xXaNdYx Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Recent, am intrat in Photoshop si brusc imi aparea eroarea asta: Fara sa fac nimic. Ieri totul a mers perfect. Avatare / Skinuri am facut aproape toata ziua. CLICK: Portofoliu - Andy //Problem Solved. Rulati in compatibility mod Win7. .t/c. Edited March 27, 2015 by AndydoT
xXaNdYx Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 (edited) De unde doamne sa te ajut daca nu-mi merge Photoshopul.... Zi-mi ce sa-i fac si te ajut. Edited March 27, 2015 by AndydoT
Azzazel. Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 E din cunostinta nu e nevoie de photoshop lasa-mi in pm idu tau
xXaNdYx Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 (edited) Ce ID, la ce? Daca vrei skype-ul, intra pe profiluml meu si cauta skype. //Din moment ce nu stiu ce format sunt scanteile, nu am ce sa-ti raspund. SUNT .PSD / .GIF / .PNG / . JPG / .AED ??????????!!!!!!??? Edited March 27, 2015 by AndydoT
xXaNdYx Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 (edited) Aaa, e simplu. deci: Da click pe primul layer. (L-ai selectat). Dupa SHIFT + CLICK pe ultimul si ai selectat toate. Click dreapta , group layers, da-i un nume. Dupa tragi tab-ul cu creatia pana se face windowed. Tragi imaginea pe creeatia unde vrei scanteile. Dupa dai ungroup layers. Da-i pe Window -> Timeline. La timeline da-i create frame animation Dupa, este un buton in colt, click pe el: Create frames from layers. Dupa e gata, :) ////////// ACUM CUM REZOLV EU PS-ul? Si da-mi si scanteile prin PM. Daca ma ajuti, ai 1+ si fac tutorialul acum. Portofoliu - Andy | Vezi ultima postare , unde e video-ul cu eroarea ---AM REZOLVAT PROBLEMA, CRED.--- AM RULAT IN COMPATIBILITY MOD PENTRU WIN7. Ma gandeam ca asa e. :) Edited March 27, 2015 by AndydoT
Recommended Posts