Jenel Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nickname: KaApA Rank: 2 Cate zile ai?: 14 De ce dorești să pleci?: Nu cred ca voi putea face permisele de saptamana aceasta.Am o problema cu calculatorul.Imi pare rau ca ies din aceasta factiune Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, daca Jenel si Bogdann nu ar conduce factiunea ar fi haos total.Oricum ii respect pe cei 2.Sper ca vom fi colegi si in alta factiune si voi avea oportunitatea de a luca cu voi. Demisie acceptata.
Estopus Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) . Edited October 17, 2015 by Estopus
RakuChill Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname: RakuChill Rank: 5.Cate zile ai?: 69. De ce dorești să pleci?: In mare parte doresc sa plec deoarece m-am plictisit de atatea amenzi/permise. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, cu Jenel in frunte aceasta factiune o duce mult si bine. Jenel ai tot respectul meu, esti unul dintre cei mai buni lideri. Sper sa ne auzim cu bine, multa bafta!
Jenel Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Nickname: RakuChill Rank: 5. Cate zile ai?: 69. De ce dorești să pleci?: In mare parte doresc sa plec deoarece m-am plictisit de atatea amenzi/permise. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, cu Jenel in frunte aceasta factiune o duce mult si bine. Jenel ai tot respectul meu, esti unul dintre cei mai buni lideri. Sper sa ne auzim cu bine, multa bafta! Succes.Demisie acceptata.
YoStrikatu Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Nickname: YoStrikatu Rank: 1Cate zile ai?: 14 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic e bun asa cum este.
Jenel Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Nickname: YoStrikatu Rank: 1 Cate zile ai?: 14 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si alte factiuni. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic e bun asa cum este. Demisie acceptata.
Raresica Manciu Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Nickname: LALLA Rank: 1Cate zile ai?:14zile De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu zic ce este bine asa.
George-Calin Simion Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Nickname: Gicukp24 Rank: 2Cate zile ai?:26 De ce dorești să pleci?: Pentru ca ma-m saturat de factiune Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic e buna asa cum e
Jenel Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Nickname: LALLA Rank: 1 Cate zile ai?:14zile De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu zic ce este bine asa. Demisie acceptata. Nickname: Gicukp24 Rank: 2 Cate zile ai?:26 De ce dorești să pleci?: Pentru ca ma-m saturat de factiune Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic e buna asa cum e Demisie acceptata.
Rockerul Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: Rockerul Rank: 5Cate zile ai?:49 days De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu am timpul necesar pentru a face raport sau a intra pe sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum e!
xSAFe Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: Heini Rank: 2 Cate zile ai?: 14 De ce dorești să pleci?: Sunt multe motive. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Multe si marunte bafta.
stiffLer Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) Nickname: DumbleBee Rank: 2Cate zile ai?: 15 zile De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bine asa cum este. Edited October 23, 2015 by DumbleBee
NeXo. Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: REGUTS Rank: 2Cate zile ai?:14 De ce dorești să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Emanuel Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nickname: AmZ Rank: 2Cate zile ai?: 23 de zile De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bine asa cum este.
Jenel Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nickname: Rockerul Rank: 5 Cate zile ai?:49 days De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu am timpul necesar pentru a face raport sau a intra pe sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum e! Demisie acceptata. Nickname: Heini Rank: 2 Cate zile ai?: 14 De ce dorești să pleci?: Sunt multe motive. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Multe si marunte bafta. Demisie acceptata. Nickname: DumbleBee Rank: 2 Cate zile ai?: 15 zile De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bine asa cum este. Demisie acceptata. Nickname: REGUTS Rank: 2 Cate zile ai?:14 De ce dorești să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Nickname: AmZ Rank: 2 Cate zile ai?: 23 de zile De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bine asa cum este. Demisie acceptata.
LadyKiller Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nickname: LadyKiller Rank: 1Cate zile ai?:16 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu mai joc asa de mult SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
paulos Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nickname: PauLiK4 Rank: 1Cate zile ai?:5 zile. De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp pentru factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Ipswich69 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) . Edited October 24, 2015 by Ipswich69
Jenel Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nickname: LadyKiller Rank: 1 Cate zile ai?:16 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu mai joc asa de mult SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Nickname: PauLiK4 Rank: 1 Cate zile ai?:5 zile. De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp pentru factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata.
Ipswich69 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) . Edited October 25, 2015 by Ipswich69
i10gamer Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 (edited) Nickname: i10gamer Rank: 2Cate zile ai?:14 zile. De ce dorești să pleci?: Deoarece este greu sa faci raportul de la r2 +. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. EDIT: Retrag demisia. Edited October 25, 2015 by i10gamer
Jenel Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nickname: i10gamer Rank: 2 Cate zile ai?:14 zile. De ce dorești să pleci?: Deoarece este greu sa faci raportul de la r2 +. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. EDIT: Retrag demisia. Ai decis sa retragi
Ipswich69 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) Nickname: DeimeN Rank: 2 Cate zile ai?:17. De ce dorești sa pleci ?: Am luat FW aiurea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Edited October 26, 2015 by Ipswich69
Jenel Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nickname: DeimeN Rank: 2 Cate zile ai?:17. De ce dorești sa pleci ?: Am luat FW aiurea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata.
SunLife Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nickname: Mr.Lex Rank: 1Cate zile ai?: 1 zi. De ce dorești să pleci?: Eu doresc sa plec deoarece liderul e praf si imi bag... in el , nu stie sa intretina o factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament: Jegosul ala de leader.
Recommended Posts