Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si titlul, as vrea sa imi lasati aici o parere, care merita si de ce.

Am un buget de 900 de lei. Momentan m-am hotarat asupra celor doua modele, dar daca stiti si alte telefoane ce isi merita banii, lasati-mi aici un quote.
Multumesc frumos!

Posted

Ba nabule, ia-ti un iPhone 5 la mana a doua, ii ca unu nou frate. Eu asa vreau sa-mi iau de ziua mea. Lasa Samsung-ul impace, cea mai de rahata firma, din punctul meu de vedere. Nu te mai axa pe S4 si S3 Neo, nu au nicio diferenta, doar lungimea telefonului. Sper ca te-am ajutat, printeso. <3

Posted

Ba nabule, ia-ti un iPhone 5 la mana a doua, ii ca unu nou frate. Eu asa vreau sa-mi iau de ziua mea. Lasa Samsung-ul impace, cea mai de rahata firma, din punctul meu de vedere. Nu te mai axa pe S4 si S3 Neo, nu au nicio diferenta, doar lungimea telefonului. Sper ca te-am ajutat, printeso. <3

Nub, nu vreau la mana a 2-a, vreau nou.

Posted (edited)

Dupa cum spune si titlul, as vrea sa imi lasati aici o parere, care merita si de ce.

Am un buget de 900 de lei. Momentan m-am hotarat asupra celor doua modele, dar daca stiti si alte telefoane ce isi merita banii, lasati-mi aici un quote.

Multumesc frumos!

Salut, personal detin S3 Neo, merge orice joc impecabil (Fifa 15, Mortal combat 5, Asphalt 8 etc...) deci per total e un telefon ok pentru pretul lui.

Edited by Segrewz.
Posted

Salut, personal detin S3 Neo, merge orice joc impecabil (Fifa 15, Mortal combat 5, Asphalt 8 etc...) deci per total e un telefon ok pentru pretul lui.

Tu te auzi ce vorbesti? 4s din 2009-2010 in 2015? Big nub..

ON: nici unul dintre ele. S4 normal merita atat, nu mini. Eu iti recomand LG G3 S, un telefon elegant, cu performante bune si un soft clean. Vei putea face update la Android 5.0.1 lolipop.

http://www.pcgarage.ro/smartphone/lg/g3-s-d722-lte-8gb-white/

Samsung S3 Neo 

Va multumesc tuturor!!

Dupa ce mi-am petrecut toata dimineata pe fel si fel de site-uri si forum-uri, am ajuns la o decizie.

http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-p7-xtreme/pd/DZBXCBBBM/?ref=smart-history_4&recid=i830ovwk-2ppdv21wm35-C.c17_a187.AB.Else.S.VP_AP_VIS-0djyzo9

Acest telefon sunt sigur ca mi se potriveste. Il voi achizitiona zilele astea.

• 2 weeks later...
Posted

s4 mini, la ce-ți trebuie telefon care are o lungime mare care să nu-ți încapă în buzunar...

s4 mini e mai bun și mai ok

Posted

Îți recomand sa-ți cumperi un S4 sau un One PlusOne, este un telefon foarte șmecher la un preț accesibil, caută unboxing-uri pe YouTube sa vezi despre ce e vorba

Posted

cum dracu sa folosesti samsung? cele mai proaste telefoane ca finisaj.

i-ati un Iphone 5 la mana a doua merita.

OFF: Intr-adevar nu au design frumos ca Iphone-ul . Iphone-ul este doar de design.Samsungul performanta.

ON : Samsung S3 Neo , foarte bun.

• 2 weeks later...
Posted

Va multumesc tuturor!!

Dupa ce mi-am petrecut toata dimineata pe fel si fel de site-uri si forum-uri, am ajuns la o decizie.

http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-p7-xtreme/pd/DZBXCBBBM/?ref=smart-history_4&recid=i830ovwk-2ppdv21wm35-C.c17_a187.AB.Else.S.VP_AP_VIS-0djyzo9

Acest telefon sunt sigur ca mi se potriveste. Il voi achizitiona zilele astea.

Iti garantez ca acel telefon este excelent pentru gaming. Prost doar ca nu ii poti da update. Il detin de 7 luni si-s multumit de el :)
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...