Traficantuu Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server:Mihaita.ttm Rank detinut : 1 Data cand ai primit ultima data rank up:- Daca ai faction warn (Fw)?Daca DA cate si in ce data l-ai primit : pe 15.02.2017 Alte precizari ?: Nu.
DarkElement. Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server:Mihaita.ttm Rank detinut : 1 Data cand ai primit ultima data rank up:- Daca ai faction warn (Fw)?Daca DA cate si in ce data l-ai primit : pe 15.02.2017 Alte precizari ?: Nu. Ti-am mai raspuns inca odata, cerere respinsa deoarece nu ai 14 zile in factiune.
Sileno Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 ick pe server: Sileno Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 12-02-2017. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: 1/3 pe data de 14-02-2017. Alte precizari?: Sper ca am fost destul de activ , Multumesc tutoror colegilor ca m-au sustinut in toate aceste zile si ca mi-au dat informati necesare.
DarkElement. Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 ick pe server: Sileno Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 12-02-2017. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: 1/3 pe data de 14-02-2017. Alte precizari?: Sper ca am fost destul de activ , Multumesc tutoror colegilor ca m-au sustinut in toate aceste zile si ca mi-au dat informati necesare. Cerere respinsa deoarece nu ai 14 zile in factiune.
AnTToNNNio Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server:Squash Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu. Alte precizari?: Multumesc.
DarkElement. Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server:Squash Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu, nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu. Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 2.
Mihai272 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server: .Mihai.[] Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5 februarie 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Da, pe data de 11 februarie. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere. Alte precizari?: Multumesc.
Ciobi[]BuGGed Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server: Cioby007 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 05 February 2017 - 21:59 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut . Alte precizari?: Nu.
PhenomDash Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nick pe server: PhenomDash Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-02-07. Ora: 14:54:67 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc anticipat.
Toxicgamer Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) Nick pe server: ToxicGamer Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):10 Feb 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:- Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Edited February 24, 2017 by Toxicgamer
chiwi Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 nick pe server: chiwiel Rank detinut: unu Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): minus Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu nam Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu nam Alte precizari?: nu nam
Octavbro Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nick pe server: Octavbro Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 17 Feb 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu am luat nimic Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Alte precizari?: Multumesc anticipat.
Catalin1337 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Nick pe server: .Mihai.[] Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 5 februarie 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Da, pe data de 11 februarie. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere. Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 4 maine. Nick pe server: Cioby007 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 05 February 2017 - 21:59 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut . Alte precizari?: Nu. Revino cu o cerere peste 7 zile. Nick pe server: PhenomDash Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-02-07. Ora: 14:54:67 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc anticipat. Vei primi rank 3. Nick pe server: ToxicGamer Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):10 Feb 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:- Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Nu vei primi rank. nick pe server: chiwiel Rank detinut: unu Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): minus Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu nam Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu nam Alte precizari?: nu nam O sa primesti rank 2 dupa ce platesti amenda. Nick pe server: Octavbro Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 17 Feb 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu am luat nimic Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut niciodata cerere de inactivitate. Alte precizari?: Multumesc anticipat. Nu ai zilele necesare. Edited February 25, 2017 by Demon1337
Snaacky Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nick pe server:R.Andrew Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Da, 1 FW, nu am avut la TEST cerut INFORMATIILE la licenta GUN Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu Alte precizari?: Bafta
Catalin Talpa Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server:Tay4fun Rank detinut:3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):2017-02-14 20:29:38 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu,am avut fw Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu Alte precizari?: Sper sa iau.
Daniel Florentin Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server:Danutu99 Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Da, 1 fw, pe data de 13.02.2017 deoarece am incurcat testele intre ele. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?Nu Alte precizari?: Sper sa iau.
stefannicusor Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) . Edited February 26, 2017 by stefannicusor
Traficantuu Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server:Mihaita.ttm Rank detinut : 1 Data cand ai primit ultima data rank up:- Daca ai faction warn (Fw)?Daca DA cate si in ce data l-ai primit : pe 15.02.2017 Alte precizari ?: Fac 14 zile la ora 15:00.
stefannicusor Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server: stefanutu99 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Da 1 FW , l-am primit pe data pe 17 Feb 2017 pentru Tentativa Licente Free. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de invoire . Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat !
Adiiiii Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server:Adi[]. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu, nu am FW Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu, nu am facut nicio cerere. Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!
EmyFTW Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server: .Adriano Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Acum 7 zile Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: -
Alexandru7D Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server: Alexandru7D Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 20.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: -
TheNiGGlet Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server: Miihai Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 19.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu Alte precizari?: -
VLADUT112233 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nick pe server: Guess Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 12 februarie 2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: ;)
Panticut Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Nick pe server: DanieIl Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 02-20-2017 Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nope. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Alte precizari?: Maine rank 5 + rank 7 clan GG. Edited February 26, 2017 by Daniel.Derevlean
Recommended Posts