jess. Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Nick pe server: jess. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Da, de pe 02.03.2017 Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut. Alte precizari?: -
stefannicusor Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Nick pe server: stefanutu99 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 27.Februarie.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de invoire . Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat .
chiwi Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 nick pe server: chiwiel rank detinut: 2 data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): [2017-02-25 / 19:00] ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu, nu am. ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu, nu am. alte precizari?: mulţumesc de timpul acordat.
Emilian Jitianu Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: Wawe1337Rank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): -Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am faction warn.Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facutAlte precizari?: Bafta cu factiunea.
DarkElement. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server:Squash Rank detinut:2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-")- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:0 Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:- Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata! Nu mai face parte din factiune. Nick pe server: PhenomDash Rank detinut: 3 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 25-2-2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc anticipat. Vei primi rank 4. Nick pe server: jess. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Da, de pe 02.03.2017 Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu am facut. Alte precizari?: - FW-ul l-ai primit pe data de 03.03.2017, vei primi clear-fw + rank 2. Nick pe server: stefanutu99 Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 27.Februarie.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut cerere de invoire . Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat . Vei primi rank 3 pe 13.3.2017. nick pe server: chiwiel rank detinut: 2 data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): [2017-02-25 / 19:00] ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu, nu am. ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu, nu am. alte precizari?: mulţumesc de timpul acordat. Vei primi rank 3. Nick pe server: Wawe1337 Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am faction warn. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut Alte precizari?: Bafta cu factiunea. Vei primi rank 2.
eXtreme.Monster Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 (edited) Nick pe server: eXtreme.monster Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nici o cerere Alte precizari?: bft Edited March 12, 2017 by eXtreme.Monster
Ionu Simion Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: Ionutz129[]. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nici o cerere Alte precizari?: Bafta
DarkElement. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: eXtreme.monster Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nici o cerere Alte precizari?: bft Vei primi rank 2. Nick pe server: Ionutz129[]. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am facut nici o cerere Alte precizari?: Bafta Vei primi rank 2.
chiwi Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 nick pe server: .nevastuica01 rank detinut: 1 data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: da, primit pe data de 2017-02-28 ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu, nu am. alte precizari?: mulţumesc de timpul acordat.
Catalin1337 Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: costinel Cate Fw-uri ai?: 1 Data primirii primului FW: 4.03.2017 Data primirii celui de-al doilea FW: - Alte precizari?: ms
DarkElement. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 nick pe server: .nevastuica01 rank detinut: 1 data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: da, primit pe data de 2017-02-28 ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: nu, nu am. alte precizari?: mulţumesc de timpul acordat. Vei primi clear-fw + rank 2. Nick pe server: costinel Cate Fw-uri ai?: 1 Data primirii primului FW: 4.03.2017 Data primirii celui de-al doilea FW: - Alte precizari?: ms Vei primi clear-fw.
TheNiGGlet Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: TheNiGGlet Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 26.02 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: - Alte precizari?: -
DarkElement. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server: TheNiGGlet Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 26.02 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: - Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: - Alte precizari?: - Vei primi rank 3.
BoTTX. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server:Miliardaru Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Sper sa iau.
DarkElement. Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nick pe server:Miliardaru Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):- Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Sper sa iau. Vei primi rank 2.
iTC Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Nick pe server: iTC. Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-03-07 20:39:44 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am primit FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu mi-am depus cerere de invoire. Alte precizari?: Nu.
Sileno Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) Nick pe server: Sileno Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-03-02 01:22:24 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu, n-am avut. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Niciodata. Alte precizari?: Multumesc. Edited March 14, 2017 by Sileno
Gaby Brandusoiu Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Nick pe server: Horus. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 28.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am făcut. Alte precizari?: Mulțumesc anticipat!
Onila Seba Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Nick pe server: Dante.D Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu , nu am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu , nu am fost invoit. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat .
Raul25 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Nick pe server:xSky Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):7.03.2017 la ora 20:42:47. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc. 1
iibull123 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Nick pe server: iBuLL Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Pe data de 7.03.2017 la ora 20:44. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Salut
PainZ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nick pe server: Redarrow Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Alte precizari?: Multumesc!
DarkElement. Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Nick pe server: iTC. Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-03-07 20:39:44 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am primit FW. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu mi-am depus cerere de invoire. Alte precizari?: Nu. Vei primi rank 5. Felicitari ! Nick pe server: Sileno Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 2017-03-02 01:22:24 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu, n-am avut. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Niciodata. Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 3. Nick pe server: Horus. Rank detinut: 2 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): 28.02.2017 Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu am făcut. Alte precizari?: Mulțumesc anticipat! Vei primi rank 3. Nick pe server: Dante.D Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu , nu am primit. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu , nu am fost invoit. Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat . Cerere respinsa. Mai pune o cerere sambata dupa ora 14:00, daca ai raport complet. Nick pe server:xSky Rank detinut:4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"):7.03.2017 la ora 20:42:47. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?:Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?:Nu am facut. Alte precizari?: Multumesc. Vei primi rank 5. Felicitari ! Nick pe server: iBuLL Rank detinut: 4 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Pe data de 7.03.2017 la ora 20:44. Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Salut Vei primi rank 5. Felicitari ! Nick pe server: Redarrow Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: nu am. Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu, nu am facut. Alte precizari?: Multumesc! Cerere respinsa. Mai pune o cerere sambata dupa ora 14:00, daca ai raport complet.
Sorin SLq Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Nick pe server:LeOsUTa Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu nu am . Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Multumesc .
DarkElement. Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Nick pe server:LeOsUTa Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): - Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Nu nu am . Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Nu. Alte precizari?: Multumesc . Cerere respinsa. Mai pune o cerere sambata dupa ora 14:00, daca ai raport complet.
Recommended Posts