Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prietene, eu joc din februarie (prima data m-am logat in august cand am jucat pana la lvl 3 si mi s-a parut cam aiurea serverul la inceput si nu am mai jucat) Fa tu 600+ de ore in 2 luni si mai vorbim. Tu ai acel cont din data de 16.07.2013

Ai 2 conturi in PD. De ce ocupi sloturile doar asa sa fi tu satisfacut? Nu ai nici o activitate mare de pe contul de lvl 10 dar il ti in continuare in LVPD. Nici macar nu ai luat WIPE cand s-au schimbat liderii. Si altii au luat wipe avand activitate zilnica si peste 300 de misiuni saptamanale. Nu mi se pare corect sa ocupi slotul din LVPD doar asa, sa-ti satisfaci obsesia prin pilele pe care le ai. Si fi sigur ca nu intamplator am aflat de tine. Multi mi-au zis de tine si de ce faci tu. Chiar cineva din PD (cu lvl 55+) mi-a zis ca joci de pe n conturi, cu activitate redusa. Lasa loc la altii. Sau tu vrei sa fii in 100 de locuri in acelasi timp. Congratulations!!!!

Mersi, mersi!

Macar reusesc sa tin acest rank 5 facand raportul saptamanal, că daca nu l-as face as fi demis.

Posted (edited)

Aşa si la mine.Am făcut o aplicaţie în S.I. SF sau LV, avea destul de mult de citit ( cât am scris EU acolo ), şi în maxim 2 minute am primit rejected, decii prin asta eu sunt că nici măcar nu îţi citesc aplicaţia şi îţi dau rejected.

p.s: aşa a fost că şi-a băgat aproape tot clanul în SF bikers.

EDIT: Uite aici frate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07, are LEVEL 10 si face parte din Las Venturas Police Departament, de cand si pana cand pot intra cei de lvl 10 cand scrie clar ca lvl minim e 15? Decii , sincer

Edited by X0uNdE
Posted

Aşa si la mine.Am făcut o aplicaţie în S.I. SF sau LV, avea destul de mult de citit ( cât am scris EU acolo ), şi în maxim 2 minute am primit rejected, decii prin asta eu sunt că nici măcar nu îţi citesc aplicaţia şi îţi dau rejected.

p.s: aşa a fost că şi-a băgat aproape tot clanul în SF bikers.

EDIT: Uite aici frate http://bluepanel.bugged.ro/profile/Razvy07, are LEVEL 10 si face parte din Las Venturas Police Departament, de cand si pana cand pot intra cei de lvl 10 cand scrie clar ca lvl minim e 15? Decii , sincer

Tocmai ce a raspuns mai sus playerul respectiv. Este in factiune de cand lvl minim necesar era 10. Mai are un cont mare in sfpd. In fine...

Posted

Ar trebui pus un sistem care da si un motiv la reject.Adica reject, reject dar macar sa stiu de ce l-am luat.

• Upvote 1
Posted

Oricum, s-a implinit HaarpCord. A intrat in Paramedic. 

N-o sa-l mai vedeti cu topicuri de genu' never. Vor urma d-alea cu: Bugged best server. N-o sa fii niciodata dezavantajat daca n-ai pile.

Posted (edited)

N-o sa-l mai vedeti cu topicuri de genu' never. Vor urma d-alea cu: Bugged best server. N-o sa fii niciodata dezavantajat daca n-ai pile.

Mare dreptate ai =))

Oricum, trebuia sa isi inceapa de undeva FH, nu sa faca topicuri aiurea pe forum...

Edited by Razvy07.
Posted

Oricum dispretuiesc liderii care baga doar pe pile. Am avut si eu noroc dupa 660 de ore petrecute pe server (cam 25 de zile non-stop) era si vremea mea. Crezi ca daca fac cerere de demisie peste 100 de zile si aplic altundeva iau accept? :))) 

Posted

Salutare internatiune. Pentru inceput vreau sa va zic ca eu ma joc sa-mp de pe PC si de pe laptop stau pe forum si panel. Azi, defapt acum cateva minute am facut o aplicatie in SF Bikers. Am dat aplica si pana am desfacut sticla de suc deja aveam reject. Pot sa jur ca nici 5 secunde nu a durat. Inca rad de cele intamplate :))). Oare cand o sa putem intra in factiuni fara sa dam PaySafeCard liderului sau o bere/un pachet de tigari in cazul in care il cunoastem... Felicitari Staff-ului pentru cei mai corupti lideri alesi (liderul NG sa nu cometeze pt ca stie toata lumea ca e in fruntea celor mai corupti {mi-au trimis 4 persoane dovezi ca i-au dat PSC pentru a fi acceptati in factiune} ) Imi pare rau ca mi-am pierdut 600 de ore pe bugged. Imi pare bine ca mi-am facut prieteni dupa care o sa imi para foarte rau. Nu se mai poate asa. V-am pupat :*

YwAmcGR.png

Te cred la tot ce zici, unii lideri doar cu pile si paysafecard, iar unii admini face afaceri ilegale la greu si Shad0w nu-i opreste, si apropo eu pun pariu ca se da bani pentru admin. Aici nu prea mai ai ce face de aceea m-am si retras. Se vede ca nu a durat mult sa iti dea reject=]]]]]]. Pun pariu ca nici nu s-a uitat. Te cred ca ai pierdut atatea ore degeaba, eu abea am intrat in 3 mafii. Dar erau cam alte vremuri. Oricum in Los Vagos a fost cel mai usor m-am intalnit la benzinarie cu co-liderul/liderul nu dau nume. Si dupa aceea m-a intrebat daca vin  in mafie. Bun titlu man3!!!!

• Upvote 1
Posted

Te cred la tot ce zici, unii lideri doar cu pile si paysafecard, iar unii admini face afaceri ilegale la greu si Shad0w nu-i opreste, si apropo eu pun pariu ca se da bani pentru admin. Aici nu prea mai ai ce face de aceea m-am si retras. Se vede ca nu a durat mult sa iti dea reject=]]]]]]. Pun pariu ca nici nu s-a uitat. Te cred ca ai pierdut atatea ore degeaba, eu abea am intrat in 3 mafii. Dar erau cam alte vremuri. Oricum in Los Vagos a fost cel mai usor m-am intalnit la benzinarie cu co-liderul/liderul nu dau nume. Si dupa aceea m-a intrebat daca vin  in mafie. Bun titlu man3!!!!

+1 

Posted

Nu plange ca nu il baga nimeni in factiuni , se refera ca l-a respins in 5 secunde dupa ce a intrat in-game.

La mafii este vorba despre altceva @Haarp , Lideru' trebuie sa aiba grija ce membri baga pentru ca .. turfuri. Daca bagi numai incepatori ( ma refer in general ) nu ai turfuri , in pasnice se citeste aplicatia , la mafii te uiti la nume , atat. Cum am spus , lideru' are dreptu' sa-si aleaga membrii , mai ales la mafii neaparat.

Sa te ajut nitel, testele sunt pe marte sau nu e nevoie sa se mai faca? Oricum pe mine ma intreba lideri inainte daca vreau sa intru:l omg. Dar lideru datea 0/3 non-stop.

• 2 weeks later...
Posted

E bine ca ai reusit sa intri, dar pe un fost cont am ramas uimit sa vad ca un lider(nu dau nume) ce toti il subestimau, era defapt unul corect...iar acela a fost motivul sa continu' cu acest cont(pe acela am avut ceva probleme si l-am "predat" fratelui mai mic). Ma bucur ca mai exista cate un lider ce nu traieste pe principiul "Nimic nu e gratis pe lume".

• 1 year later...