Rusu Drago Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nick: JACKiE Rank: 3. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O parere foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece plec cu familia in vancanta si nu mai pot intra. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Sper sa reintru inapoi dupa ce revin!
tudorbmx Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Nick: Tudorrr Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una foarte buna ! Membrii de treaba, super ! O sa vreau sa ma reintorc sigur. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece o sa fiu tot plecat si nu vad cum m-as descurca cu raportul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?:Multumesc mult ! Edited August 24, 2015 by tudorbmx
daryus07 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nick: JACKiE Rank: 3. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O parere foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece plec cu familia in vancanta si nu mai pot intra. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Sper sa reintru inapoi dupa ce revin! Nick: Tudorrr Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una foarte buna ! Membrii de treaba, super ! O sa vreau sa ma reintorc sigur. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece o sa fiu tot plecat si nu vad cum m-as descurca cu raportul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?:Multumesc mult ! Demisie acceptata.
Robert Adrian Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nick:@BiG Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una foarte buna , toti suntem uniti .lideru este perfect ! Și cel mai important liderul și co liderul se iau după calitate, nu cantitate. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: nu voi mai juca samp pentru o vreme. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Madnessși cam atât. Alte precizari ?:Multumesc mult !
daryus07 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nick:@BiG Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una foarte buna , toti suntem uniti .lideru este perfect ! Și cel mai important liderul și co liderul se iau după calitate, nu cantitate. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: nu voi mai juca samp pentru o vreme. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Madnessși cam atât. Alte precizari ?:Multumesc mult ! Demisie Acceptata.
Ursu_Mihai Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Retrag Edited August 27, 2015 by AIM.REDX.One
YaoW Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Nick: 123cos2002 Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O factiune buna, cu lider si membri pe masura. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa incerc experiente noi. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este buna. Alte precizari ?: Multumesc! Edited August 28, 2015 by .Mircea
TasteHD Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nick: Woolf Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O factiunea buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta Mister! Multumesc pentru sansa oferita.
Rivaldo Rivaldo Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) T/C Edited August 28, 2015 by Rivaldo
daryus07 Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nick: Woolf Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O factiunea buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta Mister! Multumesc pentru sansa oferita. Nick: 123cos2002 Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O factiune buna, cu lider si membri pe masura. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa incerc experiente noi. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este buna. Alte precizari ?: Multumesc! Demisii Acceptate.
LanceV Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Nick:LanceVanceDance Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune foarte bine organizata, cu membrii amabili si un lider asa cum trebuie. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din cauza inactivitatii mele. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Totul este ok in momentul de fata. Alte precizari ?:Ii salut pe toti membrii factiunii si le doresc succes!
daryus07 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Nick:LanceVanceDance Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune foarte bine organizata, cu membrii amabili si un lider asa cum trebuie. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din cauza inactivitatii mele. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Totul este ok in momentul de fata. Alte precizari ?:Ii salut pe toti membrii factiunii si le doresc succes! Demisie Acceptata.
SZOKE Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Nick: szokeboy Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 4 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Nici o parere nu am despre factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu imi gasesc locul aici. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Multumesc pentru Timpul acordat sa incerc factiunea.
daryus07 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Nick: szokeboy Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 4 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Nici o parere nu am despre factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu imi gasesc locul aici. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Multumesc pentru Timpul acordat sa incerc factiunea. Demisie Acceptata.
Robertz0r Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Ryfue Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din cauza ca nu mai am avut timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Sper sa fiu demis. Acesta este contul meu si DeMeo este tot al meu. Sper sa nu existe probleme.
Cheetack Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Am gresit topic. Scuzati-ma. Edited August 31, 2015 by Cheetack
dtb Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: dtb Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O organizare buna fara a se complica nimeni cu nimic. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru a incerca si alte factiuni , SI nu e de mine. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Cam nimic . Alte precizari ?: Multumesc si bafta in continuare.
Cheetack Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Cheetack Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 sau 22. Ce parere ti-ai facut despre factiune? O organizare buna fara a se complica nimeni cu nimic. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru a incerca si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Cam nimic . Alte precizari ?: Multumesc si bafta in continuare. 0 Back to top Quote
CristiOprea Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Abruzzi Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una bunisoara. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa parasesc factiunea pentru a merge in N.G. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. E o factiune buna. Alte precizari ?: Salutari tuturor prietenilor.
.MaRyaN Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: NuclearSnacke Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu stiu De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai doresc momentan sa fac parte din School Instructors. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Linie.
daryus07 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Ryfue Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din cauza ca nu mai am avut timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Sper sa fiu demis. Acesta este contul meu si DeMeo este tot al meu. Sper sa nu existe probleme. Nick: dtb Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 22 Ce parere ti-ai facut despre factiune? O organizare buna fara a se complica nimeni cu nimic. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru a incerca si alte factiuni , SI nu e de mine. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Cam nimic . Alte precizari ?: Multumesc si bafta in continuare. Nick: Abruzzi Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Una bunisoara. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa parasesc factiunea pentru a merge in N.G. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. E o factiune buna. Alte precizari ?: Salutari tuturor prietenilor. Nick: NuclearSnacke Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu stiu De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai doresc momentan sa fac parte din School Instructors. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Linie. Demisii Acceptate.
daryus07 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nick: Cheetack Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 sau 22. Ce parere ti-ai facut despre factiune? O organizare buna fara a se complica nimeni cu nimic. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru a incerca si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Cam nimic . Alte precizari ?: Multumesc si bafta in continuare. 0 Back to top Quote Ai fost demis pe alt motiv deoarece aveai post on.
Rivaldo Rivaldo Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick: The_Bassa Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 18 Ce parere ti-ai facut despre factiune? nimic De ce doresti sa parasesti factiunea ?: inactivitate Ce ar trebui schimbat in factiune ?: nmic Alte precizari ?: nimic
Radu Costi Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nick: Radu.Costi Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 16 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Este o factiune foarte organizata. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru si in alte factiuni. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Bafta!
Recommended Posts