva cu cel de la ''Skin Model Name''. 2. Arme - Acestea se baga cu ajutorul programului Spark in gta3.img. 3. Rifle.ifp - Acesta se baga in gta3.img cu ajutorul programului Spark. 4. Efecte - Se ''arunca'' in folderul ''models''. 5. Fonts - Se baga in folderul ''models''. 6. Ped - Se baga in folderul ''anim''. 7. Ceas - Pentru acest mod va trebuie Cleo, dupa ce l-ati instalat puneti tot ce este in arhiva ''Ceas'' in folderul ''Cleo''. Daca doriti sa schimbati text-ul de sub ceas trebuie sa intrati in ''ceas'' si sa puneti textul vostru acolo unde scrie ''NICK'' 8. Radar patrat marit - Fisierele se arunca in folderul principal. 9. Map.cs - Aici aveti doua etape. 1. Tot ce este in folderul cleo din arhiva il bagati in folderul ''cleo'' si ceea ce este acolo ''Model --- txd'' intrati in ''models'' si acolo aveti un folder ''txd''. Dupa ce intrati in joc apasati pe ''M'' si o sa va apara harta. 10. Samp.dll - Il aruncati in folderul principal. ( Acest mod schimba culoare hp-ului in verde). 11. Tinta - Se pune in folderul ''models'' ---------------------------------------------------------------------------------------- Sampgui si mouse?
Recommended Posts