xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 M3nik, du-te la scoala si lasa buggedu, nu vezi ca nimanui nu-i pasa de postul tau? :). Nu vad ce e amuzant in asta? Chiulesc de la scoala pt samp? Tu te auzi omule? =)))))))))))))))))))))))).Ce-ti pasa tie ca au conturi secundare? Daca ei vor sa joace pe alt cont in mafii, e treaba lor, si eu am cont secundar. Toti anonimii vin sa sufere, iesi omule plsplspls. tomcai te-ai facut de rahatzel prin cuvintele spuse, draga ,,haarpcord''. Si nu te mai gasi sa-mi dai quote cu aceleasi cuvinte spuse, asadar, salpa Tu te bagi in seama aiurea =)))) Ma doare pe mine de tine si de prietenii tai. Fix de voi nu mai pot. Da-i drumu la scoala copile. Quote
EasyEx Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Tu te bagi in seama aiurea =)))) Ma doare pe mine de tine si de prietenii tai. Fix de voi nu mai pot. Da-i drumu la scoala copile. Ok MATURULE. Ai un os ejti tare jm3n . nu mai da quote plspls . Te simti important? Nu esti. Cius am zis, no quote pls importantule. Quote
sNNNaky Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Daca erai asa matur si esti instare sa-mi spui sa mai trec pe la scoala, nu cred ca veneai sa suferi ca ti-o dat reject aici, chiar nu-i pasa nimanui, vezi-ti de suferintele tale. Nu vezi ca iti cam place sa jignesti? Te iei de DanteS men? Ai auzit macar de el? Nope, hai sa comentam aiurea, ca eu-s zew aici si fac legea. Get a life dude, du-te si pune mana pe o carte, lasa samp-u ca nu e de tine. +1 Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ok MATURULE. Ai un os ejti tare jm3n . nu mai da quote plspls . Te simti important? Nu esti. Cius am zis, no quote pls importantule. Toti banatii comenteaza aiurea :))) Quote
sNNk Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) HaarpCord Valy Dupa ce ai facut acest topic sunt sigur ca nu vei mai avea sanse in factiuni, crezi ca eu nu am primit "reject-uri"? Toti am primit multe "reject-uri". Asteapta aplica la factiuni pasnice ca nu te accepta pe tine in SF Biker din prima cand SF Bikers avea 22 turf-uri, cum vrei sa te accepte? Lider-ul are dreptul lui de a-si alege membrii. Liderii accepta "neamurile", prietenii pentru ca au incredere in ei, tu daca ai fi lider iti spun sigur ca nu accepta orice "newbie", acceptai prietenii, rudele tale pentru ca ai incredere in ei. Atat am avut sa-ti spun, dar cam te-ai facut de ras facand acest topic. Edited March 31, 2015 by Authe Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 HaarpCord Valy Dupa ce ai facut acest topic sunt sigur ca nu vei mai avea sanse in factiuni, crezi ca eu nu am primit "reject-uri"? Toti am primit multe "reject-uri". Asteapta aplica la factiuni pasnice ca nu te accepta pe tine in SF Biker din prima cand SF Bikers avea 22 turf-uri, cum vrei sa te accepte? Lider-ul are dreptul lui de a-si alege membrii. Liderii accepta "neamurile", prietenii pentru ca au incredere in ei, tu daca ai fi lider iti spun sigur ca nu accepta orice "newbie", acceptai prietenii, rudele tale pentru ca ai incredere in ei. Atat am avut sa-ti spun, dar cam te-ai facut de ras facand acest topic. Da, m-am plans cumva? Am mai zis ca am postat pentru ca e ceva wow :))) In cazul in care am sa ma plang pt ca am luat reject am sa te anunt. Oricum nu imi doresc sa fac parte din mafii din cauza membriilor. Am facut la vrajeala aplicatia, doar pentru a vedea cam ce stie sa faca un lider. Quote
