ReliaBle_Gamer Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nick:XENi$TO Vreau numele scris in[spate/fata]:Spate Numele scris sa fie:XENi$TO (sa fie cu verde) Ce parere am despre skin:Foarte tare +1
EnemySRT Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Salut, in imaginile ce vor urma o sa va prezint pe scurt un skin care face aluzie la turpa de rap Haarpcord si la artistul trupei Dragonu' Ak47. Sper sa va placa, si sper sa lasati un +1. Imagini: Link download: Pe acest skin va pot pune si numele, in fata sau in spate. Voi doar trebuie sa completati modelul de mai jos: Nick: Vreau numele scris in[spate/fata]: Numele scris sa fie: Ce parere am despre skin: Nick: DanuTz003 Vreau numele scris in[spate/fata]: Vreau sa scrie pe spate DanuTz003.[discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] si pe fata sa scrie 3/3 & 10/10 Numele scris sa fie: DanuTz003.[discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] pe spate si 3/3 & 10/10 pe fata. Ce parere am despre skin: Foarte smecher, gg, daca imi faci iti dau +2.
Massimiliano Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Nick:Lathenses Vreau numele scris in[spate/fata]:spate: [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].EXE Dam cu F3 Magie. fata: Lathenses #BANNED Numele scris sa fie:Sa se inteleaga Ce parere am despre skin:Super.
AliaS Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nick: Allexandru Vreau numele scris in[spate/fata]: fata Numele scris sa fie: Allexandru Ce parere am despre skin:Tineo tot asa ..
wLk Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Nick: wLk Vreau numele scris in[spate/fata]: Spate Numele scris sa fie: wLk Ce parere am despre skin: +1
Bold 1337 Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Nick:Bradley Vreau numele scris in[spate/fata]:spate Numele scris sa fie:Bradley si dedesupt #VALOARE Ce parere am despre skin:Frumos, daca se poate sa mil trimit intr-un pm dau +1, mersi.
FreakHamster Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) Nick: Cătălin Vreau numele scris in[spate/fata]: Spate Cătălin , faţă DOPE / VERSACE . Numele scris sa fie: Aferent. Ce parere am despre skin: <3 Edited March 30, 2016 by freakhamster
Daniel Marian Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Salut, in imaginile ce vor urma o sa va prezint pe scurt un skin care face aluzie la turpa de rap Haarpcord si la artistul trupei Dragonu' Ak47. Sper sa va placa, si sper sa lasati un +1. Imagini: Link download: Pe acest skin va pot pune si numele, in fata sau in spate. Voi doar trebuie sa completati modelul de mai jos: Nick: Vreau numele scris in[spate/fata]: Numele scris sa fie: Ce parere am despre skin: Va multumesc! Nick: ryukS Vreau numele scris in[spate/fata]: Spate. Numele scris sa fie: ryukS u mad bro? Ce parere am despre skin: E prea smecher.
Edy Bogdan Eduard Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: BeTToWeN Vreau numele scris in[spate/fata]: Si in fata, si in spate. Numele scris sa fie: 'BeTToWeN', daca nu da bine "BETTOWEN" Ce parere am despre skin: Foarte frumos, daca reusesti si imi place iti dau +5
WIZARD. Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: WIZARD Vreau numele scris in[spate/fata]: spate Numele scris sa fie: WIZARD CODAT INFECT Ce parere am despre skin: v@loare
Iulian Jzz Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nick: IuliaN_BicepZ Vreau numele scris in[spate/fata]: Si in fata si in spate. Numele scris sa fie: IuliaNN_BicePZZ da Bine's si sa fie scris cu verde. Ce parere am despre skin: Este unul foarte frumos.
andrew.v2 Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) Nick:tripleH Vreau numele scris in[spate/fata]:Spate si pe fata sa fie cu 47 cum ai in poza. Numele scris sa fie: I'm a LEGEND Ce parere am despre skin:Foarte frumos cand imi faci skinu +1 Edited April 25, 2016 by TriPleH.
Mack Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nick:MaruPrimaru Vreau numele scris in[spate/fata]:fata Numele scris sa fie:Maru Ce parere am despre skin:E power smr eo.
FabiaNAdv Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nick: FabiaN. Vreau numele scris in[spate/fata]: Numele scris pe spate in fata lasati asa . Numele scris sa fie: FabiaN. Ce parere am despre skin: Forta forta!
cosmyN. Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Nick: cosmyN. Vreau numele scris in[spate/fata]: Spate Numele scris sa fie: cosmyN Ce parere am despre skin: Foarte frumos, felicitari!
SLEEDKOV Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nick:RETRAS Vreau numele scris in[spate/fata]:Spate Numele scris sa fie:DROPPIN DA BOMB SUS SI SLEED JOS Ce parere am despre skin:sm3k
Wrenchut Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nick:ExtraFun69 Vreau numele scris in[spate/fata]:Spate. Numele scris sa fie:ExtraFun si jos Beleaua Ce parere am despre skin: foarte fain +1
PH_Robii Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nick: EdwyN Vreau numele scris in[spate/fata]: Spate Numele scris sa fie: EdwyN ( te rog mult, imi poti scrie sub "Haarp Cord" 3/3 10/10)? Ce parere am despre skin: E foarte tare. o sa-ti dau +1 Astept quote!
Recommended Posts