Jump to content

Recommended Posts

Posted

Atentie mi-a fost spart contul , ma las de samp

Drumul unei legende din San Fierro Police Department se incheie aici, ne pare bine Iulian2013 ca te-am cunoscut si ca ne-ai ajutat atat cat ai putut, sper ca daca au existat momente urate, acelea sa fie uitate si sa pastrezi doar momentele frumoase petrecute alaturi de mine si de colegii tai. Mult succes in viata reala, sper sa ne mai auzim, numai bine!

• Upvote 1
Posted

Drumul unei legende din San Fierro Police Department se incheie aici, ne pare bine Iulian2013 ca te-am cunoscut si ca ne-ai ajutat atat cat ai putut, sper ca daca au existat momente urate, acelea sa fie uitate si sa pastrezi doar momentele frumoase petrecute alaturi de mine si de colegii tai. Mult succes in viata reala, sper sa ne mai auzim, numai bine!

Sper sa nu primesc warn. Jenel, chiar daca nu joc pe red, din cele vazute esti un lider deosebit. Nu oricine face asa ceva, iar la asta ma refer ca nu oricine pune la suflet un om, mai ales cunoscand-ul virtual. Aici e ca un loc de munca, de obicei seful nu are la suflet un angajat, il considera ca un sclav sa zic asa. Dar tu ai schimbat 'regula' asta. Chiar dai dovada de seriozitate si pentru asta ai castigat respectul meu. Continua sa faci ceea ce faci, pentru ca asta e bine, macar sa mai vedem si asa ceva, nu doar promisiuni sau mai stiu eu ce. Respect Jenel!  

.t/c.

• 2 weeks later...
Posted

Acel moment impresionat si fara sa te astepti la asta, atunci cand viata ta de politist s-a dus, atunci cand ti-ai da demisia pentru ca nu poti trai asa, acel moment cand HQ-ul ia foc, 

JDvBZq8.png

Posted

Acel moment impresionat si fara sa te astepti la asta, atunci cand viata ta de politist s-a dus, atunci cand ti-ai da demisia pentru ca nu poti trai asa, acel moment cand HQ-ul ia foc, 

JDvBZq8.png

Ai dat foc la HQ, acum vom tine sedinta in garaj, uhh  B)  B)

Posted (edited)

Ce darnic esti SouNNNd, frumos gest pentru colegii tai.

Nu stiu ce-a fost cu mine. :))

Edited by Alliance SouNNNNd
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...