Mazikeen.uS Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: York Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 23 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu imi mai vad rostul aici. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Te pup K3nnt, un lider de nota 10.
King K3nnTXXL Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname: York Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 23 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu imi mai vad rostul aici. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Te pup K3nnt, un lider de nota 10. Demisie acceptata.
OG-Josh Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname:Josh[] Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarce primesc functia de co-lider la mafia ballas si am nevoie de zile in mafie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, Taxi SF 4ever va iubesc pe toti multuemsc lui k3nnt pentru sansa te pup bro te vreau 365 days <3 Alte precizări?:Succes tuturor taxi SF 4ever.
King K3nnTXXL Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Nickname:Josh[] Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarce primesc functia de co-lider la mafia ballas si am nevoie de zile in mafie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, Taxi SF 4ever va iubesc pe toti multuemsc lui k3nnt pentru sansa te pup bro te vreau 365 days <3 Alte precizări?:Succes tuturor taxi SF 4ever. Demisie acceptata.
Razvan Bm Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nickname:Lazlow Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 26 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Simt ca liderul nu este capabil pentru aceasta functie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul sa nu mai planga atat de mult. Alte precizări?: -
King K3nnTXXL Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Nickname:Lazlow Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 26 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Simt ca liderul nu este capabil pentru aceasta functie. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Liderul sa nu mai planga atat de mult. Alte precizări?: - Demisie acceptata. 1
ValentinCT Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: C0br@ Rank deţinut: 3. Câte zile ai stat în facţiune?: 37. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece am probleme cu pc-ul. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect. Alte precizări?: Nu am.
King K3nnTXXL Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nickname: C0br@ Rank deţinut: 3. Câte zile ai stat în facţiune?: 37. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece am probleme cu pc-ul. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect. Alte precizări?: Nu am. Demisie acceptata.
Mariuus.. Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nickname: Leito. Rank deţinut: 5. Câte zile ai stat în facţiune?: 45. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc sa incerc ceva nou. Am atins ce mi-am dorit, adica 200 de zile in Taxi. Acum vreau ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Totul este perfect. Alte precizări?: Multumesc lui K3nnt pentru functiile acordate. Respect.
King K3nnTXXL Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Nickname: Leito. Rank deţinut: 5. Câte zile ai stat în facţiune?: 45. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc sa incerc ceva nou. Am atins ce mi-am dorit, adica 200 de zile in Taxi. Acum vreau ceva nou. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Totul este perfect. Alte precizări?: Multumesc lui K3nnt pentru functiile acordate. Respect. Demisie acceptata.
AnderseN2k17 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nickname: AnderseN Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 36 De ce doreşti să ieși din facțiune?: deoarece am PC stricat si nu am pe ce sa intru. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, Taxi SF 4ever va iubesc pe toti multuemsc lui k3nnt pentru sansa te pup bro te vreau 365 days <3 Alte precizări?:Succes tuturor taxi SF 4ever da-mi uninvite Kent te rog ca nu pot intra pe joc chiar nu am pe ce.
King K3nnTXXL Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nickname: AnderseN Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 36 De ce doreşti să ieși din facțiune?: deoarece am PC stricat si nu am pe ce sa intru. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, Taxi SF 4ever va iubesc pe toti multuemsc lui k3nnt pentru sansa te pup bro te vreau 365 days <3 Alte precizări?:Succes tuturor taxi SF 4ever da-mi uninvite Kent te rog ca nu pot intra pe joc chiar nu am pe ce. Demisie acceptata.
Allex. RED Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: Allex. Rank deţinut: 6 Câte zile ai stat în facţiune?: 55 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Nu am.
King K3nnTXXL Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nickname: Allex. Rank deţinut: 6 Câte zile ai stat în facţiune?: 55 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Nu am. Demisie acceptata.
