Ady Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) Uitativa la masina si la roti cum imi fac , inainte nu imi faceau asa ... Ce solutie aveti ? Va rog ajutatima am reistalat sampul si degeaba ... Video : Si nu mi se intampla numai la masinii , la casa , la tot mi se intampla ... Edited June 2, 2013 by Ady Quote
Ville.Capone Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 escape - display - mareste DrawDistance la maxim. Quote
Cloud. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 e din cauza ca ai lasat jocul in bara, dupa cateva minute isi revine. Quote
Ady Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 (edited) Ville.Capone Am dat aia la maxim ... de geaba Dar la mine nu revine ... Al am asa de 4-5 ore uite poza : Edited June 2, 2013 by Ady Quote
TeKo Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 De cand face asa ? Incearca sa iei alt kit de samp sau , cred , ai probleme cu placa video ... iti merge bine jocul ? Ce rezolutie folosesti ? Foloseste o rezolutie mai mica si vezi ce efect are . Quote
Ady Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Am cea mai mare rezolutie , am efecte , nu amlag deloc am placa video Duol Core si 2 RAM , nu are voie sa imi faca lag ... Si face de ieri asa ... Quote
Redpill Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Fa un update, la placa video, cu DriverMax, si osa iti mearga. Quote
xAlecs Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Salut ! Verificati daca aveti rezolutia setata sa se termine in ''x32''. Puteti face asta apasand ESC > OPTIONS > DISPLAY SETUP > ADVANCED > RESOLUTION. Verificati daca aveti cele mai noi drivere ale place video instalate. In cazul in care aveti diverse moduri instalate este recomandat sa le dezinstalezi (Eventual si sa reinstalezi jocul curat) si sa verificati daca problemea persista. Este recomandata varianta HOODLUM a GTA San Andreas in cazul care nu detineti o copie licentiala a jocului. Daca nu ati rezolvat aceasta problema urmand pasii de mai sus va rugam sa creati un onu topic in aceasta sectiune. Quote
Ady Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Am intercat acum nu mai face asa de rau ca in VIDEO dar tot te deranjeaza multumesc ;) Quote
Recommended Posts