Brent. Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Daca tu zici ca ai facut aplicatia la vrajeala de ce sa te accepte?:)) Mai ales ca nu vrei in mafii, voiai sa-i strici omului mafia?=) Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Daca tu zici ca ai facut aplicatia la vrajeala de ce sa te accepte? :)) Mai ales ca nu vrei in mafii, voiai sa-i strici omului mafia?=) In cazul in care as fi fost acceptat, m-as fi tinut de treaba. Am auzit din cateva surse ca jumate din liceul lui e in SF Bikers si am vrut sa vad cum e defapt. Dar exact asa e. Cu ce sa-i stric mafia? Am stat inainte aproape 2 ani in mafii (nu pot sa zic detalii deoarece nu tine de bugged. Nu era pe atunci sau cel putin eu nu stiam de bugged) Puteam sa-mi dezvolt din nou aptitudinile pe care le aveam inainte. Acum si jocul asta l-au stricat copii. Unii care se jucau cu puta in nisip cand noi jucam GTA. Iar acum sunt mari playeri si mari hackeri (cel putin asta se cred). Quote
Litt Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Foarte mare dreptate ai te felicit pentru post..Foarte multi mi-au spus ca se intra doar pe pile, am zis nu cred, pana cand m-am lamurit si eu.Mi-a picat fata cand am vazut rank5 lvl 10 in PD:|.In felul asta serverul peste cv timp se duce usor usor.Daca spui ca si faza cu PSC e adevarata ownerul ar trebui sa ia masuri ca acesti lideri fac bani din munca lui.. Edited March 31, 2015 by Carutasul3D Quote
Brent. Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Cel ce are rank 5 la lvl 10 a fost lider la fbi o gramada de timp, cand tu o sa fii lider fbi 150 de zile vei avea si tu rank 5 la lvl 15. Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 (edited) Cel ce are rank 5 la lvl 10 a fost lider la fbi o gramada de timp, cand tu o sa fii lider fbi 150 de zile vei avea si tu rank 5 la lvl 15. Presupun ca nu va referiti la aceasi persoana. Eu cred ca este vorba de domnul farq activitate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 care bineinteles, nu numai ca nu posteaza raportul, cand [Marian a fost demis din functia de lider LVPD pentru greseli multiple, el este singurul care nu a luat wipe de la Cristina. Eu nu am zis ca nu este activ. Este activ dar maxim 60 de minute pe zi. Uita-te la orele lui jucate si mai da o tura pe profilul lui peste o luna. Daca i-au crescut orele jucate cu 10 ore, imi donez toata averea prin random.org de la 1 la 999 cand e serverul full. Am primit un raspuns foarte frumos cand am intrebat de ce este in lvpd cu lvl 10. Raspunsul a fost clar: Face parte din departament de cand level necesar pentru a aplica era lvl 10. N-am treaba cu el, n-am treaba cu niemeni :))) Dar nu e frumos. Edited March 31, 2015 by HaarpCord Valy Quote
Brent. Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Presupun ca nu va referiti la aceasi persoana. Eu cred ca este vorba de domnul farq activitate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 care bineinteles, nu numai ca nu posteaza raportul, cand [Marian a fost demis din functia de lider LVPD pentru greseli multiple, el este singurul care nu a luat wipe de la Cristina. Eu nu am zis ca nu este activ. Este activ dar maxim 60 de minute pe zi. Uita-te la orele lui jucate si mai da o tura pe profilul lui peste o luna. Daca i-au crescut orele jucate cu 10 ore, imi donez toata averea prin random.org de la 1 la 999 cand e serverul full. Am primit un raspuns foarte frumos cand am intrebat de ce este in lvpd cu lvl 10. Raspunsul a fost clar: Face parte din departament de cand level necesar pentru a aplica era lvl 10. N-am treaba cu el, n-am treaba cu niemeni :))) Dar nu e frumos. Ce nu e frumos? Razy07 este razvyc, la el ma refer. Edited March 31, 2015 by AIM ThePain Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ce nu e frumos? Razy07 este razvyc, la el ma refer. Ocupa 2 locuri in LVPD si doar cu unul este activ. Felicitari! Quote
