xPro. Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Acesta imagine este un pamflet si trebuie tratata ca atare!!! 1 Quote
Cristi599 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Quote
xPro. Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. Quote
Cristi599 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. =)))) Quote
Alllin. Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Quote
Don. Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. =)))))) Quote
Recommended Posts