Cristi599 Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) Nick: Makaveli[] Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 33-34 parca. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: A luat RockGTPro lead. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: nimic. Alte precizari ?: @@Lupusorr Edited May 17, 2015 by SLAM
Lupusorr Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 (edited) Nick: Makaveli[] Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 33-34 parca. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: A luat RockGTPro lead. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: nimic. Alte precizari ?: @@Lupusorr Demisie acceptata. Succes! Edited May 17, 2015 by Lupusorr
.Alyn28. Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nick: ZayN. Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 1 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am alte ganduri. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Totul este super, felicitari Lupusorr si RevoQue! Alte precizari ?: Succes!
Lupusorr Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Nick: ZayN. Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 1 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am alte ganduri. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Totul este super, felicitari Lupusorr si RevoQue! Alte precizari ?: Succes! Demisie acceptata. Succes!
Handrabur Vlad Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nick: Dwayne. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp, trebuie sa invat sa imi repar mediile. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, Lupusor faci o treaba excelenta la fel si RevoQue. Alte precizari ?: Multumesc pentru sansa ! Lup mult noroc in continuare. Sper sa nu fie cu suparare.
Lupusorr Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Nick: Dwayne. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17 De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp, trebuie sa invat sa imi repar mediile. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, Lupusor faci o treaba excelenta la fel si RevoQue. Alte precizari ?: Multumesc pentru sansa ! Lup mult noroc in continuare. Sper sa nu fie cu suparare. Demisie acceptata.
Leo_ Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Nick: .Kraddy Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3-4 parca De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am fost inactiv saptamana asta, deci nu am putut da licente. Maine plec de acasa la 7 si vin abia seara pe la 5. Nu am timp de raport deci. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: ABSOLUT nimic Alte precizari ?: bafta all.
Lupusorr Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Nick: .Kraddy Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3-4 parca De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am fost inactiv saptamana asta, deci nu am putut da licente. Maine plec de acasa la 7 si vin abia seara pe la 5. Nu am timp de raport deci. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: ABSOLUT nimic Alte precizari ?: bafta all. Demisie acceptata. Succes!
Mariusika123 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Nick:wKn Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 40 days De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am ce sa fac .. , Mi`am indeplinit misiunea in aceasta factiune :D Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik , Bravo Lupusor , Revo ,Continuati ! Alte precizari ?:Bafta ;)
Lupusorr Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Nick:wKn Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 40 days De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am ce sa fac .. , Mi`am indeplinit misiunea in aceasta factiune :D Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik , Bravo Lupusor , Revo ,Continuati ! Alte precizari ?:Bafta ;) Demisie acceptata. Succes!
Fan_Destrukt Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nick:Fan_Destrukt Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: cred ca 35+ De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Examenul Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik , Bravo Lupusorr, RevoQue, continuati! Alte precizari ?:Bafta ;)
Shen. Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nick:SheN. Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 6 De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Deoarece nu pot sa ajung in fiecare sambata la sedinta. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?:-
Lupusorr Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Nick:Fan_Destrukt Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: cred ca 35+ De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Examenul Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik , Bravo Lupusorr, RevoQue, continuati! Alte precizari ?:Bafta ;) Nick:SheN. Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 6 De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Deoarece nu pot sa ajung in fiecare sambata la sedinta. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?:- Demisii acceptate. Succes!
Guest syN_. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nick: Sanicus Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60 mi-a zis RevoQue. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am obtinut functia de lider pe serverul Green. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?:Bafta la toti! Va pupa Sanicus :*
Lupusorr Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Nick: Sanicus Rank:5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60 mi-a zis RevoQue. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Am obtinut functia de lider pe serverul Green. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Alte precizari ?:Bafta la toti! Va pupa Sanicus :* Demisie acceptata. Succes!
RemixX Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Nick: ValentYnn. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 62 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece ma apuc de Green si nu am timp si de Red. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este absolut perfect totul. Alte precizari ?: Bafta, va multumesc pentru aceasta sansa acordata, mult succes LupusoRr si RevoQue cu conducerea factiunii, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi si de toti membrii. Succes!
Lupusorr Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Nick: ValentYnn. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 62 cred. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece ma apuc de Green si nu am timp si de Red. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este absolut perfect totul. Alte precizari ?: Bafta, va multumesc pentru aceasta sansa acordata, mult succes LupusoRr si RevoQue cu conducerea factiunii, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi si de toti membrii. Succes! Demisie acceptata.Succes!
iShifty Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 N ick: Shifty[] R ank: 1 C ate zile ai petrecut in factiune ?: 5 D e ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu am timp sa stau la pc din cauza unei probleme si nu pot face raportul. C e ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. A lte precizari ?:Bafta.
Lupusorr Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 (edited) N ick: Shifty[] R ank: 1 C ate zile ai petrecut in factiune ?: 5 D e ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu am timp sa stau la pc din cauza unei probleme si nu pot face raportul. C e ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. A lte precizari ?:Bafta. Demisie acceptata. Succes! Astept sa intri in joc pentru a confirma cererea. Edited May 27, 2015 by Lupusorr
george320 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nick:Papake Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 38 cred De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am timp de samp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Poate doar unii membri, in rest nimic.Lupusorr sa nu lasi ldieru frate! Alte precizari ?:Lup, daca lasi lider ne suparam.Te salut si poate revin cand o sa am timp.
Lupusorr Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Nick:Papake Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 38 cred De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am timp de samp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Poate doar unii membri, in rest nimic.Lupusorr sa nu lasi ldieru frate! Alte precizari ?:Lup, daca lasi lider ne suparam.Te salut si poate revin cand o sa am timp. Demisie acceptata. Succes!
AndrewZ Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Nick: AndrewZ Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 48 daca nu ma insel. O poza cu /stats: Tot ce v-ar putea interesa este si pe panel. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una extraordinar de buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Probleme cu sub-liderul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Alte precizari ?:Va urez mult succes in continuare. Mi-a facut placere sa conlucrez cu toti membrii dar in special cu: AndrewRyan, Tayson, HellAlexx (3 baieti de nota 10), Jack, BoNNe, Insane, Cocaine, Sn@K3, Kaky si cu liderul de nota 10: Lupusorr. De asemenea imi cer scuze lui Lupusorr pentru promisiunea pe care nu mi-am tinut-o. - Edited May 30, 2015 by Alliance AndrewZ 1
Cocaine Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Retrag. Edited May 31, 2015 by Alliance Cocaine
Lupusorr Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 (edited) Nick: AndrewZ Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 48 daca nu ma insel. O poza cu /stats: Tot ce v-ar putea interesa este si pe panel. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una extraordinar de buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Probleme cu sub-liderul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Absolut nimic. Alte precizari ?:Va urez mult succes in continuare. Mi-a facut placere sa conlucrez cu toti membrii dar in special cu: AndrewRyan, Tayson, HellAlexx (3 baieti de nota 10), Jack, BoNNe, Insane, Cocaine, Sn@K3, Kaky si cu liderul de nota 10: Lupusorr. De asemenea imi cer scuze lui Lupusorr pentru promisiunea pe care nu mi-am tinut-o. - Demisie acceptata. Succes! Edited May 31, 2015 by Lupusorr
Recommended Posts