BogdanEvolution Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Probabil nu te cunoaste in deajuns ca sa te accepte sau stiu eu, avea deja pe cineva in vizor sa-l bage in factiune. Quote
xPro. Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Probabil nu te cunoaste in deajuns ca sa te accepte sau stiu eu, avea deja pe cineva in vizor sa-l bage in factiune. Ma repet, nu ma plang ca am luat reject. Am postat asa de amuzament. Inclusiv in imagini se vede ca mi-a dat reject in -2 secunde (nu corespund minutele din game si de pe panel) REPET, Nimeni nu s-a plans, dar macar sa nu faca treaba in bataie de joc :))) Quote
Litt Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) Presupun ca nu va referiti la aceasi persoana. Eu cred ca este vorba de domnul farq activitate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 care bineinteles, nu numai ca nu posteaza raportul, cand [Marian a fost demis din functia de lider LVPD pentru greseli multiple, el este singurul care nu a luat wipe de la Cristina. Eu nu am zis ca nu este activ. Este activ dar maxim 60 de minute pe zi. Uita-te la orele lui jucate si mai da o tura pe profilul lui peste o luna. Daca i-au crescut orele jucate cu 10 ore, imi donez toata averea prin random.org de la 1 la 999 cand e serverul full. Am primit un raspuns foarte frumos cand am intrebat de ce este in lvpd cu lvl 10. Raspunsul a fost clar: Face parte din departament de cand level necesar pentru a aplica era lvl 10. N-am treaba cu el, n-am treaba cu niemeni :))) Dar nu e frumos. Da acelasi raspuns am primit si eu.Dar sa fim serios data inregistrarii e 2013 si debea lvl 10 a reusit sa faca? si cum zicea ThePain 150 zile in FBI cum?ca tot lvl 10 are.Nu am nimic cu baiatul foarte bine ca a ajuns unde a ajuns dar altii cu lvl 20+ sunt respinsi din prima. Si Pain cum sa fiu lider daca nici in paramedic (minim lvl 7) nu sunt acceptat.Poate nu stiu eu sa fac cereri bune dar sunt altii si cu 2/3 warnuri si cu 2-3 cuvinte cu lvl 7 si sunt bagati ;).Nu stiu poate gresesc eu.. Edited April 1, 2015 by Carutasul3D Quote
xPro. Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Da acelasi raspuns am primit si eu.Dar sa fim serios data inregistrarii e 2013 si debea lvl 10 a reusit sa faca? si cum zicea ThePain 150 zile in FBI cum?ca tot lvl 10 are.Nu am nimic cu baiatul foarte bine ca a ajuns unde a ajuns dar altii cu lvl 20+ sunt respinsi din prima. Si Pain cum sa fiu lider daca nici in paramedic (minim lvl 7) nu sunt acceptat.Poate nu stiu eu sa fac cereri bune dar sunt altii si cu 2/3 warnuri si cu 2-3 cuvinte cu lvl 7 si sunt bagati ;).Nu stiu poate gresesc eu.. Nebuneala mare pe server =)))) N-am sa mai fac aplicatii. Astept sa fac level 50. Sa vedem atunci. :)))) Quote
Razvy07.Si Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Presupun ca nu va referiti la aceasi persoana. Eu cred ca este vorba de domnul farq activitate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 care bineinteles, nu numai ca nu posteaza raportul, cand [Marian a fost demis din functia de lider LVPD pentru greseli multiple, el este singurul care nu a luat wipe de la Cristina. Eu nu am zis ca nu este activ. Este activ dar maxim 60 de minute pe zi. Uita-te la orele lui jucate si mai da o tura pe profilul lui peste o luna. Daca i-au crescut orele jucate cu 10 ore, imi donez toata averea prin random.org de la 1 la 999 cand e serverul full. Am primit un raspuns foarte frumos cand am intrebat de ce este in lvpd cu lvl 10. Raspunsul