Lupusorr Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Nick: sebytzzza Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: NU stiu, nu-mi mai pasa... De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Motive personale! Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Multe! Alte precizari ?: Bafta in continuare. Te rog sa respecti modelul pentru a te putea demite. Poti sa mai faci o cerere incluzand si intrebarea lipsa.
SmyLe. Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Nick: Smyle Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: cred ca 45+ Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am timp sa-mi fac raportu etc + ca nu vrea nimeni liciente.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Tot-ul e perfect. Alte precizari ?: Succes. !
Lupusorr Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Nick: Croissandu Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: E o factiune tare, liderul se ocupa bine de ea. Probabil printre cele mai organizare factiuni. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu mai merge keybinder-ul ... Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. E perfecta Alte precizari ?: Bafta Lup. Daca rezolv problema cu binder voi reveni. Salutari! Demisie acceptata. Succes! Nick: Smyle Rank: 4 Cate zile ai petrecut in factiune ?: cred ca 45+ Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Nu prea mai am timp sa-mi fac raportu etc + ca nu vrea nimeni liciente.. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Tot-ul e perfect. Alte precizari ?: Succes. ! Demisie acceptata. Succes!
.SweetADV Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Nick:Mezuky Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?O parere buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa ma duc in alata factiune. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Salut pe LupusorR cel mai tare lider salut pe co-lirul AndrewRyan si toti membrii din aceasta.
Lupusorr Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Nick:Mezuky Rank:2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?O parere buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa ma duc in alata factiune. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic. Alte precizari ?:Salut pe LupusorR cel mai tare lider salut pe co-lirul AndrewRyan si toti membrii din aceasta. Demisie acceptata. Succes!
xxxrobertoxxx14 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Nick: TheShield Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Mersi mult pentru sansa lupulica, pwp.
Lupusorr Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Nick: TheShield Rank: 2 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 14 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa intru in mafii. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?: Mersi mult pentru sansa lupulica, pwp. Demisie acceptata!
SomeOne Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Nick:SomeOne Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 34 sau 35. Ce parere ti-ai facut despre factiune?Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa intru in ceva mai dur. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Ce ar trebui schimbat?Nimic totul e perfect asa cum este. Alte precizari ?:Lup ai fost un lider excelent sper sa ne mai revedem.
Lupusorr Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Nick:SomeOne Rank:3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 34 sau 35. Ce parere ti-ai facut despre factiune?Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa intru in ceva mai dur. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Ce ar trebui schimbat?Nimic totul e perfect asa cum este. Alte precizari ?:Lup ai fost un lider excelent sper sa ne mai revedem. Demisie acceptata. Succes!
AndrewRyanXD Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Nick: AndrewRyan Rank: 6 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 120 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune in care, liderul este competent de funcție, chiar dacă va renunța la aceasta. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa încerc și altceva, dar și faptul că am promis că ies odată cu liderul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, mi-am făcut proprii membri, și totul e ok. Alte precizari: Ma voi întoarce, în forță.
Lupusorr Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Nick: AndrewRyan Rank: 6 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 120 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Este o factiune in care, liderul este competent de funcție, chiar dacă va renunța la aceasta. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece vreau sa încerc și altceva, dar și faptul că am promis că ies odată cu liderul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, mi-am făcut proprii membri, și totul e ok. Alte precizari: Ma voi întoarce, în forță. Demisie acceptata. Mersi de ajutor!
21ANDREi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Nick: 21ANDREi Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 45 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alte factiuni Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?..
