_KenT_ Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Buna seara, as vrea sa imi fac un tatuaj cu scris pe antebrat gen ca acesta http://assets.sport.ro/assets/sport/2013/02/11/image_galleries/174102/si-a-tatuat-tot-bratul-cu-un-citat-in-limba-romana-acum-regreta-enorm-o-sa-razi-daca-vezi-ce-si-a-scris.jpg Imi puteti recomanda alt mesaj si alt stil? Daca puteti si o poza :D Quote
SoMuchGREEN Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 @, Mi se pare stupid sa-ti tatuezi asa ceva. Dar, daca vrei ceva uite: "Radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel" . 1 Quote
Aristotel. Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Mesaj: Intotdeauna sa luptam pana la ultima clipa: Daca nu poti zbura, fugi. Daca nu poti fugi, mergi. Daca nu poti merge,taraste-te. Orice ai face, trebuie sa mergi inainte. Stil: http://i.imgur.com/GMnvuiN.jpg Edited April 2, 2015 by Aristotel. 1 Quote
_KenT_ Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 (edited) @Aristotel., Imi place cum suna dar este prea lung vreau ceva scurt. Edited April 2, 2015 by iAndrei. Quote
Aristotel. Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) @Aristotel. Imi place cum suna dar este prea lung vreau ceva scurt. \Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja. Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge. Nu spune niciodata nu se poate, ci incepe cu sa vedem. Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci. Sper sa iti placa una dintre aceste citate. :D Edited April 2, 2015 by Aristotel. 1 Quote
Fielddone2 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Nu exista comoara mai mare ca familia Sau poti sa-ti pui porecla. Oricum o sa te puna acolo sa-ti alegi modele Poti si pe asta. Quote
masterikes Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 "Doar Dumnezeu ma poate judeca!." Eu asta am pe mana, in engleza. Quote
Recommended Posts