Smell Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Moduri foarte frumoase, +1. Frumos.! Multumesc.
Smell Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Am pus unele din ele. Frumoase ... +1 Thanks.
GabiTeo Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Frate, imi plac efectele dar imi spui daca fac lag? :|
Smell Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Frate, imi plac efectele dar imi spui daca fac lag? :| Nu, efectele sunt ale lui Justinian, nu fac lag. Faine ele asa. Frumusele ;) Mersi.
Vetra X Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Salut!Nu imi merg linck-urile,poti sa mi pui Skin,Fonts,effect si mapa te rog aici?
Alvaro Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Salut, dupa titlu va puteti da seama ca numele meu este Smell, iar astazi am decis, mai mult din plictiseala, sa va prezint modurile mele, ce pot spune, sper sa va placa. ---------------------------------------------------------------------------------------- Aici aveti prezentarea modurilor: Sectiunea de download: ---------------------------------------------------------------------------------------- 1. Skin - Pentru instalare va trebuie Spark si trebuie sa alegeti skinul care vreti sa fie inlocuit, aveti aici toate skinurile : All Skins. Dupa ce ati gasit skin-ul dorit doar schimbati denumirea celor doua fisiere din arhiva cu cel de la ''Skin Model Name''. 2. Arme - Acestea se baga cu ajutorul programului Spark in gta3.img. 3. Rifle.ifp - Acesta se baga in gta3.img cu ajutorul programului Spark. 4. Efecte - Se ''arunca'' in folderul ''models''. 5. Fonts - Se baga in folderul ''models''. 6. Ped - Se baga in folderul ''anim''. 7. Ceas - Pentru acest mod va trebuie Cleo, dupa ce l-ati instalat puneti tot ce este in arhiva ''Ceas'' in folderul ''Cleo''. Daca doriti sa schimbati text-ul de sub ceas trebuie sa intrati in ''ceas'' si sa puneti textul vostru acolo unde scrie ''NICK'' 8. Radar patrat marit - Fisierele se arunca in folderul principal. 9. Map.cs - Aici aveti doua etape. 1. Tot ce este in folderul cleo din arhiva il bagati in folderul ''cleo'' si ceea ce este acolo ''Model --- txd'' intrati in ''models'' si acolo aveti un folder ''txd''. Dupa ce intrati in joc apasati pe ''M'' si o sa va apara harta. 10. Samp.dll - Il aruncati in folderul principal. ( Acest mod schimba culoare hp-ului in verde). 11. Tinta - Se pune in folderul ''models'' ---------------------------------------------------------------------------------------- Ce font este în samp.dll?
Smell Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 niste moduri utile , gg Mersi. Samp gui? Nu il mai am, am reinstalat windows-ul.
Recommended Posts