Lupusorr Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 * Nick:ViSi23. * Rank:2 * Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14+ * De ce doresti sa parasesti factiunea ?: N-am plictisit de sa:mp imi strica timp-u aiurea * Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Activitatea co-liderului si cam atat. bft. * Alte precizari ?:bft Demisie acceptata. Succes!
Compaq Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nick: Compaq Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 23 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din diferite motive. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?: Bafta in continuare Lupusorr, sa ramai cat ti-ai dorit. Bafta si prietenilor mei!!!
Lupusorr Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Nick: Compaq Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 23 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din diferite motive. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: - Alte precizari ?: Bafta in continuare Lupusorr, sa ramai cat ti-ai dorit. Bafta si prietenilor mei!!! Demisie acceptata. Succes!
BatuMondialu Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nick: xJasper. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: aproape 30. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: nu mai am timp de samp Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimik Alte precizari ?: Salutare
Lupusorr Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Nick: xJasper. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: aproape 30. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: nu mai am timp de samp Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimik Alte precizari ?: Salutare Demisie acceptata. Succes!
Sloffy Sloffy Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nick: Sloffy Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 24 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece sunt inactiv si deoarece nu sunt prea dorit. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic leader-ul face totul bine. Alte precizari ?: Bafta cu lead Lupusorr.
Lupusorr Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Nick: Sloffy Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 24 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece sunt inactiv si deoarece nu sunt prea dorit. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic leader-ul face totul bine. Alte precizari ?: Bafta cu lead Lupusorr. Demisie acceptata. Succes!
Andrei_Etnies Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Nick: EtnieS Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Cred ca 25 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca nu mai am timp de raport si pentru ca vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este totul perfect <3. Alte precizari ?: Mersi mult pentru sansa acordata Lupusorr. Edited April 19, 2015 by Alliance EtnieS
bogdan17 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nick: Size Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 24 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Rank 6 SI LV. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa fie liderul mai dur si sa puna sa dea Fw-uri ca asa nu face nimic, daca continua tot asa o sa fie luat de ''prost'' si ii se urca toti in cap. Lupusoare bagate-te pe fw-uri sa vezi ce-i linistesti Alte precizari ?: Aveti grija de factiune!
Lupusorr Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nick: Size Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 24 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Rank 6 SI LV. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa fie liderul mai dur si sa puna sa dea Fw-uri ca asa nu face nimic, daca continua tot asa o sa fie luat de ''prost'' si ii se urca toti in cap. Lupusoare bagate-te pe fw-uri sa vezi ce-i linistesti Alte precizari ?: Aveti grija de factiune! Demisie acceptata. Mare dreptate ai cu sfatul acesta. Mersi de sfat!
Lupusorr Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nick: EtnieS Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Cred ca 25 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca nu mai am timp de raport si pentru ca vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este totul perfect <3. Alte precizari ?: Mersi mult pentru sansa acordata Lupusorr. Demisie acceptata!
Steliano Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nick: Malphite Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am probleme in familie, nu pot sa mai joc, ma retrag. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, nu plec din cauza factiunii. Alte precizari ?: Succes tuturor si sper sa ne mai auzim!
Lupusorr Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nick: Malphite Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am probleme in familie, nu pot sa mai joc, ma retrag. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, nu plec din cauza factiunii. Alte precizari ?: Succes tuturor si sper sa ne mai auzim! Demisie acceptata. Succes!
Aqirro Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nick: Aqirro Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca m-am cam plictisit de samp si o perioada ma voi retrage. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: pwp
Lupusorr Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nick: Aqirro Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca m-am cam plictisit de samp si o perioada ma voi retrage. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: pwp Demisie acceptata. Succes!
Leo_ Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nick: .Kraddy Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Peste 14 zile. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece nu mai am timp de SA:MP, m-am plictisit de el si ma joc ocazional GTA 5. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Lup, keep up the good work. Alaturi de Revo, faceti o treaba minunata. Alte precizari ?: Va salut, sper ca sa imi oferiti alta sansa cand o sa ma reintorc. /givebere unlimited to Lupusorr =]
Lupusorr Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Nick: .Kraddy Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Peste 14 zile. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece nu mai am timp de SA:MP, m-am plictisit de el si ma joc ocazional GTA 5. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Lup, keep up the good work. Alaturi de Revo, faceti o treaba minunata. Alte precizari ?: Va salut, sper ca sa imi oferiti alta sansa cand o sa ma reintorc. /givebere unlimited to Lupusorr =] Demisie acceptata. Succes!
Valentin... Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 (edited) Nick: Valentin... Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 25 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: E totul perfect! Alte precizari ?: Multumesc Lup! Bafta la toti ;( Edited April 23, 2015 by Valentin...
Lupusorr Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Nick: Valentin... Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 25 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: E totul perfect! Alte precizari ?: Multumesc Lup! Bafta la toti ;( Demisie acceptata. Succes!
Gabriel Niculai Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Nick: Outzu Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 52 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deaorece nu mai am timp de raport si in general de sa-mp , stau singur si am multe responsabilitati pe cap , scoala ma omoara ! Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic , am fost foarte multumit de tot! Alte precizari ?: -
Lupusorr Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Nick: Outzu Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 52 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deaorece nu mai am timp de raport si in general de sa-mp , stau singur si am multe responsabilitati pe cap , scoala ma omoara ! Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic , am fost foarte multumit de tot! Alte precizari ?: - Demisie acceptata. Succes!
Lupusorr Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 (edited) Edit. Data viitoare cand vei mai retrage, vei fi demis. Edited April 26, 2015 by Lupusorr
Bote Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Nick:So0per Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 29 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca vreau sa intru in HA. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, liderul pe masura alaturi de un co-lider activ si foarte corect in deciziile pe care le ia. Alte precizari ?: Lupusorr ai grija de membrii si de data asta sunt hotarat ;).
Recommended Posts