Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Salutare!

Cate heal-uri ati dat intr-o zi?

Posted

Salut Rickyy,as vrea sa stiu cand ramane stabilit raportul(ziua,ora) si eespectiv sedinta.Astept un raspuns,bafta in continuare!

Posted

Salut Rickyy,as vrea sa stiu cand ramane stabilit raportul(ziua,ora) si eespectiv sedinta.Astept un raspuns,bafta in continuare!

Sedinta, duminica 02.08.2015, ora 21:00. 

Raportul sambata ora 17:00.

Posted (edited)

Salut, din pacate nu o sa ne mai vedem :( . Mi-a fost spart contul, iar acum nu mai pot face nimic. Imi pare rau de cont, am muncit la el. Nu mai am email-ul meu pe cont, am facut ticket de pe alt cont, dar si pe acela l-am pierdut si nu stiu ce au zis adminii. Asa ca, este ultima data cand vorbim, ma reapuc de blue. Mult noroc tuturor!

- imnotyou - 

Edited by Gabi
Posted (edited)

Salut, din pacate nu o sa ne mai vedem :( . Mi-a fost spart contul, iar acum nu mai pot face nimic. Imi pare rau de cont, am muncit la el. Nu mai am email-ul meu pe cont, am facut ticket de pe alt cont, dar si pe acela l-am pierdut si nu stiu ce au zis adminii. Asa ca, este ultima data cand vorbim, ma reapuc de blue. Mult noroc tuturor!

- imnotyou - 

Fa cerere de demisie. Sa nu ramana cel care ti-a spart contul in factiune.Succes pe blue, imi pare rau sincer :( !

Edited by OaneFTW
Posted

Multumesc OaneFTW, mult noroc, am facut si cerere de demisie. Pe blue deja am intrat intr-o factiune, este frumos dar trebuie sa ma mai perfectionez. Am intrat in News Reporters pe Blue si imi place.

Posted

Nu, nu mai pot sa-l recuperez. Nu mai am email-ul setat pe cont. Am facut cerere de demisie si dupa a facut si ala care mi-a furat contul. -_-

Posted (edited)

Salut Ricky,in legatura cu sedinta de ieri,sper sa nu iau FW,dar atunci mi-a picat internetul,paote ai observat sau nu,dar imi pare sincer rau ca nu am putut,multumesc si bafta in continuare!!

Edited by EPIC_HAMMER
Posted

Salutare, welcome si celor noi, puteti fi mai activi si pe acest chat, dar si pe cel pentru Sugestii/Propuneri.

Pentru marirea participantior la concursul Medicul Saptamanii, heal-urile pentru participare au fost scazute la 80.

Posted

Salut Ricky,as vrea sa te intreb daca este vreo problema daca ma loghez in joc inainte de 22 august? Mersi,astept un raspuns,Bafta.

Posted

Ricky,Ionut. ,este in regula dqca intru inainte de data revenirii mai sus scrie? Astept un raspuns din partea cuiva!