OtoV Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Nickname:OtoV Rank deţinut:5 Câte zile ai stat în facţiune?: 200 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca nu mai am timp sa fac noul raport. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, este ok asa. Alte precizări?:Multumesc pentru functii K3nntXXL.
King K3nnTXXL Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Nickname:OtoV Rank deţinut:5 Câte zile ai stat în facţiune?: 200 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Pentru ca nu mai am timp sa fac noul raport. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nimic, este ok asa. Alte precizări?:Multumesc pentru functii K3nntXXL. Demisie acceptata.
Madalin Gherman Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Nickname:qBorsec69 Rank detinut: 5 Cate zile ai stat in factiune?: 65 De ce doresti sa parasesti factiunea?: Nu am timp sa fac raport. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Nimic Alte precizari?: Multumesc anticipat.
CaTaLin.PSK. Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Nickname: Digits Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 3-4 days De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Ca imi permit, + iulian nu merita co, e pe pile. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Alti co capabili si fara pile. Alte precizări?: http://imgur.com/a/SKbiL
King K3nnTXXL Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Nickname:qBorsec69 Rank detinut: 5 Cate zile ai stat in factiune?: 65 De ce doresti sa parasesti factiunea?: Nu am timp sa fac raport. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Nimic Alte precizari?: Multumesc anticipat. Nickname: Digits Rank deţinut: 1 Câte zile ai stat în facţiune?: 3-4 days De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Ca imi permit, + iulian nu merita co, e pe pile. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Alti co capabili si fara pile. Alte precizări?: http://imgur.com/a/SKbiL Demisii acceptate.
Seful1234 Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname: MpK Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Ma plictisesc taxi merg in departament sorry. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări?: http://imgur.com/a/TGmax
King K3nnTXXL Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname: MpK Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Ma plictisesc taxi merg in departament sorry. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: - Alte precizări?: http://imgur.com/a/TGmax Demisie acceptata.
Arachnids Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname:Arachnids Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nu ar trebuii schimbat nimic, factiunea este bine pusa la punc. Alte precizări?:Multumesc pentru sansa acordata, multumesc colegilor si mult succes cu funcia K3nNT.
King K3nnTXXL Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname:Arachnids Rank deţinut:2 Câte zile ai stat în facţiune?: 14 zile De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat în facţiune?:Nu ar trebuii schimbat nimic, factiunea este bine pusa la punc. Alte precizări?:Multumesc pentru sansa acordata, multumesc colegilor si mult succes cu funcia K3nNT. Demisie acceptata.
Acidverde.REALU Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname: Acidverde Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 100 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, e ok. Alte precizări?: Bafta baieti!
King K3nnTXXL Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Nickname: Acidverde Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 100 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, e ok. Alte precizări?: Bafta baieti! Demisie acceptata.
Snoopy Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Nickname: Renegade.. Rank deţinut: 4 Câte zile ai stat în facţiune?: 50 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport cu noul update Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este perfect Alte precizări?: Mult succes in continuare
King K3nnTXXL Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Nickname: Renegade.. Rank deţinut: 4 Câte zile ai stat în facţiune?: 50 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport cu noul update Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, este perfect Alte precizări?: Mult succes in continuare Demisie acceptata.
Jordi Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Nickname: GeoTECK Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 62. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Vreau sa încerc experiente noi. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect, în afara de un coleg care se crede superior. Alte precizări?: Mulțumesc și succes în continuare!
King K3nnTXXL Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Nickname: GeoTECK Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 62. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Vreau sa încerc experiente noi. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, totul este perfect, în afara de un coleg care se crede superior. Alte precizări?: Mulțumesc și succes în continuare! Demisie acceptata.
Navakowski Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nickname: zohannn Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Motive personale Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic e perfect totul. Alte precizări?: Salut.
King K3nnTXXL Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Nickname: zohannn Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 15 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Motive personale Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic e perfect totul. Alte precizări?: Salut. Demisie acceptata.
Steph. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Nickname: ORDERRank deţinut: 5.Câte zile ai stat în facţiune?: 55.De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer, m-am plictisit de taxi.Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, sunteti toti de treaba si de caterinca, imi place asa cum este.Alte precizări?: Sanatate.
King K3nnTXXL Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Nickname: ORDER Rank deţinut: 5. Câte zile ai stat în facţiune?: 55. De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Sincer, m-am plictisit de taxi. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic, sunteti toti de treaba si de caterinca, imi place asa cum este. Alte precizări?: Sanatate. Demisie acceptata.
GabiNMG Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Nickname: Tw[1]sT Rank deţinut: 4 Câte zile ai stat în facţiune?: 58 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Parasesc factiunea din cauza lipsei timpului disponibil pentru SA:MP. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul e perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Dupa ce termin cu BAC-ul mai sunt bine venit ? Mi-a placut mult !!
LeoNNNe Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Nickname: Kayn. Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 17 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece se deschide serverul yellow si vreau sa acord mai mult timp acelui server. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul e perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Va multumesc pentru tot!
King K3nnTXXL Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Nickname: Tw[1]sT Rank deţinut: 4 Câte zile ai stat în facţiune?: 58 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Parasesc factiunea din cauza lipsei timpului disponibil pentru SA:MP. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul e perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Dupa ce termin cu BAC-ul mai sunt bine venit ? Mi-a placut mult !! Nickname: Kayn. Rank deţinut: 2 Câte zile ai stat în facţiune?: 17 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Deoarece se deschide serverul yellow si vreau sa acord mai mult timp acelui server. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul e perfect la aceasta factiune. Alte precizări?: Va multumesc pentru tot! Demisii acceptate.
FeNNomeNN Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Nickname: []Kenan Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 117 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc sa renunt la aceasta factiune, deoarece sunt inactiv si as vrea sa cedez locul meu altui player care merita. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic din punctul meu de vedere. Alte precizări?: Bafta!
King K3nnTXXL Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Nickname: []Kenan Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 117 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Doresc sa renunt la aceasta factiune, deoarece sunt inactiv si as vrea sa cedez locul meu altui player care merita. Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic din punctul meu de vedere. Alte precizări?: Bafta! Demisie acceptata.
Misu. Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Nickname: NikeSnar Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 95 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport din cauza locului de munca! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul este minunat K3nntXXL se descurca exelent! Alte precizări?: Bafta tuturor ! Nickname: NikeSnar Rank deţinut: 5 Câte zile ai stat în facţiune?: 95 De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Nu mai am timp de raport din cauza locului de munca! Ce ar trebui schimbat în facţiune?: Nimic totul este minunat K3nntXXL se descurca exelent! Alte precizări?: Bafta tuturor ! Retrag !!!!! Edited April 8, 2017 by NikeSnar
Recommended Posts