Lupusorr Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 (edited) INFORMATII: - Aici membrii School Instructors SF vor putea discuta despre orice, legat de factiune sau nu. - Folosirea unui limbaj vulgar / gluma proasta duce la sanctionarea in game. - Orice membru buGGed.Ro are dreptul de a vizualiza, dar nu si de a posta in acest topic, daca nu este membru School Instructors. Edited November 12, 2015 by .InSaNe. Modificari estetice. Quote
LucianFafuMaxim Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Va salut pe toti. Welcome :gs: :gs: :gs: :gs: Quote
Lupusorr Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Welcome dragi membri. Vreau sa ridic aceasta factiune, alaturi de voi, si sa fie locul 1 B-). Dupa cum vedeti, cred ca majoritatea va cunoasteti intre voi. Vreau sa intrecem fosta factiune a lui nutzu :D Salut baieti, bafta cu factiunea B) .omg. Vad ca tu postezi si aici si la S.I LV :)) Te-ai smecherit nutzule Quote
ionut..1 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Welcome dragi membri. Vreau sa ridic aceasta factiune, alaturi de voi, si sa fie locul 1 B-). Dupa cum vedeti, cred ca majoritatea va cunoasteti intre voi. Vreau sa intrecem fosta factiune a lui nutzu :D Vad ca tu postezi si aici si la S.I LV :)) Te-ai smecherit nutzule Hall of fame man, am voie :)) Quote
Helalex Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Salut baieti . sa avem o colaborare si prietenie cat mai indelungata ! Succes la licente Quote
Smell Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Salutare baietii, o sa stau o vreme pe-aici, sper sa ne inteleg si sa redicam aceasta factiune sa o facem printre cele mai bune! Edited March 29, 2015 by Smell Quote
Cocaine Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Duele cu revoque pwp. https://www.youtube.com/watch?v=QLI6FGp4mCk&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts