iShoTz.. Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ionut.Varsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Un tip glumet, sociabil, cu simtul umorului. Imi plac distractiile, sa colaborez cu persoane noi. Stiu sa tin la gluma, oricat de ''dura'' ar fi ea, ma consider a fi un baiat cu care poti sa discuti ceva. Locatia(Oras): Buzau. Ce gen de muzica asculti? Nu sunt pretentios in muzica, ascult aproape orice, depinde de starea mea de spirit. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Foxx[]Nivel : 40Nume folosite anterior: Foxx., HawkVechime pe server: 1 an si ceva.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/VotAihJ.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Foxx[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Da, recunosc am avut cu Spike o mica neintelegere, dar a trecut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in multe alte clanuri, voi enumera doar cateva: Lucky 13, Seraphim Familly, FTW. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am fost acum mult timp.Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Metin2 cateodata.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ff bine cu SEZ. si Egzekut0r, dar nu pot spune ca ma inteleg rau cu ceilalti membrii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]:9,50/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: foxx.bugged -> skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece in acest clan nu te plictisesti, este un clan unit, respectat, din care au plecat multe legende. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
MORGAN Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Cu mine nu se intelege, bine, vezi tu. <_< Ai pro.
Recommended Posts