daryus07 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Nick : []RaZvAn. Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune?: 4 De ce doresti sa parasesti fatiunea?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Absolut nimic, este o factiune perfecta. Alte precizari: Va salut all! Demisie Acceptata
Legal. Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) RETRAG Edited October 6, 2015 by AIM - Legal.
Rebelul. Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nick: stefan2000 Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 zile Ce parere ti-ai facut despre factiune? este chiar o factiune primitoare si familista! De ce doresti sa parasesti factiunea ?: deoarece nu vreau ca saptamana viitoare , cand voi primi rank 2 si alt raport sa nult pot respecta . 'Nu am timpt destul' Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic , chiar este perfecta! Alte precizari ?: Miam facut raportul de 15 licente ca sa va arat ca sunt capabil dar timpul nu-mi mai permite sa continui. Va multumesc de intelegere !
daryus07 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nick: stefan2000 Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 zile Ce parere ti-ai facut despre factiune? este chiar o factiune primitoare si familista! De ce doresti sa parasesti factiunea ?: deoarece nu vreau ca saptamana viitoare , cand voi primi rank 2 si alt raport sa nult pot respecta . 'Nu am timpt destul' Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic , chiar este perfecta! Alte precizari ?: Miam facut raportul de 15 licente ca sa va arat ca sunt capabil dar timpul nu-mi mai permite sa continui. Va multumesc de intelegere ! Demisie Acceptata.
Gabi Patrasc Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick: Talon Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 15 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O factiune extraordinara, cu mebri de nota 10, si colideri/lider tot de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Sa ma duc iar in departament sa am sanse de leader. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Alte precizari ?: Mult succes.
daryus07 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick: Talon Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 15 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O factiune extraordinara, cu mebri de nota 10, si colideri/lider tot de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Sa ma duc iar in departament sa am sanse de leader. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Alte precizari ?: Mult succes. Demisie Acceptata.
Smoke3D. Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Retrag cererea. Edited October 8, 2015 by Smoke3D.
Cristinian Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nick:Cristinian Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 azi fac cred. Ce parere ti-ai facut despre factiune?Este o factiune frumoasa unde iti faci o activitate interesanta si cunosti noi persoane. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece, mi-a cam pierit cheful sa joc pe red, vreau sa ma apuc de green sau blue. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Este o factiune cu cel mai tari membrii si un lider pe masura, bafta Mister tine-o tot asa!
daryus07 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nick:Cristinian Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 azi fac cred. Ce parere ti-ai facut despre factiune?Este o factiune frumoasa unde iti faci o activitate interesanta si cunosti noi persoane. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece, mi-a cam pierit cheful sa joc pe red, vreau sa ma apuc de green sau blue. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Este o factiune cu cel mai tari membrii si un lider pe masura, bafta Mister tine-o tot asa! Demisie Acceptata.
Dorin Dorin Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: DzY2k Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 0 Ce parere ti-ai facut despre factiune? 1 Foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: NU am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?:-
daryus07 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: DzY2k Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 0 Ce parere ti-ai facut despre factiune? 1 Foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: NU am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?:- Demisie Acceptata.
SAVAS Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick:(SAVAS] Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 25 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Factiune S.I este una dintre cele mai frumoase si respectate de pe server. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru in mafii o perioada. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic zic eu. Alte precizari ?:Ii multumesc lui Mister pentru sansa acordata.
daryus07 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick:(SAVAS] Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 25 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Factiune S.I este una dintre cele mai frumoase si respectate de pe server. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru in mafii o perioada. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic zic eu. Alte precizari ?:Ii multumesc lui Mister pentru sansa acordata. Demisie Acceptata.
DzY2k Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Demisie Acceptata. lol, cum ma ? ala nu sunt eu,
Andrei Tanase. Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: Vraq. Rank: 1. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Da, mi-am o parere foarte buna, este foarte organizata cu Mister lider. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, totul merge foarte bine cu Mister in frunte. Alte precizari ?: Va urez bafta in continuare, bafta la raport si la fel si in viata de zi cu zi.
daryus07 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: Vraq. Rank: 1. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Da, mi-am o parere foarte buna, este foarte organizata cu Mister lider. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, totul merge foarte bine cu Mister in frunte. Alte precizari ?: Va urez bafta in continuare, bafta la raport si la fel si in viata de zi cu zi. Demisie Acceptata.
Vai Bidzia Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nick:SunriseMoon Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 7 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Nu am timp Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic Alte precizari ?:Liniuta
Aveyro Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nick: DexeN Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 70. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Cel mai tare! De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Co-lider. Alte precizari ?: Bafta Mister! Frate <3
MARIUSSZ Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nick:ReYezRank:5Cate zile ai petrecut in factiune ?:60 daysCe parere ti-ai facut despre factiune?Cea mai tare factiune in care am fost :3.De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Sa incerc altceva.Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic.Alte precizari ?:Bafta la toti , mister tine-o tot asa.
daryus07 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nick: DexeN Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 70. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Cel mai tare! De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Co-lider. Alte precizari ?: Bafta Mister! Frate <3 Nick:ReYez Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?:60 days Ce parere ti-ai facut despre factiune?Cea mai tare factiune in care am fost :3. De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Sa incerc altceva. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta la toti , mister tine-o tot asa. Demisii Acceptat.
BuLLe7zOfficial Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Nick: CkipOoO Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Nu stiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Nimic.
TurcanuBogdan Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Nick: R3M1X Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Foarte tare. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: De ceva vreme incerc sa-mi fac timp pentru SA-MP dar nu prea reusesc.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Succes.
daryus07 Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Nick: CkipOoO Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Nu stiu. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Nimic. Demisie Acceptata.
.STAN. Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Nick: xSTIL Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 zile. Ce parere ti-ai facut despre factiune:? Nu este o factiune urata. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de licente, 1. se da foarte greu licentele 2.Am ceva teste pe la scoala si nu am timp si de sa:mp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Bafta cu functia tuturor.
daryus07 Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Nick: R3M1X Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 21 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Foarte tare. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: De ceva vreme incerc sa-mi fac timp pentru SA-MP dar nu prea reusesc.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Succes. Nick: xSTIL Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 zile. Ce parere ti-ai facut despre factiune:? Nu este o factiune urata. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de licente, 1. se da foarte greu licentele 2.Am ceva teste pe la scoala si nu am timp si de sa:mp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Bafta cu functia tuturor. Demisii Acceptate.
Recommended Posts