21cercy Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Dupa cum spune si titlul, as vrea sa imi lasati aici o parere, care merita si de ce.Am un buget de 900 de lei. Momentan m-am hotarat asupra celor doua modele, dar daca stiti si alte telefoane ce isi merita banii, lasati-mi aici un quote.Multumesc frumos! Quote
Owssla Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ba nabule, ia-ti un iPhone 5 la mana a doua, ii ca unu nou frate. Eu asa vreau sa-mi iau de ziua mea. Lasa Samsung-ul impace, cea mai de rahata firma, din punctul meu de vedere. Nu te mai axa pe S4 si S3 Neo, nu au nicio diferenta, doar lungimea telefonului. Sper ca te-am ajutat, printeso. <3 Quote
21cercy Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Ba nabule, ia-ti un iPhone 5 la mana a doua, ii ca unu nou frate. Eu asa vreau sa-mi iau de ziua mea. Lasa Samsung-ul impace, cea mai de rahata firma, din punctul meu de vedere. Nu te mai axa pe S4 si S3 Neo, nu au nicio diferenta, doar lungimea telefonului. Sper ca te-am ajutat, printeso. <3 Nub, nu vreau la mana a 2-a, vreau nou. Quote
Leo_ Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Nou atunci ia-ti iPhone 4S cu garantie. :| Tu te auzi ce vorbesti? 4s din 2009-2010 in 2015? Big nub.. ON: nici unul dintre ele. S4 normal merita atat, nu mini. Eu iti recomand LG G3 S, un telefon elegant, cu performante bune si un soft clean. Vei putea face update la Android 5.0.1 lolipop. http://www.pcgarage.ro/smartphone/lg/g3-s-d722-lte-8gb-white/ Quote
RedOne Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) Dupa cum spune si titlul, as vrea sa imi lasati aici o parere, care merita si de ce. Am un buget de 900 de lei. Momentan m-am hotarat asupra celor doua modele, dar daca stiti si alte telefoane ce isi merita banii, lasati-mi aici un quote. Multumesc frumos! Salut, personal detin S3 Neo, merge orice joc impecabil (Fifa 15, Mortal combat 5, Asphalt 8 etc...) deci per total e un telefon ok pentru pretul lui. Edited April 4, 2015 by Segrewz. Quote
21cercy Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Salut, personal detin S3 Neo, merge orice joc impecabil (Fifa 15, Mortal combat 5, Asphalt 8 etc...) deci per total e un telefon ok pentru pretul lui. Tu te auzi ce vorbesti? 4s din 2009-2010 in 2015? Big nub.. ON: nici unul dintre ele. S4 normal merita atat, nu mini. Eu iti recomand LG G3 S, un telefon elegant, cu performante bune si un soft clean. Vei putea face update la Android 5.0.1 lolipop. http://www.pcgarage.ro/smartphone/lg/g3-s-d722-lte-8gb-white/ Samsung S3 Neo Va multumesc tuturor!! Dupa ce mi-am petrecut toata dimineata pe fel si fel de site-uri si forum-uri, am ajuns la o decizie. http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-p7-xtreme/pd/DZBXCBBBM/?ref=smart-history_4&recid=i830ovwk-2ppdv21wm35-C.c17_a187.AB.Else.S.VP_AP_VIS-0djyzo9 Acest telefon sunt sigur ca mi se potriveste. Il voi achizitiona zilele astea. Quote
Zozole7 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Eu folosesc S4 MiNi şi nu am avut nici o problemă cu el. Ți-l recomand. Quote
Alin Williams Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Aleg Samsung Galaxy S3 NEO caci ambale au aceleasi sunt asemanatoare iar S3 NEO este mai nou. Quote
Scodistu Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 S3 neo, merge perfect, il am eu si merge cam orice joc. + il iei la 750 lei. Quote
Layzz Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 s4 mini, la ce-ți trebuie telefon care are o lungime mare care să nu-ți încapă în buzunar... s4 mini e mai bun și mai ok Quote
RoosteR Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Îți recomand sa-ți cumperi un S4 sau un One PlusOne, este un telefon foarte șmecher la un preț accesibil, caută unboxing-uri pe YouTube sa vezi despre ce e vorba Quote
DzekoMagie Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 cum dracu sa folosesti samsung? cele mai proaste telefoane ca finisaj. i-ati un Iphone 5 la mana a doua merita. Quote
EzekeN Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 cum dracu sa folosesti samsung? cele mai proaste telefoane ca finisaj. i-ati un Iphone 5 la mana a doua merita. OFF: Intr-adevar nu au design frumos ca Iphone-ul . Iphone-ul este doar de design.Samsungul performanta. ON : Samsung S3 Neo , foarte bun. Quote
fakesmile Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Va multumesc tuturor!! Dupa ce mi-am petrecut toata dimineata pe fel si fel de site-uri si forum-uri, am ajuns la o decizie. http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-p7-xtreme/pd/DZBXCBBBM/?ref=smart-history_4&recid=i830ovwk-2ppdv21wm35-C.c17_a187.AB.Else.S.VP_AP_VIS-0djyzo9 Acest telefon sunt sigur ca mi se potriveste. Il voi achizitiona zilele astea. Iti garantez ca acel telefon este excelent pentru gaming. Prost doar ca nu ii poti da update. Il detin de 7 luni si-s multumit de el :) Quote
Dragoszs Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 S3 neo deoarece are procesor quad core de 1.4 pe cand s4 mini are un dual core de 1,7 Quote
Recommended Posts