Sh0wn Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 (edited) Nickname: Sh0wn. Rank deţinut: Rank 5. Câte zile ai stat în facţiune?: 69 de zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu pot sa ajut factiunea cu nimic, de aceea am decis sa imi bag demisia. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nu trebuie nimic schimbat in factiune. Liderul este unul foarte bun la fel si co-liderul. Alte precizări?: Va multumesc pentru tot, sunteti cei mai tari playeri, va doresc succes pe viitor si sper sa ne revedem cu bine. Voi reveni in viitor tot aici. Edited March 3, 2017 by Sh0wn
King K3nnTXXL Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 (edited) Nickname:ZipoW Rank deţinut:5. Câte zile ai stat în facţiune?: 145. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: N-o sa mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, e perfecta! Alte precizări?Succes tuturor. M-ai anuntat in game ca retragi. Nickname: Sh0wn. Rank deţinut: Rank 5. Câte zile ai stat în facţiune?: 69 de zile. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu pot sa ajut factiunea cu nimic, de aceea am decis sa imi bag demisia. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nu trebuie nimic schimbat in factiune. Liderul este unul foarte bun la fel si co-liderul. Alte precizări?: Va multumesc pentru tot, sunteti cei mai tari playeri, va doresc succes pe viitor si sper sa ne revedem cu bine. Voi reveni in viitor tot aici. Demisii acceptate. Edited March 4, 2017 by R K3nnTXXL
Ursu_Mihai Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Nickname: REDX_Mihai. Rank deţinut:3. Câte zile ai stat în facţiune?: 43. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece cred ca mi-am indeplinit scopu in aceasta factiune si doresc sa intru si in alte factiuni. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Succes tuturor.
Stefan1174 Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Nickname: NOD32 Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 52 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece vreau să ofer șansa și altor playeri să intre în această minunată facțiune, prin eliberarea unui loc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Absolut nimica, K3nnTXXL faci o treabă desăvârșită, ține-o tot așa. Alte precizări?: Îți mulțumesc frumos K3nnTXXL că ai avut răbdare cu mine, și că mi-ai oferit un loc în această facțiune minunată mult succes în continuare.
King K3nnTXXL Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Nickname: REDX_Mihai. Rank deţinut:3. Câte zile ai stat în facţiune?: 43. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece cred ca mi-am indeplinit scopu in aceasta factiune si doresc sa intru si in alte factiuni. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic. Alte precizări?: Succes tuturor. Nickname: NOD32 Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 52 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece vreau să ofer șansa și altor playeri să intre în această minunată facțiune, prin eliberarea unui loc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Absolut nimica, K3nnTXXL faci o treabă desăvârșită, ține-o tot așa. Alte precizări?: Îți mulțumesc frumos K3nnTXXL că ai avut răbdare cu mine, și că mi-ai oferit un loc în această facțiune minunată mult succes în continuare. Demisii acceptate.
Harix Xiddiqui Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Nickname: Hariiiix Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 34 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu ai timp pentru samp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Nimic, Salute Taxi SF! Nickname: NOD32 Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 52 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece vreau să ofer șansa și altor playeri să intre în această minunată facțiune, prin eliberarea unui loc. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Absolut nimica, K3nnTXXL faci o treabă desăvârșită, ține-o tot așa. Alte precizări?: Îți mulțumesc frumos K3nnTXXL că ai avut răbdare cu mine, și că mi-ai oferit un loc în această facțiune minunată mult succes în continuare.
King K3nnTXXL Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Nickname: Hariiiix Rank deţinut: 3 Câte zile ai stat în facţiune?: 34 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu ai timp pentru samp Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic Alte precizări?: Nimic, Salute Taxi SF! Demisie acceptata.
ZipoW1 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nickname:ZipoW Rank deţinut:5. Câte zile ai stat în facţiune?: 150. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: O sa fiu plecat o vreme, n-o sa mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, e perfecta asa cum e! Alte precizări?:Multumesc ,si succes in continuare tuturor.
King K3nnTXXL Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nickname:ZipoW Rank deţinut:5. Câte zile ai stat în facţiune?: 150. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: O sa fiu plecat o vreme, n-o sa mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, e perfecta asa cum e! Alte precizări?:Multumesc ,si succes in continuare tuturor. Demisie acceptata.
Recommended Posts