a fost clar: Face parte din departament de cand level necesar pentru a aplica era lvl 10. N-am treaba cu el, n-am treaba cu niemeni :))) Dar nu e frumos. Domnule "acuza pe toata lumea", te rog sa te uiti in topicul rapoarte de activitate de la LVPD sa vezi ce raport n-am postat. Recunosc, n-am postat 2 rapoarte de cand joc pe server, unul cand era marian lider si unul de cand e cristina si pentru ambele am luat fw. Nu pot sta non stop doar la raport. Asa ca, inainte sa faci o acuzatie, uita-te in acel topic daca tot zici ca nu postez rapoarte. Si da, am doar 496 de ore jucate dar cu 1579 (http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvyc) = 2075 ore jucate. Altceva? Quote
xPro. Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Domnule "acuza pe toata lumea", te rog sa te uiti in topicul rapoarte de activitate de la LVPD sa vezi ce raport n-am postat. Recunosc, n-am postat 2 rapoarte de cand joc pe server, unul cand era marian lider si unul de cand e cristina si pentru ambele am luat fw. Nu pot sta non stop doar la raport. Asa ca, inainte sa faci o acuzatie, uita-te in acel topic daca tot zici ca nu postez rapoarte. Si da, am doar 496 de ore jucate dar cu 1579 (http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvyc) = 2075 ore jucate. Altceva? Domnule draga. Inainte sa te aperi, te rog sa iei la cunostinta ca este vorbe de acest cont http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 Multumesc. Quote
xVladu Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 +1 de 5 luni de joc am fost acceptat odată la lv 18 și am picat testul la paramedic, eram cam newbie dar nu contează asta, este foarte greu sa intri. Quote
xPro. Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 +1 de 5 luni de joc am fost acceptat odată la lv 18 și am picat testul la paramedic, eram cam newbie dar nu contează asta, este foarte greu sa intri. :))) Am lvl 30 600+ ore jucate, o avere de peste 1kkk si am peste 200 de reject-uri =))) te surprinde? =))) Quote
Razvy07.Si Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Domnule draga. Inainte sa te aperi, te rog sa iei la cunostinta ca este vorbe de acest cont http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07 Multumesc. Si eu despre ce crezi ca vorbeam? Ziceam de 496 de ore pe Razvy07 si restul pe Razvyc, si totusi eu la level 10 am aproape 500 de ore jucate iar tu la 30 ai 600. Oare cum arata mai bine? Quote
xPro. Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Si eu despre ce crezi ca vorbeam? Ziceam de 496 de ore pe Razvy07 si restul pe Razvyc, si totusi eu la level 10 am aproape 500 de ore jucate iar tu la 30 ai 600. Oare cum arata mai bine? Prietene, eu joc din februarie (prima data m-am logat in august cand am jucat pana la lvl 3 si mi s-a parut cam aiurea serverul la inceput si nu am mai jucat) Fa tu 600+ de ore in 2 luni si mai vorbim. Tu ai acel cont din data de 16.07.2013 Ai 2 conturi in PD. De ce ocupi sloturile doar asa sa fi tu satisfacut? Nu ai nici o activitate mare de pe contul de lvl 10 dar il ti in continuare in LVPD. Nici macar nu ai luat WIPE cand s-au schimbat liderii. Si altii au luat wipe avand activitate zilnica si peste 300 de misiuni saptamanale. Nu mi se pare corect sa ocupi slotul din LVPD doar asa, sa-ti satisfaci obsesia prin pilele pe care le ai. Si fi sigur ca nu intamplator am aflat de tine. Multi mi-au zis de tine si de ce faci tu. Chiar cineva din PD (cu lvl 55+) mi-a zis ca joci de pe n conturi, cu activitate redusa. Lasa loc la altii. Sau tu vrei sa fii in 100 de locuri in acelasi timp. Congratulations!!!! Quote
Recommended Posts