Lupusorr Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Nick:So0per Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 29 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca vreau sa intru in HA. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, liderul pe masura alaturi de un co-lider activ si foarte corect in deciziile pe care le ia. Alte precizari ?: Lupusorr ai grija de membrii si de data asta sunt hotarat ;). Demisie acceptata. Succes!
tns belgianu Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Nick:Cruise. Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 zile. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta!
Lupusorr Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Nick:Cruise. Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 zile. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta! Demisie acceptata. Succes!
thugger Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nick: Jibril. Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu ştiu, 14-15 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai joc sa:mp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este perfectă, adăugarea unor noi responsabili ar ajuta mai mult. Alte precizari ?: Vă mulţumesc pentru şansa acordată, în special lui RevoQue, multă baftă colegilor şi lui Lupusorr.
Lupusorr Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Nick: Jibril. Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu ştiu, 14-15 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai joc sa:mp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este perfectă, adăugarea unor noi responsabili ar ajuta mai mult. Alte precizari ?: Vă mulţumesc pentru şansa acordată, în special lui RevoQue, multă baftă colegilor şi lui Lupusorr. Demisie acceptata. Succes!
BrightnesS. Valoare. Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) //M-am razgandit. Edited May 2, 2015 by BrightnesS. Valoare.
Alex Butacu Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nick: MakeNane Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu stiu sigur vreo 38-39 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Voi lua o pauza de la sa-mp pentru a ma concentra pe examenul de bac. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Liderul si co liderul ar trebui sa fie putin mai duri insa asta se poate schimba repede. Alte precizari ?: Sper ca atunci cand revin sa fiu primit inapoi in factiune si ca Lupusor va fi lider.
Lupusorr Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Nick: MakeNane Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Nu stiu sigur vreo 38-39 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Voi lua o pauza de la sa-mp pentru a ma concentra pe examenul de bac. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Liderul si co liderul ar trebui sa fie putin mai duri insa asta se poate schimba repede. Alte precizari ?: Sper ca atunci cand revin sa fiu primit inapoi in factiune si ca Lupusor va fi lider. Demisie acceptata. Succes!
LoLaBoLa Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nick: Allexia Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 16+. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alta factiune. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Multumesc Revo/Lup ca m-ati ajutat sa invat ce nu stiam si multumesc ca m-ati suportat. Respect. <3
Lupusorr Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Nick: Allexia Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 16+. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alta factiune. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Multumesc Revo/Lup ca m-ati ajutat sa invat ce nu stiam si multumesc ca m-ati suportat. Respect. <3 Demisie acceptata. Succes!
BrightnesS. Valoare. Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Nick: Brightness. Rank: 1. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 19 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de sa:mp. Regret asta.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Totul e perfect. Alte precizari ?: Vă mulţumesc pentru şansa acordată, în special lui RevoQue, multă baftă colegilor şi lui Lupusorr.
Lupusorr Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Nick: Brightness. Rank: 1. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 19 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de sa:mp. Regret asta.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Totul e perfect. Alte precizari ?: Vă mulţumesc pentru şansa acordată, în special lui RevoQue, multă baftă colegilor şi lui Lupusorr. Demisie acceptata. Succes!
EduardEduard Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Nick:Lays Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 18 zile De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa intru in mafie Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?:Succes luppusor
Lupusorr Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Nick:Lays Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 18 zile De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Doresc sa intru in mafie Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?:Succes luppusor Demisie acceptata. Succes!
At3ntat Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nick: At3ntat Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 40 de zile De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din pacate ma voi lasa de samp pentru o lunga perioada de timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Este cea mai ok factiune de pe server , din punctul meu de vedere. Alte precizari ?: Vreau sa va multumesc tuturor pentru sprijinul si respectul acordat , aici am vazut intradevar ce inseamna o factiune unita. Din pacate eu am decis sa ma las de samp dar poate candva vom fi din nou colegi:). Va urez bafta tuturor , inclusiv lui Lupusor care a fost un baiat de nota 10.
Lupusorr Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Nick: At3ntat Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 40 de zile De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din pacate ma voi lasa de samp pentru o lunga perioada de timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Este cea mai ok factiune de pe server , din punctul meu de vedere. Alte precizari ?: Vreau sa va multumesc tuturor pentru sprijinul si respectul acordat , aici am vazut intradevar ce inseamna o factiune unita. Din pacate eu am decis sa ma las de samp dar poate candva vom fi din nou colegi:). Va urez bafta tuturor , inclusiv lui Lupusor care a fost un baiat de nota 10. Demisie acceptata. Succes!
sNk69 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nick:Vi0ReL Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai pot fi on . Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Respect maxim Lupusorr ,RevoQue.
Lupusorr Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Nick:Vi0ReL Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai pot fi on . Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Respect maxim Lupusorr ,RevoQue. Demisie acceptata. Succes!
Tedy Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Nick:Tedy Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 45+ De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am ramas fara bani de amenzi, imi pare rau. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta baieti, va iubesc!
Lupusorr Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Nick:Tedy Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 45+ De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am ramas fara bani de amenzi, imi pare rau. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Bafta baieti, va iubesc! Demisie acceptata. Succes!
Rykardo25 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Nick:SnaKs. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 51 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic totul este perfect , m-am simtit minunat alaturi de LupusoRr si RevoQue. Alte precizari ?: Bafta!
Lupusorr Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Nick:SnaKs. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 51 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic totul este perfect , m-am simtit minunat alaturi de LupusoRr si RevoQue. Alte precizari ?: Bafta! Demisie acceptata. Succes!
SmoKe . Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Nick: SmokeScreen Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Ma apuc pe Green. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?: Pwpik :*
Blawz0r. Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nick:Scrutch Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?: Multumesc pentru sansa !
Lupusorr Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Nick: SmokeScreen Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Ma apuc pe Green. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?: Pwpik :* Nick:Scrutch Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?: Multumesc pentru sansa ! Demisii acceptate. Succes!
Recommended Posts