Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ped-ul, cand tii o arma pe C si te misti stanga - dreapta sare sau se rostogoleste?

Frumoase moduri :).

Nu este acel ped, este  cel care se rostogoleste, daca-l vrei pe ala care sa misca lasa-mi PM ca-l am si pe ala. :)

Edited by Ako.LegenD
  • Upvote 1
Posted

CONTRA: Modurile sunt tipice / cunoscute de toata lumea, nimic nou: efecte, arme verzi, o tinta si poc ala e topicu` cu 22 de +1.

Premier / Cabbie iti fac mare lag cand intrii la HQ, asta e normal deoarece sunt 20 de moduri (masini) in acelasi loc.

Infernus: Nu se vad bine farurile din spate (am pretentii la texturi), are un far pe mijlocul port-bagajului, dar el defapt nici nu exista (bara aceea rosie).

PRO: Premier are farurile misto, masina e ok.

Armele arata bine.

Fonts.txd de la KimboSlice, le-am folosit si eu.

Iti voi da +1, dar vino cu ceva nou pe parcurs.

Posted

CONTRA: Modurile sunt tipice / cunoscute de toata lumea, nimic nou: efecte, arme verzi, o tinta si poc ala e topicu` cu 22 de +1.

Premier / Cabbie iti fac mare lag cand intrii la HQ, asta e normal deoarece sunt 20 de moduri (masini) in acelasi loc.

Infernus: Nu se vad bine farurile din spate (am pretentii la texturi), are un far pe mijlocul port-bagajului, dar el defapt nici nu exista (bara aceea rosie).

PRO: Premier are farurile misto, masina e ok.

Armele arata bine.

Fonts.txd de la KimboSlice, le-am folosit si eu.

Iti voi da +1, dar vino cu ceva nou pe parcurs.

Mersi mult, apreciez parerea ta, ce pot sa zic, fiecare cu gusturile si placerile lui. O sa revin pe parcurs cu un nou videoclip cu moduri :D.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp