Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu e bun link de download rasa ta, da-mi alt link prin PM sau schimba linku =]]

EDIT: Gata, merge =]]. Ms +1 cand pot. Hua Alexander! HUA!

Edited by Xtr3meDrugs
Posted (edited)

Hater idiot, pacalesti lumea ca dau tinte fake? Vai de tine, urat ati ajuns.

Nu luati toate rahaturile de tinte de la ratatii astia, tinta din topicul meu e cea originala, facuta de mine.

P.S: Cum sa fi asa idiot sa pui o tinta total diferita de cea a mea, si sa spui ca asta e cea originala? Jalnic.

Edited by Alexander.Capone
Posted

Deagle faci pe Alexander.Capone in acest film, esti un ratat.

Asta e ori tinta pusa de mine 50%, ori e luata dupa un site de tinte 50%. 

p.s: nu se compara cu tinta lui capone originala 

Posted

Deagle faci pe Alexander.Capone in acest film, esti un ratat.

Asta e ori tinta pusa de mine 50%, ori e luata dupa un site de tinte 50%. 

p.s: nu se compara cu tinta lui capone originala 

Off:Esti ratat rau, eu doar am vrut sa public tinta lui originala.

Nu-mi pasa de parerea ta de m****.

Edit: am pus arme capone albastre

P.S: Daca voi credeti ca e fake luati-o frate de la ratatu care joaca cu aim.

Nu vi se pare ciudat ca la waru' ala nu putem face video-ul hd si fix cand termina alexander de omorat acolo devine hd.. ?

Posted (edited)

ba DeagleOnly : Tinta lui Alexander.Capone nu se mareste ca a ta cand tragi cu deagle!! 

Uitativa la video lui DeagleOnly si dupa la al lui Alex. 

Uite video lui Alexander.Capone :  http://www.youtube.com/watch?v=dM4yKNDISDM&feature=player_embedded

Si uite si video AL TAU: Tinta ta se mareste , iar a lui alex nu se mareste:  

GANDESTE inainte sa deschizi GURA

Edited by gessy
Posted

Se vede clar tinta in video-ul lui alexander cand tragea cu ea? NU!

Cand trage cu tinta ,,magica'' nu se vede clar daca este cum am postat-o eu sau cum a modificat-o el.

Gandeste inainte sa postezi.

Posted

Deagle, pana si un prost ar inceta sa-si mai arate prostia dupa ce toata lumea si-ar fi dat seama ca nu are dreptate. Tu nu vezi ca tinta ta este de 100x mai diferita decat a mea? Cum sa fi asa ratat sa zici ca aia e tinta mea?

Fa diferenta intre tinta asta: http://www.youtube.com/watch?v=dM4yKNDISDM&feature=player_embedded ->

* si tinta asta:

Cum sa fii asa ratat sa nu vezi diferenta?

Posted

Deagle, pana si un prost ar inceta sa-si mai arate prostia dupa ce toata lumea si-ar fi dat seama ca nu are dreptate. Tu nu vezi ca tinta ta este de 100x mai diferita decat a mea? Cum sa fi asa ratat sa zici ca aia e tinta mea?

Fa diferenta intre tinta asta: http://www.youtube.com/watch?v=dM4yKNDISDM&feature=player_embedded ->

* si tinta asta:

Cum sa fii asa ratat sa nu vezi diferenta?

Alexander.Capone si eu ii am zis mai SUS , dar nu pricepe! Nu ai ce sa faci ! TOPIC pentru +1

Posted

@@DeagleOnly

Crezi ca ne-ar interesa pe noi ce tinta are sau daca va dat tinta lui Alexander.Aimbot ?

Va reamintesc ca a fost banat pentru aimb0t pe comunitatea de unde a venit.

+

Si aici la dat de gol 'fratele' lui Justin.Capone.

Deci..incetati in #### cu 'tintele lu mamaie' 'armele lu tataie' etc. Ca va faceti de ras, mai rau ca el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp