DarkElement. Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Nick pe server:kamicazzi Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:- Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:- Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata. Vei primi rank 2.
Bogdan Roman Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Nick pe server: Boddy. Rank detinut:3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 03.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:- Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:- Alte precizari?: Ne vedem la următorul Rank.
Octavbro Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Nick pe server: Octavbro Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 3 februarie 2017. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit: nu am niciun fw Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nicio cerere Alte precizari?: Multumesc anticipat.
Alexandru7D Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Nick pe server: Alexandru7D Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 3 februarie 2017. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit: nu am niciun fw Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nicio cerere Alte precizari?: Multumesc.
Mudy Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Nick pe server:Moha550 Rank detinut:3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):3 februarie 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu. Alte precizari?: :P
MiluReal Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server:Milu. Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):2017-02-12 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc.
GlaSS. Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: GlaSS Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 04.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fost sanctionat cu Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut vreo cerere de inactivitate! Alte precizari?: Multumesc frumos.
Panticut Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 (edited) Nick pe server: DanieIl Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-02-05 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am avut nici un FW pana acum, si nici nu o sa am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am fost inactiv. Alte precizari?: Bafta! Edited February 19, 2017 by Daniel.Derevlean
Catalin1337 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: Costinel Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu nu am facut cerere de inactivitate Alte precizari?: Nu am alte precizari
EmyFTW Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: .Adriano Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Acum 14 zile Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: -
ReNNNyAdv Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: Fan3L Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Acum 14 zile Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: Multumesc.
trfplm Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: overlord112 Rank detinut: Detin rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Am unul singur si l-am primit pentru un test respins din cauza ca nu era in regula bind-ul, lipseau multe fraze. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut pana acum. Alte precizari?: Multumesc anticipat !
alboss312 Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: Rolph Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Ti pwp
PhenomDash Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: PhenomDash Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5-2-2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: - Alte precizari?: Multumesc anticipat.
xSky. Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server: xSky Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu, nu am FactionWarn Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nicio cerere de invoire, pana acum Alte precizari?: Multumesc!
StefanIvN Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Nick pe server:[ivN] Rank detinut:Am rank 3. Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):2017-02-05 22:03:18 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am avut fw! Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu, nu am facut! Alte precizari?: Multam !
Nicolas Cisma Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nick pe server: [buGGeD].Rafa_YTRank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up: 12.02.2017Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu.Alte precizari?: Bafta!
DertaMiX Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nick pe server: DertaMiX Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 28-29.01.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Am fost invoit 5 zile si aam fost scutit de raport si mi s-a spus sa mai stau o saptamana. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Reaper- Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nick pe server:Anndrey2004 Rank detinut:3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):2017-02-07 20:07:31 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu. Alte precizari?: -
Albertin Sia Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nick pe server:iBuLL Rank detinut:2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 12.2.2917 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am Fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu, Alte precizari?: Bft DarkElement.
iTC Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nick pe server: iTC. Rank detinut:2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-02-06 14:20:16 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am avut FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am avut cerere de invoire. Alte precizari?: Salut
Catalin1337 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nick pe server: Boddy. Rank detinut:3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 03.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:- Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:- Alte precizari?: Ne vedem la următorul Rank. Ai primit rank pe 6 ultima oara. Vei primi rank 4. Nick pe server: Octavbro Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 3 februarie 2017. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit: nu am niciun fw Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nicio cerere Alte precizari?: Multumesc anticipat. Vei primi rank 4. Nick pe server: Alexandru7D Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 3 februarie 2017. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit: nu am niciun fw Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut nicio cerere Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 4. V Nick pe server:Milu. Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):2017-02-12 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 5. Nick pe server: GlaSS Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 04.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fost sanctionat cu Faction Warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut vreo cerere de inactivitate! Alte precizari?: Multumesc frumos. Vei primi rank 4. Nick pe server: DanieIl Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-02-05 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am avut nici un FW pana acum, si nici nu o sa am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am fost inactiv. Alte precizari?: Bafta! Vei primi rank 4. Nick pe server: .Adriano Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Acum 14 zile Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: - Vei primi rank 4. Nick pe server: Fan3L Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Acum 14 zile Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 3. Nick pe server: overlord112 Rank detinut: Detin rank 1. Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Am unul singur si l-am primit pentru un test respins din cauza ca nu era in regula bind-ul, lipseau multe fraze. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut pana acum. Alte precizari?: Multumesc anticipat ! Vei primi clear FW + rank 2. Nick pe server: Rolph Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Ti pwp Vei primi rank 3.
Ciobi[]BuGGed Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Nick pe server: Cioby007 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up: 05 February 2017 - 21:59 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Nu.
Traficantuu Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Nick pe server:Mihaita.ttm Rank detinut : 1 Data cand ai primit ultima data rank up:- Daca ai faction warn (Fw)?Daca DA cate si in ce data l-ai primit : pe 15.02.2017 Alte precizari ?: Nu.
DarkElement. Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Nick pe server: Cioby007 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up: 05 February 2017 - 21:59 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Nu. Nu vei primi rank-up deoarece nu ai respectat modelul. Nick pe server:Mihaita.ttm Rank detinut : 1 Data cand ai primit ultima data rank up:- Daca ai faction warn (Fw)?Daca DA cate si in ce data l-ai primit : pe 15.02.2017 Alte precizari ?: Nu. Nu ai zilele necesare pentru a primi rank-up.
Recommended Posts