Rullz Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nick:Rullz. Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune:29 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Buna De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Joc ma mult FIFA si nu mai joc SA:MP Ce ar trebuii schimbat:Nimic Alte precizari:Bafta
Alexandru M Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nick: BloodKilla Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 29 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune interesanta, iar liderul si co-liderul isi fac treaba, nota 10 pentru factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Numai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?:Bafta.
Lupusorr Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Nick:Rullz. Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune:29 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Buna De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Joc ma mult FIFA si nu mai joc SA:MP Ce ar trebuii schimbat:Nimic Alte precizari:Bafta Nick: BloodKilla Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 29 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune interesanta, iar liderul si co-liderul isi fac treaba, nota 10 pentru factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Numai am timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?:Bafta. Demisii acceptate. Succes in continuare!
SckizZo Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nick: ReYo. Rank: Detin rank 5. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60 de zile minunate. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune excelenta cu membri uniti si care se ajuta la greu, cat despre cei ce o organizeaza, nu am ce spune, fac o treaba excelenta si sa o tina tot asa. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Chiar nu doresc, dar nu am ce face. In aceasta vacanta voi fi plecat mai mereu, deci nu o sa am timp de raport si nici nu o sa intru. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Momentan nimic. Totul este perfect. Alte precizari ?: Va salut pe toti si imi pare rau ca imi dau demisia. Lupusorr bafta cu functia in continuare si poate ne vom revedea dupa vacanta :).
Lupusorr Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nick: ReYo. Rank: Detin rank 5. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60 de zile minunate. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune excelenta cu membri uniti si care se ajuta la greu, cat despre cei ce o organizeaza, nu am ce spune, fac o treaba excelenta si sa o tina tot asa. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Chiar nu doresc, dar nu am ce face. In aceasta vacanta voi fi plecat mai mereu, deci nu o sa am timp de raport si nici nu o sa intru. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Momentan nimic. Totul este perfect. Alte precizari ?: Va salut pe toti si imi pare rau ca imi dau demisia. Lupusorr bafta cu functia in continuare si poate ne vom revedea dupa vacanta :). Demisie acceptata. Succes in continuare!
Cristianu Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) Nick:Cristianu Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 10 Ce parere ti-ai facut despre factiune?O parere frumoasa si am vrut sa mai ramin dar mia fost furat contul,iar cel care se va juca sa nu mai fie in school instructor. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Mi-a fost furat contul,imi pare rau,noul meu nume va fi BoNNeD,ca sa stiti. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik,cred ca e totul super. Alte precizari ?:Sper ca o sa ma acceptati ca sa intru in factiune de pe contul BoNNeD,ms de intelegere. Edited June 19, 2015 by BoNNeD
Lupusorr Posted June 19, 2015 Author Posted June 19, 2015 Nick:Cristianu Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 10 Ce parere ti-ai facut despre factiune?O parere frumoasa si am vrut sa mai ramin dar mia fost furat contul,iar cel care se va juca sa nu mai fie in school instructor. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Mi-a fost furat contul,imi pare rau,noul meu nume va fi BoNNeD,ca sa stiti. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimik,cred ca e totul super. Alte precizari ?:Sper ca o sa ma acceptati ca sa intru in factiune de pe contul BoNNeD,ms de intelegere. Demisie acceptata.
bogdan17 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Nick: Size Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Cam liniste pe /f ..dar merge se poate dezvolta. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alte factiuni, m-am cam saturat de Si Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Activitatea unora Alte precizari ?: Multumesc de sansa lup/revo
Lupusorr Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Nick: Size Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 20 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Cam liniste pe /f ..dar merge se poate dezvolta. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alte factiuni, m-am cam saturat de Si Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Activitatea unora Alte precizari ?: Multumesc de sansa lup/revo Demisie acceptata.
RobertoCcarlos Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 (edited) Retrag. Edited June 20, 2015 by Lectorn.
CuLlerR Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Nick: Derbedeuu Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Este cea mai buna factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca Quickz lider. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Bafta in continuare.
Lupusorr Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Nick: Derbedeuu Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Este cea mai buna factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca Quickz lider. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Bafta in continuare. Demisie acceptata. Succes!
xxxrobertoxxx14 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Nick: .Anonymous. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60+ Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Cea mai smechiera factiune cu o conducere foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru intr-o mafie. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Lup, sa ramai tot asa si sper ca intr-o buna zi sa ma accepti dinou. Edited June 23, 2015 by Mr_.Anonymous.
Lupusorr Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Nick: .Anonymous. Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 60+ Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Cea mai smechiera factiune cu o conducere foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru intr-o mafie. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Lup, sa ramai tot asa si sper ca intr-o buna zi sa ma accepti dinou. Demisie acceptata. Succes!
Dushane. Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) @retrag Edited June 24, 2015 by Zer0DaMaGe
HeYo Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nick: OptimUS. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 16 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Buna De ce doresti sa parasesti factiunea ?: 2/3 FW si vreau altceva Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?: -
Lupusorr Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Nick: OptimUS. Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 16 Ce parere ti-ai facut despre factiune? Buna De ce doresti sa parasesti factiunea ?: 2/3 FW si vreau altceva Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic Alte precizari ?: - Demisie acceptata. Succes!
Helalex Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Nick: HellAlexx Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 92 Ce parere ti-ai facut despre factiune? - De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de SAMP, mi-am gasit de lucru. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Lideru. Alte precizari ?:.
Lupusorr Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Nick: HellAlexx Rank: 5 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 92 Ce parere ti-ai facut despre factiune? - De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai am timp de SAMP, mi-am gasit de lucru. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Lideru. Alte precizari ?:. Demisie acceptata. Si pentru ca ti-am respins cererea de inactivitate asta nu inseamna ca trebuie sa fiu schimbat.
Makaveli[] Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nick: Makaveli[] Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Am o parere buna despre aceasta factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Probleme in familie. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Unii membri. Alte precizari ?: Bafta cu factiunea Lupusorr!
Lupusorr Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Nick: Makaveli[] Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Am o parere buna despre aceasta factiune. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Probleme in familie. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Unii membri. Alte precizari ?: Bafta cu factiunea Lupusorr! Demisie acceptata. Succes!
Dushane. Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Nick:Zer0DmG Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 34 Ce parere ti-ai facut despre factiune?:Una foarte buna, sper ca pe vitor sa mai pot intra aici De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca vreau sa incerc la hitmani! Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Bravo lup! Alte precizari ?:Bafta
Lupusorr Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Nick:Zer0DmG Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 34 Ce parere ti-ai facut despre factiune?:Una foarte buna, sper ca pe vitor sa mai pot intra aici De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca vreau sa incerc la hitmani! Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul este perfect. Bravo lup! Alte precizari ?:Bafta Demisie acceptata
florin112 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) Nick: SorYn. Rank: 5. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 35. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Ca este o factiune cu membri care stiu ce inseamna respectul reciproc, care au invatat ce inseamna lucrul in echipa. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Am sa revin. Edited June 28, 2015 by king.SorYn.
Lupusorr Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Nick: SorYn. Rank: 5. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 35. Ce parere ti-ai facut despre factiune? Ca este o factiune cu membri care stiu ce inseamna respectul reciproc, care au invatat ce inseamna lucrul in echipa. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Am sa revin. Demisie acceptata. Succes!
Recommended Posts