Theo Urda Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Nick: .Theo Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O factiune de nota 10. Imi pare rau ca trebuie sa o parasesc. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din lipsa de timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este perfecta cum este acum. Alte precizari ?: Succes tuturor, poate voi reveni candva. Pot spune ca mi-am facut prieteni in aceasta factiune. Succes tuturor pe viitor. Sa nu uitati: Theo se va intoarce.
daryus07 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nick: 21ANDREi Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 45 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Una foarte buna. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Vreau sa incerc si alte factiuni Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic. Alte precizari ?.. Ai dat /qg!!! Nick: .Theo Rank: 2. Cate zile ai petrecut in factiune ?: 17. Ce parere ti-ai facut despre factiune?: O factiune de nota 10. Imi pare rau ca trebuie sa o parasesc. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Din lipsa de timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic, este perfecta cum este acum. Alte precizari ?: Succes tuturor, poate voi reveni candva. Pot spune ca mi-am facut prieteni in aceasta factiune. Succes tuturor pe viitor. Sa nu uitati: Theo se va intoarce. Ai fost demis cu motivul: Wipe.
Andw. Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Nick: Glontz. Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 2 zile Ce parere ti-ai facut despre factiune? Este o factiune de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece am probleme cu iubita din cauza acestui joc. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic totul este perfect. Alte precizari ?: Nimic.
daryus07 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nick: Glontz. Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 2 zile Ce parere ti-ai facut despre factiune? Este o factiune de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece am probleme cu iubita din cauza acestui joc. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic totul este perfect. Alte precizari ?: Nimic. Demisie Acceptata.
Haissam Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nick: Bumphopper Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 1-2 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Raportul este mult prea greu de facut deoarece sunt multi instructori la destul de putini playeri, si de multe ori trebuie sa le platesti licentele ca sa faci raportul, pentru a nu primi uninvite/fw. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece nu am sanse sa fac raportul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa fie micsorate preturile licentelor. Eventual micsorarea rapoartelor de licente si adaugarea raportului cu ad-uri. Alte precizari ?: Salut.
daryus07 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nick: Bumphopper Rank: 1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 1-2 Ce parere ti-ai facut despre factiune?: Raportul este mult prea greu de facut deoarece sunt multi instructori la destul de putini playeri, si de multe ori trebuie sa le platesti licentele ca sa faci raportul, pentru a nu primi uninvite/fw. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Deoarece nu am sanse sa fac raportul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Sa fie micsorate preturile licentelor. Eventual micsorarea rapoartelor de licente si adaugarea raportului cu ad-uri. Alte precizari ?: Salut. Demisie Acceptata.
NoTix Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nick: NoTix Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Cred ca 60.. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: A devenit naspa instructorul, totul s-a schimbat si nu imi mai place... Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic..totul este bine Alte precizari ?: Succes
daryus07 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nick: NoTix Rank: 3 Cate zile ai petrecut in factiune ?: Cred ca 60.. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: A devenit naspa instructorul, totul s-a schimbat si nu imi mai place... Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic..totul este bine Alte precizari ?: Succes Demisie Acceptata. Bafta!
SavaNNa Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nick:oliver Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Una bună, chiar foarte buna, Mister, faci o treaba de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca RIPZOR si pt ca ubirea mea Notix a iesit si pentru căăăăăăăă maine plec, oricum ieseam si daca nu iesea Notix/se schimba regulamentul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul e PERFECT. Alte precizari ?:BAFTA BAIIIIIIIMister baftă, sper sa apuci 95+ days.
daryus07 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nick:oliver Rank:1 Cate zile ai petrecut in factiune ?: 3 Ce parere ti-ai facut despre factiune?Una bună, chiar foarte buna, Mister, faci o treaba de nota 10. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Pentru ca RIPZOR si pt ca ubirea mea Notix a iesit si pentru căăăăăăăă maine plec, oricum ieseam si daca nu iesea Notix/se schimba regulamentul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, totul e PERFECT. Alte precizari ?:BAFTA BAIIIIIIIMister baftă, sper sa apuci 95+ days. Demisie Acceptata. Succes!
ionut..1 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Nick: Pantheon Rank: 6 Cate zile ai petrecut in factiune ?: nu stiu exact. De ce doresti sa parasesti factiunea ?: Ma retrag din samp, mi se pare o pierdere de timp. Ce ar trebui schimbat in factiune ?: Nimic..totul este bine. Alte precizari ?: Succes Mister.
Recommended Posts